Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#168694) Stauffenberg válasza benfolds (#168691) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Pontosan, ezt sajnos a kormány is elmulasztja kihangsúlyozni, hogy a teljes védettség kialakulásához idő kell. Ha két dózisos az oltóanyag, akkor a második után általában 1 héttel mondható védettnek.

Amúgy meg nem kell parázni a várt mellékhatásoktól, sőt minél hevesebbek, annál biztosabb az erős védelem kialakulása. Fiatal, erős immunrendszerű embereket általában jobban megcsavarja, mint az időseket. Apám AstraZenecát kapott, kis hidegrázása volt első este, de ennyi, egy velem kb egy idős harmincas barátom meg két napig szarul volt. Édesanyám kínait kapott, ő viszont az égvilágon semmit nem érzékelt belőle és egyre több hír van róla, hogy gyenge a cucc és 3 dózisra kell majd növelni. A háziorvos is már eleve úgy kezdte a kínaival oltást, hogy szólt az embereknek, készüljenek inkább három dózisra.

Még jó, hogy négyszer annyiba kerül, mint a rendesen kipróbált Pfizer és közben gyenge is. Ezért érdemes olyan vakcinát venni, melynek nincs semmilyen dokumentációja, hogy mennyire hatásos, mert a kínaiak előbb eladták exportra, minthogy vége legyen a harmadik klinikai fázisnak (amiben már nem variálnak az oltóanyagon, csak a dózist próbálják meghatározni... na pont a dózis lett túl gyenge).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.