Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Itt egy témához illő videó. Testsúlya 2,9x-esével guggol 2x.
Pályakerékpáros amúgy. Kíváncsi vagyok kondisok között ez milyen szint?
90 kg a srác.
Így néz ki felül.Vélemény?
[ Szerkesztve ]
undefined
-
nagyúr
Látom ma is pezseg a topic...
(#56101) ludsimon
Sprinterek állatok...
De ők ténylegesen gyúrnak, tehát megférnek itt...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Zoo123
senior tag
Belenéztem az angol feliratba:
mintha valami értelmi fogyatékos beszélneelég egyszerű a nyelvezete, minimális angol nyelvismerettel menni fog!Szívesen lefordítanám ha nem 1741 sor lenne. Az nekem kb 1 nap lenne amilyen lassan gépelek... nem csodálom hogy még senki nem vette rá a fáradságot hogy lefordítsa.
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
ludsimon
veterán
-
nagyúr
válasz rigo88 #56054 üzenetére
Edézés előtt fehérje? Hmm nem tudom... nekem túlságosan ledobta a vércukrom mikor egyszer kipróbáltam (a nagy inzulinlöket miatt) aztán f*scsi lett az egész edzés eleje míg magamhoz tértem.
Magában ch nélkül szerintem nem ajánlott... inkább egyél előtte 3-4 órával egy kiadósat. Ahogy tegnap is volt erről szó valamikor... az úgy "adja".
(#56105) ludsimon
Nézd már meg a profilját amit linkeltél!?
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
kolosanyi
veterán
válasz ludsimon #56101 üzenetére
Gec, milyen lába van.
(#56108) ludsimon
Nekem is a lábam a legerősebb, én röplabdás voltam, agyon lábmunkáztuk magunkat anno.----------------------------------
Ha már láb, ma lábazás lesz. Belepróbálok a 80 kilóba bolgár guggolásnál (40 kiló kézisúlyzóval, 40 gumikötéllel). Halál lesz.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Londoni olimpia előtt cikkeztek róla: Robert Forstemann
Állat.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz FollowTheORI #56106 üzenetére
Sprinter pályakerékpáros, valóban igazad van.
Én is kicsit elfogult vagyok a sportágammal szemben. Azt gondoltam csak ott van ilyen specifikus meghatározás.
undefined
-
Morris
veterán
-
ludsimon
veterán
-
baluka6
aktív tag
válasz ludsimon #56092 üzenetére
Bocs, de poénnak szántam, ahogy dölöngélt, de ha ez kiveri nálad a biztosítékot, akkor szerintem ne menjél emberek közé...
Szerk: ja és tisztelek minden sportolót, ha már írtad, de ez egy gyúrós topik, nem biciklis és nem is fegyencedzéses szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz FollowTheORI #56109 üzenetére
Beszarás,igaz köpcös kis kölök,de akk is durva. Gondolom a csirke/pulyka/túrós +rizstől lett ilyen izmos szörny illetve a edzés utáni fehérjétől
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Dicker
őstag
Kerékpár, koncsíta szakállas forró avatar, gyúrós topik. Kezd nekem összeállni a kép....
(hol vetted a csepelt?) -
FIREBLADE78
addikt
tegnap főzöm a rizst (vmi 500 Ft/500gr,teszkós), jön fater: " mi ez az egér szag?"
-
Shadowbull
addikt
válasz FollowTheORI #56030 üzenetére
mennyivel jobban nezett ki amikor elkezdte, es milyen ocsmany undoritora gyurta magat. Kar erte.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
N.Ferry
senior tag
mondom benézek a kondis topikba,be látom hogy közben sztrítwörkösbiciklis topikba tévedtem ja nem,ez még mindig kondis topic...Walking Dead
-
nagyúr
CyberTech Nutrition 100 % Whey Proteint
Valaki próbált már ilyet?
-
rigo88
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #56055 üzenetére
de akkor ez így ok?
azt olvastam, hogy 0,82gr/lbs így nálam ez 0,82*150 ~ 125gr / nap. így jött ki a reggel délbe este 25-25 és edzés előtt 50.
persze ha két hét után okádok az ízétől nem fogom erőltetni
meg hajlamos vagyok repedezni itt ott azt meg nem szeretném...továbbra is szükségem volna a scott pad méreteire és dőlésszögére ha valaki megnézné hálás lennék.
Dirr
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz rigo88 #56128 üzenetére
írták valahol hogy 125g fehérjeport egyél naponta?
vagy hogy annyi fehérjét egyél naponta?
tudod: túró, tojás, hús, hal megy ilyenekszkott padnak nincs standard dőlésszöge, de ha jól tudom nálunk a teremben 77,123 fok és olyan 650,12x476,59 mm-es a támaszték rajta.
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
nagyúr
-
Zoo123
senior tag
válasz BÁ Nutrition #56131 üzenetére
Csodálkozom is milyen türelmesek vagytok, biztos a front!
#56133 Bá Nutrition: Pedig annyira nem is csúnya, csak az orra túl nagy...
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
egy rommá gyúrt csúnya lány, ne nyissátok meg [link]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #56133 üzenetére
Ő kicsoda?
Jó formában van tényleg.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz BÁ Nutrition #56129 üzenetére
125gr az semmi,én napi 4 kupával,tehát 200gr mass-t nyomok
-
Dicker
őstag
válasz FollowTheORI #56134 üzenetére
Béla Kati
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz FollowTheORI #56134 üzenetére
te gyúrsz amúgy?
-
FIREBLADE78
addikt
-
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #56137 üzenetére
Én nem...
Majd holnap.(#56138) FIREBLADE78
Ha a bolognai amit most csináltam marhahússal annak számít akkor igen!!
Itt egy kép rólam:
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz FollowTheORI #56139 üzenetére
én tik (öreganyám mondja a tyúkot így) mell paprikást csináltam rizzsel
-
Zoo123
senior tag
A Generation Iron filmhez ez a felirat kéne végig magyarul?
Visszavonom amit az előbb írtam, nem is debil a szöveg.
Csak az első 30 sort fordítottam le,azt is rondántöbbre nincs időm egyenlőre...[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Hello,
tudtok ajánlani pulzusmérős órát? 10-15k között.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Túrós tésztát ettem ebédre. Durumtészta, de sajnos túró, az pedig csak este jó, mert nap közben az izmot átalakítja zsírrá! Gyorsan be kellene vágnom egy szájtek fehérjét, hogy megóvjam az izmaim, de csak májprotein van itthon, ebben meg még protein is van, szóval a vesém is le fog állni.
-
Zola007
veterán
Nyomás 15°-os padon keretben tapasztalatotok szerint milyen arányban terheli az egyes izomcsoportokat ?
nem igazán érzem a mellem, inkább tricepsz és váll elülső részét. Ez normális vagy valamit nem jó csinálok?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
válasz Zola007 #56146 üzenetére
Ha bírod az angolt:
Röviden sokmindentől lehet. Hol fogod a rudat, hova koncentrálsz... hol van a könyököd...stb.
Próbáld ki üres rúddal a melledre koncentrálva mikor érzed a legjobban különböző fogásokban stb.
Illetve koncentrálj a melledre közben és tudatodan szorítsd meg amikor a gyakorlatot végzed, csúcsponton pl, meg közben is ahogy lehet.
Lehet szükebben kell fognod ehhez mint amit gondolsz, vagy ami berögzült már neked.[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
[link] ennyi!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJi Mini 3 Pro + Rc
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest