Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#44201) Jahno válasza zetor2000 (#44197) üzenetére


Jahno
őstag

"Az Alstom meg biztos nem vesztett azzal, hogy átfaragta a fékrendszert."

Utólag átfaragni nem tudjuk mennyibe került, de hogy mocskos szemét sokba, az szinte biztos. Nézőpont ugye ott változott, hogy egyik felén első a biztonság. Aztán másik felén első az, hogy határidőre legyen kész és éppen csak átmenjen a minőségellenőrzésen. Szóval ha teheted, akkor a régebbi SLG Sprinterre szállj fel, az a biztos :-)

De azt mondani, hogy mondjuk 30-50 ember külföldi betanítása (2 hónapos előzetes felkészülés, szakágakkal közreműködés, ésatöbbi, szóval összességében a végrehajtói állomány felett is van bőven emberóra), képzése, összevissza koordinálása, 30 teszt-járat forgalomból kivonása, jómunkás niggerek 15 órás munkanapja hivatalosan kifizetve, kiszállás, babrálás, állásidő ne kerüljön veszteségbe, az csöppet erős...

AZTÁN utána hirtelen soron kívüli kivonás, visszacsinálás, pöcsölés, az amúgy előre tudható probléma rendes megoldása szintén ne kerüljön még több veszteségbe, az ismét kérdéses. És pár hét múlva ugyanez, tervezett forgalomból kivonás, karbantartás, 30-50 ember 15 órás munkanapja kifizetve, világbéke, mehet kifelé a csarnokból. TESZT OK.

De mert csak a HW revízió különbözött és a szokásos volt, éppen nem beszéltek egymással a divíziók, ahogy így nagy cégeknél az menni szokott. Néha meg van aki erre előre rámutat, tudja, ez a dolga és első a biztonság meg a rendes megoldás.

(#44202) Jahno válasza npera (#44200) üzenetére


Jahno
őstag

" az ajtók bizonytalanul működtek."

Nálunk ezt a júzerek csinálják és nem értik. Meg azt sem, mikor a pilóta kifejezetten rájuk mer szólni.

De amit írsz, ehhez képest sehol nem vagyunk, mert csak működik és kész :-D Lehet a sok bőcsésznek az nem tetszik, hogy már a 47-49esen is kezd megszűnni a fű szag?

(#44203) Sipi- válasza npera (#44185) üzenetére


Sipi-
tag

Nálunk sem volt lazulós a délután: jött még két család, ïgy összesen 9 gyerek és 6 felnőtt volt a lakásban. Kis iszogatás, beszélgetés, társasjáték, vacsoráztatás.
Amikor elmentek, akkor felporszívóztam az egész lakást, asszony elpakolta a konyhát meg feltöröltünk. Most meg már pihi :)

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#44204) -NoVa- válasza Jahno (#44196) üzenetére


-NoVa-
őstag

Pont ilyen polcokkal csináltam ugyanilyet a padlásra Decemberben, csak főleg gyerekruhás zsákokkal. Meg minden polcláb alá talpfát, mert porfödémen kell. Rezgőfűrésszel pillanatok alatt sorozatgyártottam.
Ma motorleponyvázás volt a téma, meg a kerti vackok elrakása, mert ki tudja mikor fog esni. Na most esik is:)

(#44205) Jahno válasza -NoVa- (#44204) üzenetére


Jahno
őstag

Van még egy kisebb méretű és másik polc maradvány, azzal nem tudom mi legyen. Igazából kár érte, csak mittomén. Mikor 10 éve vettem, akkor jó ötletnek tűnt, aztán változott a dolog és a cuccok is. Legértelmesebb a 120 centiset venni, az 2500 pénz polconként. 6 lábbal kijön a kb. 2.5 méter pakolható hossz. Főnyeremény. Másik főnyeremény a Praktikeresobis gyorsan összerakhatósak 6-10ezer körül, amit mindig mutatok.

