Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#177889) persil válasza perempe (#177886) üzenetére


persil
nagyúr

Nezd, 40 ev nem kor, masfelol meg nem a szekrenyre kell felparkour-ozni, csak 20-30 centit felugrani, hogy dolgozzanak azok az izmok. A gyakorlat lenyege a robbanekonysag.

De a kondidat te erzed igazabol egyedul. Ha annyira ugy erzed magad, hogy felsz egy felugrastol, akkor inkabb javasolnek eloszor napi nehany kilometer setat/konnyu kocogast. De ezt neked kell latnod/erezned.

Azt viszont mindenki a legnagyobb joindulattal irja itt, hogy ez nem gyors folyamat, nem ket het alatt lesz apatestbol tengerpartra valo valaki. Amig 20-30 fekvotamaszokrol beszelunk, addig az alapok megagyazasa a cel. Bujd a netet, kezdd el az alapgyakorlatokat, torekedve a szabalyossagra, setalj/fuss/bringazz/ussz, kezdj el normalisan(!!!) taplalkozni, utana johet majd szep lassan eredmeny is.

Viszont, amig az a helyzet, hogy "10p a kondiparkig felesleges idokieses", addig sajnos a legfontosabb eleme hianyzik az egesznek, megpedig az aldozatkeszseg.
Ido, energia, akaratero, ezeket kenytelen leszel belefektetni, maskulonben semmilyen eredmenyre nem szamothatsz. Hidd el, hogy sokunk orulne, ha 10percre lenne a kondipark, vagy a terem.

[ Szerkesztve ]

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.