Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#166794) aelod válasza Madwe (#166791) üzenetére


aelod
veterán

Étrendnél sincs univerzális igazság, meg olyan hogy a legjobb étrend. Ha lenne is, akkor se igaz hogy feltétlen azt kell követned: mi van, ha az univerzálisan legjobb étrendet nehezen követed, sokszor félreeszel mert nem tudod rendesen tartani?

Minden értrend (testkompozíció változtatás esetén) szénhidrát deficiten alapul. Hívják bárhogy. Ha nem követed akkor az van, hogy akarat gyenge vagy. Szívatod magad a félrekajálásokkal mert kell az a kis csokika stb meg IIFMY stb.

Nameg vegyük akkor az általatok ajánlott univerzális igazságot: heti 3 edzés, bontásban. Ok, h ez univerzálisan mindenkinél elérhet eredményt optimális esetben. De mi van akkor, ha valakinek olyan az élete, hogy a heti 3 edzésre törekszik de havonta 1x 2x van olyan hét amikor csak 2x jut le, ne adj isten csak 1x, mert olyan az élete. Biztos akkor is a bontást ajánlanátok neki?

Senki nem mondta a heti 3 alkalmas bontásra, hogy az lenne az aranymetszet. Igen van, hogy nem tudok lemenni edzeni mert közbejön valami. És? majd másik héten megedzem az izmot. Leesni nem fog mert kimaradt 1x...

#166793gyuri860213

8 sorozat lábtoló, 8 hack stb?

[ Szerkesztve ]

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.