(#44206) zetor2000 válasza -NoVa- (#44204) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ha jól látom, Jahno-nál Salgó polcok vannak. (Dexion?) Elvileg van neki gyárilag láb, csak nem mindenki szereti megvenni / felszerelni. Meg ilyen merevítéshez használatos háromszögek.
Most, hogy elköltözött a munkahelyem, szereltem párat. Mire teljesen összecsavarozza az ember, eléggé stramm szerkezet lesz. ~100-150kg/polc.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#44207) Jahno válasza npera (#44199) üzenetére


Jahno
őstag

Ráadásul nem volt ennyi emberóra sem egyben, hogy megoldjuk a kezdést. Sokszor meg azzal szívtam, hogy ha valamit kerestem, akkor át kellett pakolni és rendezni mindent. Vagy ami rosszabb, hogy volt a "valahol", de hirtelen kell és egyszerűbb venni. Most egy csomó ilyen a szomszédhoz vándorolt, mennek leltárba és kereskedünk/szolgáltatunk. Reméljük rendesen árában elfogy egy csomó minden.

(#44208) Jahno válasza zetor2000 (#44206) üzenetére


Jahno
őstag

Ez kamu-Dexion, mert az olcsó (:- Lába úgyis ugyanolyan erős, most keresztben is van faltól-falig merevítés, de az még legalább kétszer át fog alakulni. Teher itt-ott nem sok van rajt, azt lerakom alá a földre. Most tettünk alá talpat is, hogy ne vágja be a PVC padlót. Így sem lett olcsó, de eredeti Dexiont nem tudom megfizetni. Ráadásul mindenhol hirdetik bontva is, de a tré állapotú sem olcsó, vagy éppen nagyon nagy tételben szeretnék tolni, lista nélkül, csak /kamionköbméter kiszerelésben.

(#44209) -NoVa- válasza zetor2000 (#44206) üzenetére


-NoVa-
őstag

Műanyag talpaim vannak, de nagyobb fa biztosabban nem süllyed. Ócsón szereztem, úgyhogy le sem írom Jahnonak, hogy nálam ezer alá jött ki a darabár:)

(#44210) Phülöp válasza Sipi- (#44203) üzenetére


Phülöp
addikt

Én ma körülbelül annyira voltam aktív, mint a 'g' betű a lasagnában.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#44211) Jahno


Jahno
őstag

Áááááhogymármindebenaszopótlátom:

Belső és külső informatikai rendszerek karbantartása és üzemeltetése
Fejlesztési projektek szakmai támogatása
Hardver eszközök (szerverek, munkaállomások, mobiltelefonok...) felügyelete, karbantartása
Napi rendszergazdai teendők ellátása, hibák felderítése, kezelése
Támogatás biztosítása felhasználók számára (belső és külső ügyfelek számára)

(#44212) Jahno


Jahno
őstag

Mert jó szidni a magyar póóóstát és bezzegvidéken minden a pillanat műve. Annyira, hogy 2 hét alatt eljutott a csomag a reptérig:

Így adta ki.

(#44213) qnadam válasza zetor2000 (#44197) üzenetére


qnadam
veterán

combino már régóta volt külföldiában, bár az itthoni verziónak asszem más a vázszerkezete.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#44214) qnadam


qnadam
veterán

meanwhile kodi projekt: rádugtam egy aktív usb hubra egy cuki kis hurokba: a gép is usb-ről megy, így azt is rálógattam, meg a billentyűt meg a wifit is. sajnos perpetuum mobileként nem indult el, ezért kapott az egész külső tápot, és most tényleg nem fagy...
aztán mivel a 2,4-es wifi lassú volt, rádugtam a kétsávos sticket, de ahhoz persze nincs libreelec alatt működő driver. végül kikábeleztem utp-vel. vezetéken ~300 mbps-t tud (usb2 ugye), de a br remuxok így is akadnak. egyrészt amit az erősítő nem tud dekódolni (mert mondjuk több, mint 6 csatorna), azt a gép se, mert az atom annyira gyenge :D másrészt ha nem kell hangot dekódolnia, akkor is akad, mert csak. folyt. köv. erősebb vassal.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#44215) Jahno válasza qnadam (#44214) üzenetére


Jahno
őstag

Ilyenkor volt nálam az, hogy megfogtam a kültéri Mikrobit nagy antennával klienses vevőnek és rálógattam a málnát UTPvel.

