Hirdetés

2024. szeptember 11., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#146251) zetor2000 válasza Sipi- (#146243) üzenetére


zetor2000
senior tag

Viszont nincs rajta windows és kellene rá. Hogyan lehet rá legálisféle win10 vagy win11-et rakni rá? Frissüljön, ne szívatózzon, hogy nem legális, stb., de mondjuk a bolti 50ezernél
jobb lenne olcsóbban :)
Középiskolás diákoknak - ha jól tudom - csak office jár, de windows sem.

Fordítsunk kicsit a sorrenden:
"Középiskolás diákoknak - ha jól tudom - csak office jár, de windows sem."
Ennek kérdezzetek utána, hogy így van e, ha jár Windows x, akkor "profit", kell kérni egy licenszt, és kész.

Ha ez nem járható, akkor szerintem hardveraprón egy jó sok pozitív értékeléssel rendelkező koma tuti ad vállalható áron valami kódot, amivel működni fog. Ennek a legalitása nálam kicsit szürke, de az eladó tuti felvilágosít. A részleteknek utána kéne nézni, hogy mit kéne kapj a kódon kívül.
Régen volt matrica, amit rá kellett (volna) ragasztani a gépre, lehet, hogy egy eredetiséget igazoló "cetlit" kéne kapj, lehet semmit, lehet, mindezeken túl (mindent is) még a vásárlásról egy számlát IS, de ezt én nem tudom...

Az EU legálissá tette a szoftverek újraértékesítését, gondolom, ezek a csávók is ilyesmi formán jutnak hozzá a licenszekhez, és ezeket adják tovább. De ennek vannak feltételei, amiktől legálissá válik a használata, azok nélkül nem vagyok biztos benne, hogy tökéletes. Nem működésben lesz a hiba, hanem a felhasználási feltételeknek nem fogsz megfelelni.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#146252) Grillo


Grillo
senior tag

Rájöttem, hogy az új cégvezér (aka Demeter Szilárd) azért rakta a székhelyét át az esztergomi várba, mert ott a 2-3 méter vastag kőfalak között soha nem lesz olyan meleg, mint nekünk itt a lapostető alatt

(#146253) Sipi- válasza zetor2000 (#146251) üzenetére


Sipi-
tag

Akkor szerinted a hardveraprós jó lehet? Végülis van amelyiknek 1400+ értékelése van és mind pozitív. :F Viszont elég nagy a szórás, 1000 forinttól 15ezer forintig van win10/11 retail kulcs.

[ Szerkesztve ]

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#146254) NauTiLUS_HUN válasza Sipi- (#146253) üzenetére


NauTiLUS_HUN
újonc

én HRKról vettem annó, most 5.05EUR -12% allkeyshop kedvezmény.

(#146255) Jahno válasza Grillo (#146252) üzenetére


Jahno
őstag

33 azért erőteljes, de láttunk mi már többet is. Holnap majd érkezem, meglesem a falut (:-

Gyorsan összesítem a vasúti állapotokat, lehet a hétre már teljesítették a kvótát és akkor valami lesz, vagy már a Nyugatiban is szisszentek egy sört. Én nem lennék időhöz kötve, de havernak is kell valamit LRben mutogatnom, az nem lesz egyszerű.

Ahamm, jó, csak a szokásos infó fél órája. Lassan meg sem kell nézni, mert úgyis lesz valami: "Rákospalota-Újpesten egy műszaki hibás tehervonat akadályozza az S71-es és G71-es vonatok közlekedését. A veresegyházi vonalon az érintett vonatok várakozni kényszerülnek, menetidejük akár 30-60 perccel is meghosszabbodhat."

Holnapra teljesen jó lesz, ha minden jól jön össze akkor még a munkásvonatok előtt indulok.

Felénk hűvös még pont van, fussa rá. Viszont cég nagy része lelépett. Engem még nem basztatnak, lóvé meg határeset kevés. Nehéz ezt betájolni, hogy most akkor mennyivel többért menjünk el egy sokkal kreténebb céghez? Ha már az ilyen vezéreknek fogalmuk sincs semmi operatív dologról.

Ezek is örülhetnek így a XXI. században: [link]

(#146256) Jahno válasza qnadam (#146248) üzenetére


Jahno
őstag

És akkor még a bicajos témákkal vagyunk felesleges időspirálban :-D

(#146257) zetor2000 válasza Sipi- (#146253) üzenetére


zetor2000
senior tag

Szerintem jó lehet.
A neten van egy hazai Youtuber, a Reéb Walter, ő a cdkeysales.com -ot reklámozza, szerintem az is jó lehet. A szórás nyilván annak függvénye, hogy ki honnan meg mennyiért jut hozzá a kulcsokhoz, és mennyire "éhes".
Én egy erős értékeléssel rendelkező, közepes árfekvésű hardverapróst vennék.
Ha verzió, akkor szerintem Pro for Workstations, de ez szerintem nem nagyon opció egy diáknak (a Pro for WS nincs annyira teli reklámmal meg bloattal, mint a sima Pro).
De persze kinek mi.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#146258) zetor2000


zetor2000
senior tag

Tapasztalás:
Az üvegvisszaváltás az automatákban kábé működik. Van a MOHU féle REpont app, ma azt próbáltam ki, hogy működik e a visszautalós módszer e, vagy sem.

