Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#75909) Jahno válasza Gabibácsi (#75903) üzenetére


Jahno
őstag

Persze, beengedte ahogy a múltkori áldozat de ez azért nem olyan egyszerű, mert magunknak is bármikor találok olyan email/biztonság/bármi hasonló 10 kérdéses tesztet, amin valahol el tudunk bukni. Sima felhasználó meg hát jahh, benézte. Erre ráadásul a MAC, Linux, semmi nem lett volna megoldás.

Itt főleg a hamis aláírási a nagyon nagy zűr, amivel elbaszták a mobilos cégnél. Előző áldozattól legalább "eredetit" szereztek. Az érdekes, hogy én általában eredetivel rohangálok, de sima hatszor fénymásolt változata is elég. Cserébe bankban már többször nem fogadták el, meg Tnél is összehasonlították egy 18 évvel ezelőtt leadott mintával :C

Nehéz ügy, mert ügyfél minden szigorításért nyafog, hogy jaaaaaj, bonyolult, telko sem másolhatja le a személyit, oda-vissza bonyolódik a sok SMS-el, mégis hátrány van belőle.

Telko felől az is vicc, hogy bárki bármilyen hibával keresi meg Őket, alap visszaigazolás, hogy "biztos elromlott a SIM". Bammeg, ott lenne az ügyviteli cuccban, hogy most cserélték ki, csak vissza lehetne kérdezni, hogy mi merre.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.