Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#37801) Jahno válasza npera (#37800) üzenetére


Jahno
őstag

Az ilyen feljebb lépegetés nem is nekem való, meg a legtöbb cégnél nincs rá lehetőség. Ami pozíciót kapsz azt viszed és kész, többi csak a képletes vállalati rózsaszín világban és papíron létezik, gyakorlat meg teljesen mást igazol.

Angoloknál akkor sem engedtek a szerverek közelébe, mikor nagyon égett a ház, ott is mindenki teljesen el volt tájolódva, meg persze az új igazgató ellenszenvét is rögtön első nap kivívtam, még a bemutatkozása előtt, mert valami tök egyszerű műszaki dolgot nekiállt magyarázni, én megmutattam a gyáridoksit, hogy hááát inkább ez van, mint az, ettől rájött, hogy kő hülye mindenhez is és itt ebben a formában nem lehet érvényesülni. Ott is utolsó 2 hónapra még úgy vettek fel embereket a döglődő céghez, hogy hosszú távot és karriert meg mindenfélét ígértek. Pedig a virtualizációba és EMCbe nagyon bele lehettt volna jönni. Akkor már a cégek is teljesen hülyének néztek minket, vagy mikor kijött 10-14 MS mérnök különböző helyekről ugyanazzal a megoldással, mi meg mindet lehülyéztük, hogy nem így van, akkor az szerintem csöppet erős volt. És vége felé már fizetni sem nagyon akartunk :-D

Utána németeknél tetszett, mikor egyből nekieresztettek a nagyvasaknak, mindennek, csak aztán a feladatok maradtak el. Reszeltem az átlag júzert, majd a hülyét, hülyébbet és jött a majmokbolygója sok főnökkel, információk nélkül, de legalább sok basztatással.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.