Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#166569) Antonio


Antonio
senior tag

Sziasztok, (elnézést a hosszú bevezetőért)

Már nem vagyok classic gyúrós (43 elmúltam), persze ifjabb koromban közel 10 évet jártam gym-be de akkor is inkább a reálisabban elérhető testkompozíció változtatás volt a cél (nem voltak extra szélsőséges vágyaim), és ezt el is értem , bár anyukám többször mondta hogy most már ne járjak gyúrni mert túl „nagy” vagyok 😊 pedig csak pár kg + izom ról volt szó, ami fiatalon odafigyeléssel könnyen ment.

Az utóbbi 10 évben „idő hatékonyabb” kettlebellel kínzom/ tartom karban magam (3-4 év instructor mellett azóta itthon család (Covid 19) mellett, van 7 golyó). De ez csak az előzmény nem akarok gyúrás vs kettlebell vitába menni mindegyiknek megvan a helye sport világában.

Táplálék kiegészítővel kapcsolatban lenne kérdésem mert ahhoz itt vannak a leg autentikusabb emberek. Remélem van itt a topicban 1-2 tapasztalt „öreg” :)

Vitamin /kaja rendben van, vagy legalább is tudom mit hol kell igazítani rajta ha szükséges. Kreatinon kívül sose próbáltam egyéb extrát, fehérjével most is támogatom a reggeli zabkásám hogy egy komplex ételt kapjak. Gyerek érkezése miatt kihagytam ~fél-1 (?) évet (már magam sem tudom). Most kezdtem újra itthon az edzésbe megint mert már nagyon kell mivel látom hogy megjelentek az "apu" test első jelei :DDD .

A kérdés:
1. kb 20 év után újra nézegetem a különböző gyártók kiegészítőit, és megakadt a szemem a különböző saját növekedési hormon termelést serkentő (optimalizáló) szereken, ami lehet hogy így 40+ felett új értelmet nyer és hatékony biztonságos segítség lenne (?),nem csak edzés/sport (izom építés/zsír”égetés”/gyorsabb regeneráció stb) hanem álltalános életminőség javítására (libidó)?

2. Sajnos nincs mostanság sok időm utána olvasni próbáltam strukturáltan rájuk keresni a shopbuilder.hu- n de kicsit összevisszaság van mert kb ugyanazzal/hasonló hatóanyagokkal egyszer a HGH termelés serkentők egyszer a Természete Tesztoszteron növelők (ez a TST más néven ? :U ), vagy éppen az Arginin/Ornitin csoportba vannak sorolva . Tudna valaki röviden világosságot gyújtani? A növekedési hormon és a tesztoszteron nem kéz a kézben jár? vagy azok egymástól függetlenek illetve másképpen hatnak?

3. Ha maradunk HGH nál szedhetők ezek 40+ felett (ha látom értelmét) hosszabb távon ciklikusságot/szüneteket betartva? Akár mint egy vitamin? Illetve rögtön meg is kérdem mit érdemes és hogyan szedni/váltogatni (ha van egyáltalán értelme). Pl csak így találomra [link] GH hormon regulator váltogatva Black test -el?

Előre is köszönöm a válaszokat 40+ osoktól 😊

Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.