(#44216) qnadam válasza Jahno (#44215) üzenetére


qnadam
veterán

az pont nincs, maradt az usb utp :D
de még lehet megnézem, mi van akkor, ha helyben játszom le a fájlokat, és nem internetről.

szerk: helyben a 24 bites truehd br remux is hibátlan. ugyanonnan letöltve ugyanúgy sftp-vel többszörösen elég a sáv. asszem én most elmegyek aludni.

[ Szerkesztve ]

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#44217) Jahno válasza qnadam (#44213) üzenetére


Jahno
őstag

Kb. 10 évvel előttünk németeknél és Amsterdamban... Egyik verziója ha minden igaz, akkor kicsit kudarcos lett jahh (aztán lehet nem is tervezési hiba van mögötte, hanem olyan, mint japánoknál a beszállítók minőségbiztosítási papírjai) .

Viszont hozzánk a frissített modell jutott el, ezért nem tudták időben szállítani, ami nekünk olcsóbbat jelent a szállítónak meg kis buktát. Erre is jó a kapkodás, meg a szériahiba és lehet matekozni a német precizitással, satöbbivel.

(#44218) Jahno válasza qnadam (#44216) üzenetére


Jahno
őstag

Szoktam mondani, hogy a táppal mindig bajom volt. Összes cucc bootolásnál rinyál, teleírja a logot, már volt amikor emeltünk a tápon, ha az 5 voltot be akartuk vinni a málnába.

(#44219) Jahno válasza zetor2000 (#44197) üzenetére


Jahno
őstag

Azért hirtelen olyan szakadt nyugaton is találtam, mint:

https://www.bernmobil.ch/DE/Unternehmen/Portrait/Fahrzeugpark/Trams/Combino-Tram-XL/?oid=10165&lang=de

Meg Melbourne. Ahol szintén van fostalicska Alstom is. Végén még kiderül, hogy világváros vagyunk mindenki előtt is, mert időben fejlesztettünk (:-

(#44220) hobizoli válasza Jahno (#44219) üzenetére


hobizoli
nagyúr

de ez meg a Bp-inal is keskenyebb
Lisszabon-ban van egy szelesebb kocsiszekrenyes verzio

egyebkent a regi Tatra T5C5, ami sokaig jart az 1-s meg a 56-59-s vonalon is, az 2,5m szeles belul, de azt a BKV kerte ugy, mert alapbol csak 2m lett volna, es csak az egyik oldalon lett volna ajto
es abbol is BKV volt a legelso aki kapott, es mar egybol egy modositott verziot kertek es kaptak is

több drón kell ;P

(#44221) Jahno válasza hobizoli (#44220) üzenetére


Jahno
őstag

Most ha jól sejtem nem az volt a kérdéskör, hogy keskeny-e vagy sem, de azért akad a világban pár hasonló, amik közül direkt nem lengyeleket hoztam példának, mert hamar kikötöttünk volna a mindenféle szocialista múltas megmondásnál.

(#44222) Jahno válasza hobizoli (#44220) üzenetére


Jahno
őstag

De ez mennyire durva :-O Helyi BKV oldalán minden is ott van. Svejc ruley :Y

(#44223) hobizoli válasza Jahno (#44221) üzenetére


hobizoli
nagyúr

volt korabban is Combino vili mashol, de a magyar az az ujabbik szeriabol valo, aminel az a repedes mar nem jelenik meg, mint a korabbiaknal

több drón kell ;P

(#44224) Jahno válasza hobizoli (#44223) üzenetére


Jahno
őstag

Nézd a dolog jó oldalát, ezen spóroltunk saccperkábé 5 milliárd forintot és még jobb cuccunk is lett.

