Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#44459) -NoVa-


-NoVa-
őstag

Fülespost Aliról, úgyhogy érzékenyebb Duduk forduljanak el kicsit.

A FiiO márka elég jó nevű cucc. A Flagship fülhallgatójuk pl az FH7 500$-ért az méltán dícsért cucc, amiben van egy hatalmas 13.6mm-es membrán a mélytartománynak, es egy csomó Knowles balanced armatúra, mert az minőségi cucc egy Amerikai bázisú cégtől.
Kevésbé flagship termékük pl az F9 Pro, az is még 130$ körül van egy jóval kisebb membránnal és 2 Knowles armatúrával. Szokták dícsérni.

Es akkor kanyarodunk egy durvábbat, mert megjelent Decemberben egy új márka, a csodásan csengő Jade Audio. Na ez is a FiiO, csak így kihagyhatnak egy csomó licenszdíjat és kereskedelmi egyezményt, és egyenesen a gyárból lehet rendelni a Jade Audio EA3 fantázianevű fülesüket, ami az FH7 13.6mm-es hangszóróját és egy Knowles armatúrát tartalmaz, és 38$-ért kb ingyen van. Az első példányok mostanában értek ki értelmesebb userekhez, így független mért grafikonokkal igazolva kb úgy szól, mint az F9 Pro, minőségi, de nem túltolt mélytartománnyal, részletes, jó térrel. Még kékből van pár darab készleten a FiiO Official Store-nál (tényleg az, nem csak a neve) Alin, akinek kell igazán olcsón valami minőségi.
Én még kaptam feketét, majd hozza a posta egyszer:

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.