Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Mostanában elég sokat vagyok itthon, ilyenkor WiFi-n van, emellett leginkább emailezés megy rajta, WhatsApp, telefonálás. Amikor többet beszéltem, neteztem rajta, akkor inkább a 8 óra volt jellemző, 20-21 óra körüli készenléttel.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
h1ght3chzor
őstag
Nem is wifit akartam hogy használja, egyébként nem annyira hülyeség, pl szabadtéri wifi...
Csak ebből arra következtettem, hogy 3g-t sem fogja, de még nem próbáltam, csak kérdezem.Tomics vszínű jó, vki ajánlotta Sport Tracker-t ez viszont már használja a 3g-t is ahogy látom, ha mégsem válna be, akkor az általad javasoltat használom.
[ Szerkesztve ]
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
whited
addikt
na jó, de most komolyan , régen gameboy Color-on ezen nőttem fel, mondom kipróbálom de nem jó, és más játék is csinálta ezt még anno a 3gs-n, mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
_Fefe_
tag
Szerintem koppintott bumpert nem érdemes venni, csak a gond lesz vele, és nem sokkal később a kukában landol. Én vettem egy eredetinek mondott, és hirdetett bumpert itt a hardveraprón : [link], de kaptam helyette egy gagyi kínai koppincsot : [link]. Persze a hirdető váltig állította, hogy ez eredeti gyári bumper, és ilyet kapnak az Apple dolgozói "gift"-ként. Mekkora kamu volt már ez, biztos hogy ilyen 4G feliratú gagyi csomagolású, sorjázatlan vackot adnak a dolgozóknak, ezzel is öregbítve a cég hírnevét...
Úgyhogy szerintem kerüld a gagyi koppintott bumpert, ami pár hét után kinyúlik és vehetsz helyette másikat.
Szerk.
A hirdető persze annyiért adta a gagyit, mint az eredetit árulták máshol.[ Szerkesztve ]
"Az élet egy félkegyelmű meséje." - W.S.
-
Mela Kehes
addikt
Hasonlót vettem én is, nem eredetit. Nem használtam sokáig, mert a felső bekapcsoló gombot folyton benyomva tartotta. Egyébként külsőre jól néznek ki. Most olyan hátlapot hordok, ami a gombokat szabadon hagyja.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
szijartg
őstag
ilyent vettem még anno a 4s-re. nem tetszik... a kijelző oldalán felnyomja fóliát, nagyobb is lett a telefon tőle, a régi ipod kábellel (a telefonhoz adott még nincs kibontva) töltöm, (aminek a két oldalán be kell nyomni a kis benyomót, és úgy tudod kihúzni) na az meg bele sem megy.
meg egy ilyen átlátszó okosságot rendeltem. ez úgy ahogy passzol... de nem tetszik vele a telefon.
szerintem csupaszon a legjobb úgy tetszik a legjobban.de egy ilyen porvédő a jackbe, meg a töltő helyére nagyon jó. legalább nem megy tele porral, meg biztos hogy nem fog a nedvesség sem bele menni.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Tibee86 #1170 üzenetére
Csak nem az iOS-el. Azert kerdeztem meg ujra, hatha valaki mond olyat, ami miatt meggondolhatnam magam. Mert nem szeretenem, hogy az en tanacsom miatt, a kedves ismeros rafizesen rendesen (mert o tuti nem tud ujra szoftolni semmit, a szerizesek meg pofatlanul sokat kernek)
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Tibee86 #1174 üzenetére
Ugy, hogy en 3 oras iPhone tulaj voltam, 3GS-em volt JB-elt, es csinaltam rajta egy HR-et. Na ettol persze nem mukodott a keszulek...ujra kellet huzni. Amihez en semmit nem konyitottam
Androidon csinaltam root-otm de nem mertem es nem is tudtam, mit kellen vele csinalni.MInadazonaltal, nem tudom, miert vagy igy ramalva, mintha apple ellnes lennek. Nem vagyok.
Bar az elso 3GS-em koruli szivatas kicsit eltantoritott, amikor i4-et vettem, le voltam nyugozve. A legjobb telefonom volt, amit eddig birtokoltam!Csak, sajonos meg most sem ertek hozzajuk, buheralas szinten
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
mastercroc
csendes tag
válasz Tibee86 #1290 üzenetére
Nem a face a hibas mert az eredeti kep mar nincs is meg.... Mert ramentettem... Mingya restartolom
Nahh a home+power se segit... Tehat telon kivagott fotot nem tudok felrakni facebookra nem nagy dolog csak idegesito... Nyilvan fos a face app, de ez nem apphiba hanem ios sztem mert mondom, az eredeti kepet nem is tudom elohozni mert ramentettem...
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Tibee86 #1290 üzenetére
Az biztos, nem is igen használom se ipadon, se iphone-on, mert csak felidegesít, lassú, de brutálisan, mindenre ezerszer kell ráfrissíteni, hogy "aktuális legyen", új üzenetet ha jelez, akkor még a régieket írja ki, rá kell frissíteni, hogy az újat is lásd, és még sorolhatnám...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
__H4X0R__
senior tag
válasz Tibee86 #1296 üzenetére
IM+ Pro a legtutibb csevegő alkalmazás, legalábbis szerintem. Benne van minden egy helyen, érdemes kipróbálni Van Free verzió is, csak abban reklámok is megjelennek.
@Quaresma: Várj még vele... türelem.
@megema: Nekem megy tökéletesen.
[ Szerkesztve ]
www.kristofnagy.com
-
mastercroc
csendes tag
válasz Tibee86 #1293 üzenetére
Vmi az en telommal lehet mert most meg delutan fotoztam vmit aztan par orara ra mutatnam kepet kolleganak es nincs a fotok kozott (2t csinaltam az adott kepbol)!mondom nemar belepek kameraba es bal lent a kis kepen ott van!ranyomok es megsincs ott csak az elotte keszult kepek... Erdekes... Lehet ujra kene huznom... Mas tipp?4s no jb.power+home 2x megvolt annyi eredmennyel hogy a kamera bal also sarkabol is eltunt a kep
-
szijartg
őstag
válasz Tibee86 #2508 üzenetére
ha bejelentik hogy ellopták akkor simán le tiltja a T.
de a másik legrosszabb dolog, ha már magában lopott a telefon... és azt akarják tovább adni.tankagogy: amúgy, biztos hogy nem vennék olyan telefont ami egyáltalán nem megbízható.
gyűjtögess hozzá, és vegyél egy sajátot ami a saját neveden van, és akkor nyugodtabban is fogsz aludni.[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz Tibee86 #2711 üzenetére
ez is egy megoldás, de az Audiko 3 katt kb.
alfa156 - mp3-at nem állíthatsz be csengőhangnak, max. fél perces lehet a hosszúsága, satöbbi. nem tudom egyszerűbben elmondani, mint az előbb, készíts egy m4r kiterjesztésű file-t a zenédből, és azt add hozzá az iTunes-ban a csengőhangokhoz. az, hogy neked ott miért nincs csengőhangok mappa, arra nem tudom a választ. m4r-t készíthetsz úgy, ahogy Tibee86 linkje magyarázza, vagy úgy, hogy az Audiko.net-re feltöltöd a zenédet, kivágod belőle a fél percet, ami tetszik, a kapott file-t letöltöd és azt adod hozzá a csengőhangokhoz.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz Tibee86 #2984 üzenetére
Az a gond, hogy minden nap nem csinálhatok restore-t, hogy kiderüljön... Az elvileg, egy ígéret volt, ami biztos, hogy elindította, de nem tudom hol tart az ügy... Ha próbálom frissíteni azt írja, hogy a legújabb szoftver van rajta. Várok türelemmel (inkább türelmetlenül), csak jó lenne tudni, hogy az apple-nél megy-e lassan a dolog, vagy egyáltalán honnan tudhatom, ha már független a készülék. Nagyon köszönöm a válaszod, remélem megtudok valami okosat...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Terence12
tag
válasz Tibee86 #3154 üzenetére
Nos ezektől eltekeinteve rendben van. Fagyás-összeomlás zéró! Gyors merülés nincs, de sztem nem is javult az akku idő... Uh napi töltés van massziv használat mellett... Jelet nem dobál, hívásoknál hibátlan... A navi viszont még erősen fapad és néha nem tölti időben az adott térképrészletet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest