Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz vasi89 #76279 üzenetére
Tényleg olyan nehéz megérteni,h fölösleges linkelgetni ezeket a képeket, mert gyakorlatilag semmit nem lehet belőlük megtudni, de ha már egyesek ellenállhatatlan vágyat éreznek rá,h linkelgessék ezeket, akkor legalább ne kép formában szúrják be ide a fórumba, hanem linkesítsék, hogy ne ezeket tegyék ki a fél fórumot és a mobilneteseknek ne kelljen elhasználni a keretüket a képek betöltögetésére
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
heidrich
senior tag
válasz vasi89 #76279 üzenetére
világon semmi értelme ezeknek a képeknek, attól függ mire használod...
én 12 óra készenlét után közel 4 óra használatnál vagyok és 74%-on vagyok... most ha nyúztam volna játékokkal lennék 30%-on értelemszerűen. attól is függ, hogy mobilneten lógsz vagy wifin vagy, hogy mennyit változtatod a helyzeted, értelemszerűen ha egész nap járkáltam volna a városban és LTE-n lettem volna akkor lennék 50%-on.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
heidrich
senior tag
válasz vasi89 #76283 üzenetére
Mem tudom nekem nincs vele problémám, sosem volt bajom az iPhone akksijával (pedig 3G-től megvolt az összes az 5S kivételével), ezelőtt pedig egy LG G2-m volt amiben 3000mAh-s akksi volt és simán hozta a 2 napot, 6-7 óra kijelzőidővel. iPhone 5-tel 1 nap mindig megvan nálam, valamelyik nap pl. 2 napot is kihúzott, de hát az egész nagyon használatfüggő. Nem mondom, hogy nem volt jó pl. G2 akksiideje, de az iPhonenak se botrányos egyáltalán tekintve, hogy milyen kis vékony és kicsit eszköz. Én azt szeretem benne, hogy baromi gyorsan feltölti ezt a "kis" akksit.
nem szoktam kikapcsolni a helymeghatározást, LTE-t, wifit stb.. mert okostelefonként használom, ez a dolga. Persze korlátozva van pl. az app background refresh kizárólag néhány appra, a location azoknál az appoknál ahol szükségtelen, de kikapcsolni teljesen nem szoktam soha, kizárólag ha merülök esetleg.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
mikereem
újonc
válasz vasi89 #103061 üzenetére
Az a helyzet, hogy nekem nagyon is számlával kellene, rendes garanciával. Plusz úgy vagyok vele, hogyha már ilyen telefont veszünk, akkor azt már nem használtan. Én most az iKings-nél láttam 16-os 5C-t és ahogy látom ők adnak gyári garanciát is. Esetleg valakinek van velük bármilyen tapasztalata?
-
azur
tag
válasz vasi89 #104587 üzenetére
Üdv
Nekem hasonló van csak wifis vátozatban és azzal tökéletesen működik iPhonnal, de minden op rendszer alatt megy, legyen az bármi.Másik dolog az hogy frissítés után (vodafone) eltünik a 2g kapcsoló mit lehet tenni nekem ahol lakom sajna minimális 3g lefedettség van 4g-ről ne is beszéljünk. Ezentúl ha lefrissítem(eddig nem frissítettem) vágjam kukába a telót mert alig van térerő még beszélni sem lehet rajta ismerős így járt szinte használhatatlan telója alig lehet elérni. Ez más készülékeknél is okoz gondot? Amúgy ezt a frissítést ki küldi a voda vagy az apple, mert ha a voda akkor lenne velük egy kis beszélgetésem mit szórakoznak ha nem tudnak teljes lefedettséget biztosítani?!
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vasi89 #105361 üzenetére
Igen, az egészet védi, csak annyi a hátránya amit leírtam. Ezelőtt nekem is olyanok voltak mind neked van, de az ilyen teljes kereteseket nem rég kezdték el árulgatni.
Lassan 1 napja használom így a telefont, teljesen más érzés, sokkal kényelmesebb. Ilyen nem teljes keretes fóliát már biztos nem veszek többet ez után...
-
-
vasi89
addikt
válasz vasi89 #107892 üzenetére
Ezzel találkozott már esetleg valaki? Mert érdekes, hogy az itunes 3gb-al kevesebbet lát és ha elkezdek rá mondjuk filmet másolni, kiírja h nincs hely a telefonon de ugyanúgy mutatja azt a 3 gigát.
@.zSoLTi.: Miután megvettem az i6-ot kb 2 hétig fólia nélkül volt mert lassan ért ide amit rendeltem. Lett rajta jópár hajszálkarc úgy h soha nem rakom le kijelzővel lefelé illetve a zsebemben sincs más csak a telefon. Úgyhogy ilyen téren haragszok az apple-re, ennyi pénzért is karcolódik mindentől...
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz vasi89 #108328 üzenetére
Az ügy tisztázása érdekében Gsx-rr kollégának is ajánlom figyelmébe az alábbiakat, melyet a Telekomtól kapott levélből idézek.
Megjegyezném, hogy náluk a gyártói szerviz a Telemax-ot fedi, amiről rémhíreket hallani. Ettől függetlenül nyugodtan be lehet vinni bármelyik APR-be, bár én az iStyle-t nem javasolnám. Ezek után kérdés, hogy a garancia újraindul-e abban az esetben is, ha én a Telekomot kihagyom a procedúrából, mert a fent idézett sorokat olvasván nagyon úgy tűnik.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Ragnar95
félisten
válasz vasi89 #108425 üzenetére
Nem gyári kábelt bármikor letilthatja a telefon a lightning chip hiánya miatt, a töltő meg csupán kigyulladhat, ha gagyi, szóval egyikkel sem éri meg szórakozni túlzottan...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
-
Gsx-rr
veterán
válasz vasi89 #108452 üzenetére
En most vettem egy "eredeti gyari"-nak mondott tokot a Tab-hoz! Hat koszonoviszonyban sincs a tenyleg eredetivel.
Meg jo ,hogy ebay-en siman vissza tudtam kerni a penzt.
Most neztem egy gumitesztet. A Kuhno es tarsainal 60-0 ra fekezesnel kb 14m-el volt hosszabb a fekut!
Mi???? Nankang???
Csak esobe ne ulj be a kocsiba ha az van rajta!http://m.autonavigator.hu/tippek_tanacsadok/adac_nyarigumi-teszt_2015_vajon_melyik_marka_nyert-14144
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz vasi89 #109395 üzenetére
Inkább a kinézet, nekem elég a 4"-os kijelző, az annyira nem mérvadó. Már csak azért sem, mert filmet sem néznék rajta nagyon. Játékokat is max azért próbálnám ki, hogy lássam mi tud a vas, de ennyi. Játszani PC-n szoktam. Én max neteznék rajta, ha esetleg valahol kolbászolok, de kell valami infó.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
-
marsu.
senior tag
válasz vasi89 #111434 üzenetére
Nekem is rosszul írja ki, ios8 óta. Szerintem egyszerűen ne foglalkozz vele, nézd a telefonon.
@frozzyZTE Volt már szó róla, hogy az utángyártott bőr tokok nagyon rossz minőségűek. Én 5s-hez gyárit használok már egy jó ideje, semmi baj nincs vele. Nekem nagyon bevált. 6-hoz is szerintem megéri rá költeni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest