Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#46504) npera válasza blueboi69 (#46474) üzenetére


npera
újonc

Nekünk asszem a 640-es Miele van. Ez hőpumpás és A+++

Azért lőttünk ilyenre, mert a mosógép szinte állandóan megy a két gyerek mellett és akkor kevesebb áramot pukkantunk el. A gép elég jó, de pár dologra figyelni kell.

- a szöszöket két filter fogja, aztán alul van egy szivacs is, ami a legutolsó védvonal. Oda már nagyon finom por megy csak, azt porszívózni kell néha. A vízgyűjtőt ürítem, nem kötöttük be fixre a gépet.
- mi az alap eco programot használjuk, ami kábé másfél óra alatt lefut és elvileg berakható lenne a ruha szekrénybe utána. De mi inkább kirakjuk pár órára lógni a szárítóra és akkor "kilógja magát" a ruha.
- azt érdemes tudni, hogy ha nagyon durván fűt a gép és áramszünet van, akkor akár tűz is lehet belőle. Mert leáll a levegő keringetése és a forró dob tüzet okozhat. Ez nem fűt annyira, de láttam már ilyen videót neten, hogy égett a ruha a dobban. Tehát szerintem ezeket nem érdemes úgy elindítani, hogy nincs senki a közelben.
- Ez egy külön helyiségben van és az ajtót rácsukva nem igazán hallatszik még az éjszakai csendben sem.
- az alap beállítás az volt, hogy a program végén csipog. Az idegesítő volt. De van programozható menü, amiben lelőttem a csipogást.

Alapvetően jó, remélem kábé 15 évig nem lesz gond vele.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.