Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
Van nalam egy i6 es mivel meg nem volt dolgom ios-szel kicsit meg el vagyok veszve benne. Az viszont mar most feltunt hogy a safariban a gorgetes eleg furcsa. Alig megy. 3-4szer vegig kell huznom az ujjam hogy a lap aljara erjek..s4es samsungon egyet rantok es porog.
Ez normalis vagy allithato vagy bena vagyok??
+az lehetseges hogy lefele gorgetesnel akad vagy szinten csak valami beallitas problema? -
hitchins
őstag
válasz Blyan #127566 üzenetére
hat ez kellemetlen
mobil nezetben is 5szor kellett vegighuzni az ujjam hogy leerjek a lap vegere.
BLACK nem tudom nem mindenhol latom. Pinteres5 alkalmazsban tunt fel. Nem durva de kisebb ugrasok van, ugyanigy a hatterkepek beallitasanal latom. safariban meg nem tapasztaltam bar mivel nem is igazan tudok gyorsan gorgetni igy nincs alkalma akadni.. -
-
hitchins
őstag
sziasztok uj vagyok meg ios fronton
videot hogy tudok legegyszerubben attolteni pcrol iphone-ra?
itunest probaltam de nem jelennek meg csak azt latom amit korabban iphone-nal vettem fel.
At kellene konvertalni a filmeket valami mas formatumba??? -
hitchins
őstag
válasz univerzita #127885 üzenetére
koszi igy megy
mondjuk ez az itunes bohockodas annyira nem hianyzik... -
hitchins
őstag
Sziasztok
én is új iphone-os vagyok, csak érdeklődnék, hogy i6-on be lehet valahogy állítani hogy más is fel tudja oldani mondjuk a telefononmat de csak bizonyos szolgáltatások érjen el.
Valami gyerek vagy vendég fiókot létrehozására gondolok.Pl felvennék a gyereknek egy ujjlenyomatot, de csak úgy oldhatná fel hogy max néhány embert tudna elérni illetve a számára engedélyezett játékokat?
-
hitchins
őstag
válasz ittakary #128312 üzenetére
köszi mindenkinek
Annyira nem lényeg csak néha odaadom a gyereknek játszani és akkor nem árt ha nem tud mondjuk megvenni egy játékot vagy nem hívogat mindenkit.
Droidon (samsung) volt valami kid mód ott ha beleléptem akkor csak x embert tudott felhívni illet játszani tudott de tartalmat venni nem....szóval valami ilyesmire gondoltam."Apple-nél az a logika, hogy ha valaki rendszeresen használja a cuccod, de nem akarod hogy mindenhez hozzáférjen, akkor vegyél neki egy saját eszközt"
Persze majd veszek a 4 éves gyereknek egy telefont )VoidXS:
Nagyon kezdő vagyok nem tudom mi az a JB valami olyasmi mint a főzött ROM droidra?
Mert igazából nem szeretném rögtön az elején ellőni a garanciát. -
hitchins
őstag
válasz CharlieDrop #128316 üzenetére
hát gratuálok
-
hitchins
őstag
Az általad leírt példa eseten a szolgáltató a tartozást ki fogja adni behajtásra és az azért nem annyira nyereséges az iPhone-t eladónak sem.
Ha csak nem valami hajléktalan egyénről van szó akkor azért rosszul járhat. Egy mezei átlagember nem hiszem hogy ezzel fog szórakozni.
Nem tudom hogy megy pontosan de azért mar a szolgáltatók sem adnak csak úgy mindenkinek hitelbe 2-300 ezres telefont.
Én pl a legtöbb telefonom részletre vettem de sosem jutna eszembe ezzel játszani ha esetleg eladásra kerülne.
Persze azzal egyetértek hogy az ördög nem alszik és a legbiztonságosabb hivatalos helyről venni....és persze ez a legdrágább is.[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
Srácok a Safari nem tud valami adattömörítést?
Droidok Chromeban sosem használtam el a havi kereten itt meg 2,5 hét után vége. Pedig semmivel nem használtam többet mint máskor sőt... -
hitchins
őstag
válasz Keef_Lee #131640 üzenetére
Igen ez
Egyébként szentségtörés vagy nem en sem vagyok annyira elájulva az Ios-tol. Igaz en sem vagyok régi motoros itt.
Nem rossz tényleg és van par nagyon jo dolog benne, de nehány dolog nincs nehány nem esik nekem kézre, néha pedig kicsit korlátozva érzem magam. Persze lehet csak nekem volt túl nagy elvárásom hogy valami tökéletesen vártam. -
hitchins
őstag
Ma próbáltam Pc-re pakolni par képet.
