Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#49005) Jahno válasza eattila (#48993) üzenetére


Jahno
őstag

Aztán jönnek a bonyolultabbak, mert itt minden marketinganyagnak kötött formátuma van és nem lehet csak úgy küldözgetni, ehhez elvileg jóváhagyás is kellene.

Cég biztonsági felelőse is felhívott, hogy elhagyta a laptopját, ilyenkor mi a teendő. Jahh, egyszeri júzerektől elvárjuk, hogy tudja, de könyörgöm, Te írod és tartatod be a szabályzatodat, mi a kérdés? Szólj az ITnek és a biztonsági felelősnek, ahogy le van írva ottan :-D

Itt inkább az a baj, hogy nem érdekli az egész, csak sápítozik, hogy oldjad meg és kész, nem akar tudni semmit. Természetesen határidő előtt 4.5 perccel, mert miért ne és akkor még olyan apróságokkal is megy az idő, hogy előbb saját hálózatra kell átvarázsolni a csoda iPhoneokról.

Most már kb. 6 embernek mondtam el azóta, hogy direkt arra kapott a nagyfőnök egy Sharepoint aloldalt, ahova töltögetni elhet, garázdálkodhat, adhatja/veheti a jogosultságokat, de továbbra is az az ajánlatom, hogy a helyi marketingnek legyen egy ilyesn... Nem tudjuk, nem értik, nem akarjuk érteni, nem értek hozzá. Jó, akkor Te erre alkalmatlan vagy és kell egy olyan aki ért hozzá :-D Mégsem lehet csak úgy lehülyézni mindenkit.

Van SharePoint, OneDrive, saját filemegosztós történetünk, blábláblá. Mantrázzuk ugyanazt már négyen, mert egyőnk válaszával sem elégedettek, aztán amint körbeértek a teljes IT-n kezdik előről. Vagy elmegy a júzer, 10 perc csend és egy teljesen másik esik be ugyanezzel a kérdéssel, ugyanúgy előről.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.