Csak már nem tudom merre indultunk, mert volt itt Putin meg fék, meg minden, közben annyi segédkörfék meg egyéb berendezés van ezeken a vackokon, hogy hozzáértő is simán nézegetné fél napig. Kivéve a szoftverhibát :-D

Meg akkor nem volt combino, de mégis volt, de elsőnek vezették be azt amit már hibajavítva kaptunk meg. Akkor most hol tartunk, mi a rossz és hol lett benézve? Azon kívül, hogy vettünk egy olcsóbb ajánlatot, poén kedvéért ilyen gyártó cucca fut bezzegnyugaton Svájcban és Japánban is. Meg persze a félklónjaival se Oroszországot emlegessem, így marad pld. Belgium és még ami nem jut eszembe. Itt-ott német igények alapján lett megfogalmazva a konstrukció, mert ne vegyél francia vagy olasz autót se, szóval maradunk a német vonalnál. Bár ezt eladták angoloknak, azóta tán lehet befejeződött a történet Kínával is, mert ott le akarták nyomni a japánokat... Melyikkel érdemes példálózni és miért? Mert megint magamat sem bírom követni :-D Én csak azt tudom, hogy iszonyat mennyiségű szenzor, mindenre is optimalizálás meg követés van, valamint egyikmásik projekt neve magyarra fordítva kicsit nagyon rosszul sül el...

Aztán mikor valaki alapban a BKK-t vagy bármit ekéz, akkor nézzen körbe a világban, vagy csak civil szemmel 1-2 állomáson, aztán max. mondom milyen apróságokra kell figyelni pld. a narancssárga kábelek, Bosch feliratok, zöld/X pöttyök környékén :-) Pénz is teljesen más matek és relatív, mikor egy sokkal kisebb vasútvillamoson mondjuk 300 ember melózik 3-5 évet, akkor az olyan. Összehasonlítva akkor bezzegnyugaton is lopnak, ott is lassú, vagy passz. Úgyis csak bajod lesz az egésszel örökre, ezt már levettük mióta a FUTÁRból nem értették egy bitet sem, nem is tudom minek írtam ennyit, BKK/BKV/egyéb fuck, és kb. eddig terjedsz.

(#44225) Jahno válasza Samott (#43991) üzenetére


Jahno
őstag

De ha már ennyit védtem, akkor mondom: ez a kivitelezés sajna olyan oroszos, de csak mert nem akartak. Az a másik érdekesség, hogy ennek a melónak nagy részét idehaza is meg lehetett volna oldani, csak nem tudjuk mi van mögötte és miért. Másoknak külföldre meg eladjuk sok pénzért, miközben a jómunkás nigger nem keres annyira. Itt kicsit sajnálom a Rába/Ikarusz/satöbbi vonalat, még ha a KGSTnek is meg voltak a maga árnyoldalai. Szerkezetet mindig tudtunk. Minőséget is.

(#44226) Gabibácsi válasza npera (#44190) üzenetére


Gabibácsi
tag

Sétáltunk, nézelődtünk, fényképeztem párszázat. Meg jeges szél fújt, szóval nem volt annyira jó idő.
meg metroztam is párat, láttam sztálin meg lenin mozaikot, meg munkáslányos mozaikot, stb :)

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#44227) Gabibácsi válasza npera (#44200) üzenetére


Gabibácsi
tag

Durva hogy Gőteborgban is a Tarlós a polgi :DDD

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#44228) Gabibácsi válasza Jahno (#44205) üzenetére


Gabibácsi
tag

Ha van tartalék és kocsiba beférős, én fel tudom használni szüleimnél a sufniban

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#44229) Gabibácsi


Gabibácsi
tag

Jah az orosz vonat teljesen patent volt, wifivel, halk, mindenféle kijelzőkkel, elektronikus jeggyel. Meglepődtem. Az orosz metro meg ugyanaz a régi volt az egyik vonalon kívülről, de bent wifi meg usb töltők meg lcd térképek

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#44230) zetor2000 válasza Jahno (#44208) üzenetére


zetor2000
senior tag

Én vettem a tárolómba igazi salgót, haza is hozta egy arc, 12 ropi volt 5 polccal, galvánizélt lábbal/polcokkal. Még a HWSW fórumban volt, aki árulta. Anyja üzletét átrendezték / felszámolták, ez meg idejött. Ennyiért szerintem ajándék volt, csak aztán bejelölt az arc mindenfélet oldalon, meg ilyen gyerebeszélgetniaztánvegyélbiztosítást arcoknak is megadta a telszámomat, szóval ennyi szopó volt benne.
Aztán lekoptak a haverjai, most meg benn van a tárolóban a polcz. Azt sajnálom, hogy nem vettem meg mind a kettőt, talán még alkudni is lehetett volna... :)

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#44231) zetor2000 válasza Jahno (#44219) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ez rövidebb, mint ami nálunk jár, és eggyel több modulból is áll... A berni 7 modulos, és 41,5méteres, a "mienk" 6 modulos, és 54 méter hosszú. Cserébe a bernin több az üllőhely. :)Arányaiban azért az nem rossz, szóval ki lehet alakítani azt normálisan is, persze kérdés, mennyire kényelmes az az ülőhely. Gondolom a hét modul kisebb fordulókört is eredményez.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#44232) zetor2000 válasza qnadam (#44213) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ha csak a wikipédiából olvasok utána is kiderül, hogy a mienk ugyanolyan, csak teljesen más.
Nem volt benne kezdetben klíma... Aztán lett 3 féle megoldás a klímára, végül 2 kombinációja valósult meg. - ebben be lett vonva az, aki használja, azaz az utazóközönség. Naná, hogy a nyitható ablakos-klímás nyert.
Az itteni jóval hoszabb, ~25%al, mint a többi.
A mienk Toyota Combino Supra (MK2) verzió, nem alu, hanem "áttervezett" acél vázas.
Alacsonyabb valami hidralikás része - ezt nem tudom, mi, csak olvastam, hogy a vízbül is a zoxigént, teccikérteni? ..."a Tátra villamosokból ismert rudazat vagy MAN-féle torziós rugózás helyett alacsony építési magasságú hidraulikát alkalmaztak; ez magával vonta a forgózsámoly és a padlólemez teljes áttervezését." Szóval a "felfüggesztése" hidraulikus. Vagy valami, ami a rugózást segíti.
Más a csuklós rész megoldása, mint az MK1-en.
És még ki tudja, mi mindent kellett mókolni, hogy a sima helyett megérdemelje az MK2 titulust.

És most akkor jön a kérdés, hogy a BRG MK29 előtt volt 28 iteráció? És a 29ik se lett az a húdeszuper... :)

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#44233) zetor2000 válasza Jahno (#44224) üzenetére


zetor2000
senior tag

Kezdetben onnan, hogy kivonták az orosz metrókocsik közül azt a 6ot, amelyik szétrohadt. Aztán, hogy miért nem Alstomot vettünk?, innen jött, hogy teszt(oszteron)ország vagyunk, mert a Siemens is itt tanulta ki a villamosépítés csínyját-bínyját.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#44234) Phülöp


Phülöp
addikt

#vicces videók

You Know You're Dating a Hungarian Woman When...

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#44235) Phülöp válasza zetor2000 (#44230) üzenetére


Phülöp
addikt

Szerintem én vettem meg a másikat. Az eladó hasonló figura volt, de a haverok zaklatása nélkül.
K. vács Teleki P.ter talán?

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#44236) Sipi-


Sipi-
tag

Olyan kerámilapot, mint amiből a mosdókagylók vannak lehet valahol venni egyedi méretben is? Kb. 63x40x1,5-ös kellene.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#44237) zetor2000 válasza Phülöp (#44235) üzenetére


zetor2000
senior tag

A nevére nem emlékszem, már a nickje sincs meg, hogy melyik voltaz. Má' mindegy.
A lényeg, hogy a Polcz (Alaine) működik. Stramm.
Most próbálok meg majd lobbizni, hogy amit nem raktunk össze, majd én összerakom. Sokat használt, de vállalható (ahova kell, túl jó is) polcokkal, csavarokkal. M8 rulez! Meg a 13as kulcs, ami néha 14es, mert sikerült szabvány szerint gyártani. :)

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#44238) Phülöp válasza zetor2000 (#44237) üzenetére