Az miért van hogy a kamera mappaban 20 db különböző áll mappa van? Az első 19-Ben 1-1 kép van az utolsóban az összes többi.Ráadásul ha törlök egy képet akkor annak a sorszámát újra kiosztja.
Pl img001-et átmásoltam a pcre és később törlöm a telefonról akkor a következő fotó IMG001 néven lesz. Ha ezt történetesen ugyanabba a mappaba akarom majd copyzni mint az előző 001-est akkor simán felulirom.[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
Mitol lehet hogy app storet csak wifirol erem el?
Szerk:megoldodott
Ki-bekapcsoltam a wifi beallitasoknal....[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
Hat en egyelore nem latok kulonbseget. Nem mintha eddig ugy nagy problemam lett volna.
Mondjuk ez a night shift nekem a vicc kategoria de hat kinek a pap....
Jobban orulnek valos upgradenek pl
ha az also vezerlokozpontot szemelyre lehetne szabni. -
hitchins
őstag
Jo jeza topik
Jokat lehet rohogni hogy "felnőtt" emberek kepesek azon vitatkozni hogy egy szaros telefon hany szazadmasodperccel gyorsabb vagy lassabb....
Irigylesremelto problemakNo offense csak ugy eszembe jutott
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
Elnezest mar biztos volt szo rola de hogy tudom visszatenni a 9.3-at?
A mostani frissitessel erezhetoen gyorsabban merul. -
-
hitchins
őstag
Sziasztok
Iphone eladas eseten imei szam megadhato elozetesen vagy inkabb nem kellene?
Koszi -
hitchins
őstag
R managert pro verziot hasznal valaki? Miben tud tobbet mint az ingyenes?
-
hitchins
őstag
válasz matyi19 #138515 üzenetére
Szerintem ebbe felesleges belemenni. Mindket rendszernek van elonye es hatranya. Egyenfuggo hogy kinek mi jon be. Sajnos elolvashatsz 1000 mind szubjektiv. Neked kell megtapasztalnod.
En fel eve valtottam iosre. Nincs vele bajom de nem erzem hogy ez itt a kanaan. Van ami itt jobb van ami ott.
Egyik sem tokeletes. -
hitchins
őstag
Okos tv-re hogy lehetne atloni a telefonnal keszult kepeket videokat?
Rmanager mevu programmal a fenykepeket mar sikerult de a kameraval keszult videokat nem latom.[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
válasz univerzita #138716 üzenetére
Koszi megnezem bar ez egy droidos sony tv...
-
hitchins
őstag
Mi lehet az oka hogy nem tudok ituneson keresztul sem zenet tenni a telefonra.
Athuzom a kivalasztott szamot a telefonra megjelenik a neve vilagos szurkevel elotte egy kis szurke korrel es ennyi?
Illetve azt mi okozhatja hogy ami rajta van zene ha elinditom a lejatszast kb 2 perc utan megall majd kb egy perc mulva elindul de lehet hogy atugrik egy masik szamra?? -
hitchins
őstag
Ios-re van olyan app amivel le lehet szedni video youtuberol?
Jo lenne ha nem mobilnetet enne ha utkozben neznek valamit. -
hitchins
őstag
válasz Frozzy #142764 üzenetére
Szerintem az a baj hogy a magyar neveket nem erti.
Be lehet allitani egyebkent mert en is beallitottam es igy hasznalom, de nem emekszem hogyan. Sirinek mondtam valami olyat hogy m "set xy as my brother" es akkor odairanyitott ahol be lehet de mar nem emlekszem pontosan. -
-
hitchins
őstag
válasz Szabikaa20 #144150 üzenetére
Nevetseges 3-400e ft egy sz**os telefonert.
-
hitchins
őstag
-
hitchins
őstag
Bocs biztos volt mar tema de iphoneon hol lehet ellenorizni hogy fuggetlen-e?
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
válasz -Ben- #145979 üzenetére
Én nem tudom mennyire fogy, vagy nem de én személy szerint azt sem értem ki veszi meg főleg ennyiért.
Nem igazán látok olyan mértékű előrelépést ami miatt megérné.
..és itt most nem csak az iphoneról van szó. Szerintem ha az ember szívére teszi a kezét és megkérdezi, hogy valóban szükségem van rá akkor 99% esetében a válasz nem.
Ha eltekintünk az újdonság erejétől, és attól, hogy de jó/király új iphone 7, samsung s7 tulajnak lenni kb semmi LÉNYEGES többlet nincs bennük amit az előző gen ne tudna.
Egy 2 napot bíró akku, vagy lényegesen (nem csak papíron) jobb kamera esetleg + funkció mint ütés vagy vizállóság mégszempont lehet, de jelen helyzetben átlag felhasználóként most is inkább i6/6s-t vennék mint i7-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Router gondok
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest