Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazika
senior tag
válasz Diokhan #163400 üzenetére
Okés, nekem meg a 10.3.2 lefutása után rak dfu módba és csak annyit ír az itunes, hogy hib alépett fel. Eddig még soha nem volt ilyenem, hogy betat nem tudtam downgradelni. Windowsos gépen is próbáltam, és ott is ezt csinálta.
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
dmad
aktív tag
válasz Ragnar95 #163384 üzenetére
Értem, bár nem értem...
Nekem az első dolgom az lenne, hogy utánanézek hol, mennyiért tudom megcsináltatni a készülékemet, de ezek szerint vannak akik nem teszik ezt meg.
Már a 60e is húzós, de 120e-ért már biztos nem csináltatnám meg.
Én is azt gondolnám, hogy a hivatalos szerviz a legdrágább, de ez így egy kellemes csalódás volt az árakat illetően.Élj úgy, hogy.......
-
kispéé
senior tag
Sziasztok!
Keresek köztetek olyat, aki iOS fejlesztő, lenne egy kérdésem hozzá.
iOS 10-ben megjelent "leparkolt autó" funkció működését szeretném megtudni. Konkrét kérdesem az lenne, hogy a telefon milyen módon tudja meg, hogy a bluetooth-on csatlakozott eszköz autósrádió-e?
Ugyanis az én autómhoz nem gyári BT-s fejegység van, hanem gyári autós rendszerhez csatlakoztatott kütyü (loudlink) de ezt a loudlink-et nem ismeri fel mint autós eszköz, ergo nem működik a "leparkolt autó" funkció sem. A választ továbbítanom kéne a gyártó felé. Köszönöm. -
bilon73
aktív tag
válasz kispéé #163406 üzenetére
szerintem ott a loudlinknek kéne valami infot adnia a bt kapcsolaton keresztül.
nekem sem gyári bt fejegység van az alfában, hanem egy pio...de azt felismeri, mint autós egység, és működik a "leparkolt autó" funkció.
természetesen a bt füllhalgatómmal, és a bt asztali hangszórómmal ez nem működik, pedig használom az autóban is.
-
kispéé
senior tag
válasz bilon73 #163407 üzenetére
Nekem is működik egy másik alfámban abba egy LG bt-s fejegység van.
Sejtem, hogy a loudlink-kel van a gond, csak azt nem tudjuk, hogy még mi. Mi alapján azonosítja be a telefon ,hogy az autós fejegység, vagy fülhallgató vagy hangszoró, stb. Ha ezt megtudnám, akkor a köv. firmware-ben javítva lesz. -
Diokhan
addikt
válasz kispéé #163408 üzenetére
Szerintem ezt a gyártónak pontosan kellene tudnia, sőt! Nekik kellene a legjobban tudni, hisz Ők gyártják a terméket. Egyébként mint minden más eszköz is, a BT cím alapján azonosítja az eszközt, ami tartalmaz minden adatot, ami szükséges.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
California1
őstag
Urak!
Ma reggel telóm még töltőn volt, gondoltam megnézem jött e üzenet.
Benyomtam a home gombot és semmi , beakarom kapcsolni ,semmi.....
Home+bekapcs gombra indult csak el.
i3G óta használok szifonokat de ilyen fagyást még hál isten nem tapasztaltam.
Akksi szarakodhat? Másra nem tudok gondolni. Szombaton este volt újrainditva utoljára.
Bár eddig semmi jele nem volt ,hogy az akksival bármi lenne, rendesen lemegy 1%-ig stb...i6 15hónapos (10.3.2)
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz California1 #163411 üzenetére
Uram!
Ilyet én még i5-nél tapasztaltam, valószínűnek tartom, hogy az éjjel valami frissítési próbálkozás közben nagyon elálmosodik a szoftver és úgy marad. Szerintem nem fog sokszor előfordulni. Ha mégis, akkor visszaállítás segíthet, de azt már csak akkor ajánlom, ha heti/párnapi/napi rendszerességgel csinálja. Addig felesleges.
(#163410) B-L-A-C-K: Ritkán, de előfordul. Legtöbbször restart sem kell, 10-20/c készenkét után magától visszaáll.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Clemi
veterán
Hali,
Itt van előttem egy alig 1 hónapos i7 és egyik percről a másikra elvesztette a kapcsolatot a szolgáltatóval, vagyis azt írja ki, hogy "nincs szolgáltatás". SIM ki/be semmi. Újraindítás semmi. Áttettem a SIM-et másik telefonba, ott hibátlan.
Zárolás nem hinném mivel egy összegben lett kifizetve a telefon.
Mi lehet a hiba?
Ha szervíz, akkor Békásmegyerhez melyik a legközelebbi ajánlott garanciális szervíz? -
Diokhan
addikt
válasz Clemi #163414 üzenetére
Mindenképp szervíz, mivel alig 1 hónapos, szépen kapod helyette a másikat.
Nem vagy pesti, a második kérdésre nem tudom a választ.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Tibee86
nagyúr
"Zárolás nem hinném mivel egy összegben lett kifizetve a telefon."
Az nem jelent semmit, számlatartozás miatt is tilthatják. Ha nem saját előfizetésedhez vetted hanem valakitől akkor én arra gyanakodnék első körben.
Bár 1 hónap után nem szokták még, inkább 3.-4.-ben a jellemző.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Clemi #163418 üzenetére
A telefont tiltják az adott szolgáltató hálózatáról.
A te elméleted lenne igaz, akkor mindenki megvenné a legdrágább előfizetés mellé olcsón a telefont, kidobja a sim kártyát belőle (mert ugye csak azt tiltják le) és boldogan használja tovább a sajátjával.B-L-A-C-K: Hülyeséget írtam először de már javítottam.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #163419 üzenetére
Miért ne tudnák tiltani a telefont?
"Ha azt írja ki, hogy "nincs szolgáltatás" akkor a sim kártyád nem tud csatlakozni a hálózathoz, nem a telefon."
Telefon tiltás esetében is ugyan ez van, mivel nem engedi felcsatlakoztatni a sim-et a hálózatra, ezt nevezik annak mikor letiltották a telefont, szóval nem azt jelenti hogy nem tudsz belépni a készülékbe sem.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nekem ugyan ezt már csinálta 3 alkalommal (legutóbb tegnap).
Sokadszori újraindítás és reset után javult csak meg, de mások sem tudtak abban az időben érdemben telefonálni. Telekom. Amikor utoljára hívtam őket, akkor restore, vigyem az apple-höz. Felhívom az Apple-t, a szolgáltatóval van a baj, mert már többen jelezték nekik a problémát...
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Clemi
veterán
MIndegy, már bevittem az iCare-be a Bécsi útra. Ott megvolt a rövid teszt és átvették. A SIM-et próbáltam másik telefonban, hibátlan volt, majd gyorsan vissza tettem és semmi.
Egyébként az előzményhez annyi, hogy volt egy bejövő hívásom, egyet csengett, megszakadt, próbáltam visszahívni de már nem sikerült. Szvsz ez telefon hiba lesz.
-
vasi89
addikt
válasz Clemi #163423 üzenetére
nekem mikor letiltották a telefont úgy volt h előtte hívott valaki aki ügyvédi szolgáltatásait ajánlotta fel. Mondtam h kösz de nem és leraktam, majd 10 perc múlva le lett tiltva. Teljesen para helyzet volt de köze nem volt a 2nek egymáshoz, illetve 3 hónap után tiltanak csak.
-
Coc@s
őstag
Sziasztok!
Rég írtam, inkább csak olvasok.
Most egy tanácsot kérnék.
Tudtok-e olyan appot iPhone-ra, ami magyar nyelvű PDF-et (kép pdf, nem szerkeszthető) korrekten szöveggé alakít?
Az sem baj, ha fizetős, csak jól működjön.18 éve itt
-
Footballer
tag
Sziasztok!
Volna egy kis problemam a telefonom fenyerejevel. iOS 10.3.2 fut a telefonon (7 plus), a hiba pedig a kovetkezo:
Olyan, mintha ketfele maximalis fenyero lenne. Egyszer csak valt sotetebbre, vagy vilagosabbra ugy, hogy mindket esetben maximalis fenyeron van! Nem tudom minek a hatasara valt, szerintem random, amikor "o" ugy gondolja, de igen furcsa. A tenyleges maximalis fenyero mellett napsutesben is jol olvashato a kijelzo, viszont a visszafogott maximalis fenyero mellett teljesen remenytelen a dolog (ismetlem, mindket esetben teljesen fel van huzva a fenyero).
Tapasztalt mar valaki hasonlot?
Mi lehet a problema?
Elore is koszonom a segitseget!! -
Diokhan
addikt
válasz Footballer #163427 üzenetére
Be van kapcsolva az automatikus fényerő?
(#163429) Footballer: Nem, de ha az be van kapcsolva, akkor a csuszka szerintem csak amolyan mankó. Kapcsold ki az automata fényerőt, ha nem akarod, hogy a telefon magától szabályozza.
(#163426) bigdady: Kapta Zukkerberg bácsitól, mert jár neki
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Footballer #163427 üzenetére
Gyanítom, hogy egyes esetekben megnöveli a kontrasztot is (a jobb olvashatóság érdekében), nem csak a fényerőt.
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
Ios-re letezik olyan program amivel youtube-rol le tudok tolteni videokat hogy azokat kesobb off line is meg tudjam nezni?
-
batai15
félisten
sziasztok! kerestem a szolgálati naptár nevű appot, ami droidon is van.
Esetleg ismer e valaki ilyen appot( 24/48 munka rend miat) vagy hogy lehetne megoldani a ciklizációt a naptárban esetleg? jó volna ha nem eggyessével kellene beírni mikor dolgozom. mind össze lényegében annyi kellene hogy a napok A B C jelölést kapjanak.
vagyis holnap szerda b csüt c stb..
köszi előre is ! -
DonTuros
tag
Sziasztok!
A képeket honnan töltsem le, hogy a lehető legjobb minőségű legyen? (Volt valamikor egy hasonló rész a fórumban amikor a videókról volt szó.)
Netes iCloud? Gépes iCloud? Esetleg másféle felhúalapú rendszer (Google Drive, DropBox, OneDrive)?https://www.akosturos.com
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Valahogy meg tudom nézni milyen állapotban van az akkumulátor? Találtam egy programot, de az csak OSX-re van megírva.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest