Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#44046) npera válasza Phülöp (#44039) üzenetére


npera
újonc

Ez miben különbözik egy Raspberry Pi2-től?

Én egy ideje üzemeltetek Pi2-t és pár bugtól eltekintve működik. Nekem most asszem LibreELEC van rajta és egy vesszőfutás volt olyan verziót találni ami nem kapcsol be random éjszaka egy gyerekmese videót agyrepesztő hangerőn.

Voltak olyan verziók OpenELEC és LibreELEC alatt is, ami teljesen random beindult (TV be és lejátszás elindítva). A gond az volt, hogy azon a hangerőn, amin legutóbb volt a TV. Ha asszony valami csendesebb sorozatot nézett NetFlix alatt mondjuk 40-es hangerőn, akkor úgy. És ha legutoljára a Twinkle Twinkle Little Star dalocska futott a NAS-ról aminek már a 8-as hangerő is hangos, akkor a 40-es éjszaka durva volt.

Láttam múltkor hogy van újabb LibreELEC de igazából nem merek hozzányúlni. Az esélye annak, hogy újra beindul néha a TV éjszaka riasztó.

Most van a Pi2 a meséket lejátszani NAS-ról, de a netes szoltáltatótól kaptunk egy Androidos okos dobozt, amiről lehet svéd streamelős csatornákat nézni és viszi a NetFlixet is. Így most pici az ingerenciám, hogy bármihez hozzányúljak.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.