Phülöp
addikt

Mi azóta 8x költöztünk, nem tudom, mi lehet azzal a polccal lent a pincében.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#44239) zetor2000 válasza Sipi- (#44236) üzenetére


zetor2000
senior tag

Fajanszot szerintem nem, de mű(sír)kövesnél érdeklődhetsz fehér márvány után. Szerintem nem vészesen drága. Esetleg konyhás cégeknél, ahol van márvány/gránit/műkő munkalap.
Esetleg itt érdeklődhetsz... De biztos van közelebb is, google >öntött márvány munkalap.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#44240) WiZARD


WiZARD
addikt

Na azt se gondoltam, hogy a Shellnél valaha ingyen fogok tankolni, ráadásul autópályán :DDD

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#44241) Jahno válasza zetor2000 (#44233) üzenetére


Jahno
őstag

Én meg erre mondtam, hogy Siemens villamos már elég sok rohangált előtte is a piacon. Ilyan meg amolyan.

(#44242) Jahno válasza WiZARD (#44240) üzenetére


Jahno
őstag

Abban mi lehet a trükk, hogy ezeknek lehet a Nissan meg ugye bcsukta az ingyenes töltést?

(#44243) Grillo válasza Jahno (#44208) üzenetére


Grillo
senior tag

Nekem sikerült olyan fele áron vennem bontott, kvázi új állapotú salgót két éve, pincében majdnem egy falat kiadott. Vettem mellé még egy Bauhausos olcsót (2 láb, 4 polc), de sokkal ergyább, és nehezen is akartak egymással összeállni.

(#44244) WiZARD válasza Jahno (#44242) üzenetére


WiZARD
addikt

Ez se lesz így sokáig. 2 hete telepítették ezt a töltőt, ingyen van amíg tart a teszt időszak. Nekem meg pont jól jött, mert Bp-Miskolc távon nincs túl sok töltő, főleg autópálya mellett nincs sok. Nagyfügeden van egy töltő, amit egy villanyautós user csinált, de még most is csak fél teljesítménnyel megy, mert nem bővítették meg az betápot neki. A Facebook oldalán írt sokat a bürokráciáról a kiépítéssel kapcsolatban.

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#44245) Jahno válasza WiZARD (#44244) üzenetére


Jahno
őstag

Szent Jakabnál megcsavarod és kész, utána nyél gáz és elmegy Miskolcig, nem?

Azon mondjuk besírtam, hogy Bükkábrányban is van falun, de csak azért tudom, mert kellett legalább 2 év, hogy ne Bükkbáránynak hívjam (:-

Meg különben is, ki a fene akarna heti 500 kilométereket villanyautózni össze-vissza.

(#44246) Jahno válasza Grillo (#44243) üzenetére


Jahno
őstag

Most még 8 adott méretű polc kellene, az is legalább 25ezer körül lesz, +6 láb. Fenemegette.

Ellenben 2 darab Praktikeres polcot kapok, meg egy darab van. Szerintem az feljön a kisszoba sarkába, amit kapok azzal vagy kihúzom jó darabig, vagy passz. Igazából nagyobb hely maradna és a lefoglalt helyen is legalább 30-40%-al több cucc férne el a 120x30 centis polcokon, mint bármi máson.

Most keresek Facén riasztós/beléptetős/okosházas barkács csoportot, hátha ott elkel pár vacak.

(#44247) ncc1701 válasza FőDudu (#44187) üzenetére


ncc1701
veterán

Majd mikor ilyen 25 körüli lányok jönnek, és csókolommal köszönnek, na az lesz a kemény.

(#44248) Jahno válasza ncc1701 (#44247) üzenetére


Jahno
őstag

Nekem már így van jó pár éve.

(#44249) zetor2000 válasza Phülöp (#44235) üzenetére


zetor2000
senior tag

Megvan... Crazi volt a srác. Vagy Y-al a végén.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#44250) Phülöp válasza zetor2000 (#44249) üzenetére


Phülöp
addikt

Akkor te más lényt találtál, mint én.
Mindegy, a polc jó, világbéke.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.