Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#64482) npera válasza Sipi- (#64476) üzenetére


npera
újonc

Én fagyasztózacskóba szoktam rakni a húst pácolódni, aztán be a hűtőbe. Mindig van benne olaj, aztán amikor a grillre borítom a zacskó tartalmát, akkor az olja folyik a forró szénre és lánggal ég az egész. Mivel az ilyesmi vicces és látványos, ezért ez inkább feature, mint hiba.

A húsokat szépen elrendezem rögtön utána és addigra a feles olaj is el tud égni. A szomszédok pedig örülnek a füstnek.

A legjobb amikor felfűtöm a grillt és a korábbi lecsöpögött olaj és zsiradék elkezd kiégni. Na, akkor van egy ideig füst, aztán sok láng. Az is látványos.

Ezeket az egyszeri grilleket a legtöbb hálózat már nem árusítja a korábbi erdőtüzek miatt. A sok effendi mindenhova kivitte ezeket, grilleztek, aztán maradt utánuk köbméter szemét és még a forró grillt is simán csak otthagyták. Aztán lett belőle erdőtűz. Most a legújabb, hogy egyszeri grill híján tüzet raknak a parkokban (még a különlegesen szépen megművelt városi botanikai parkban is!!!) és ott készül a falafel meg a siskebab. Aztán köbméter szemét és mennek. Lehet, hogy nem elég svédül kiírni, hogy tűzrakási tilalom él a botanikai parkban.... :U

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.