Az app kezdőfelületén van középen egy gomb, azt megnyomva megjelenik a teló kijelzőjén egy QR kód, meg a regisztrációkor megadott név. Ezt a QR kódot kell beolvastatni először az automatával, aztán behajigálni a palackot / flakont / üveget, anyázni, hogy a Gatorade, amit itt vettem, de 5ödszörre se veszi be, és azt mondja, hogy nem itt vettem / nem forgalmazza a bolt 6odszorra mégis jó... Aztán amikor abbahagytuk, mert elfogyott az üveg, akkor az automatán meg kell nyomni egy "Banki utalás" feliratot, és megkapjuk a pénzt. Az automata a kód felismerésekor köszönt, és tegez... Aztán megköszöni a végén, hogy papírmentesek vagyunk, mert semmi bizonylatfélét nem kapunk, a telefonos app regisztrációja során megadott számlaszámra utalja ki a cucc a visszaváltás árát.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#146259) qnadam válasza zetor2000 (#146258) üzenetére


qnadam
veterán

ma próbáltam a lidlben, kaptam kis blokkot vonalkóddal, kasszánál levonják a 250 forintot. kivéve az önkiszolgálónál, nyilván.
kajafutárnak ha borravalóként odaadom, mit szól? :D

[ Szerkesztve ]

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#146260) -szabi- válasza Sipi- (#146243) üzenetére


-szabi-
őstag

Én annó itt vettem az aprón párezer forintos windowst.
Keresztlányom gépén teszi a dolgát gond nélkül évek óta.
Azt kétlem hogy céges átvilágításon átmenne.

#146246 Sipi-
Eszek utána egy órát biztos várok az a minimum, mondjuk nálam a reggeli bőséges. :B

#146250 Phülöp
Győzködöm magam, hogy ma később menjek.
Már csak két nap és véget ér a szabadságom és akkor mehetek vissza a jobb ösvényekre a jobb bringámmal.

[ Szerkesztve ]

(#146261) Jahno válasza zetor2000 (#146258) üzenetére


Jahno
őstag

"Ezt a QR kódot kell beolvastatni először az automatával, aztán behajigálni a palackot"

Megy az utólag is, beszórtam a cuccokat és akkor választottam kifizetést. De lehet már írtam. Azért kemény, hogy a júzereknek erről fogalma sincs, tegnap este egyik majom ráadásul nem a szelektívbe szórta hanem a sima kukába. Én kocsiból láttam a logót, na mondom ez sem tudja világát sem, de a semmiből ott termett egy csövi és már vitte is elfelé. Egy darabig még jobban is járnak a bányászattal.

Kazinczyban is mennek a turisták után, Korzón is azt néztem, hogy tisztes távolból lesik kinek mi van a kezében (én meg azt nézem, hogy mit néznek. Hisz minket is néznek valamiért :-D) aztán rabolnak rá a kukára, nyalják szépen a Király utcát teljes hosszában és gondolom automatákban végzi valahol.

Ráadásul a QR kód nem változik egyszer személyre szabva legenerálja. Lehet nyomtatok és azt használom majd, kényelmesebb, mint a telefon.

Igaz nekem sem tiszta 1-2 dolog meg a több utas palack meg ilyesmik, de majd kiderül.

(#146262) hobizoli válasza zetor2000 (#146258) üzenetére


hobizoli
nagyúr

[link] :DDD ;]

több drón kell ;P

(#146263) Jahno válasza hobizoli (#146262) üzenetére


Jahno
őstag

Nálunk ez nem műxik és ilyen majmok miatt kell szívni, hogy nem lapíthatom össze meg egyebek.

Viszont haversrác mutatott valahonnan vidékről videót, Norvégia vagy már mittomén hova széledt a világba, ott beönti egyben zsákból, mint valami nagy mosógépbe, kicsit matekozik a gép és kész is, kiszámolta, iktatta. Az úgy eléggé rendben van.

Németbe szakadt hazánk fiai meg annyira átestek a ló túloldalára, hogy mikor fejtegettük az átutalásos opciót, hogy azért nem rossz ha bankszámlára is meg bír érkezni én voltam az univerzumban a legköcsögebb szemét aki picit is dícsérni mer bármit ami itt van az országban és azon rugóztak vagy 3 napig, hogy az én anyámat, mert ez mennyire teljesen felesleges és hülye funkció és kapjam be. Csak lestem, de hát ennek is van egy szélsőséges módszertana.

(#146264) Phülöp válasza zetor2000 (#146251) üzenetére


Phülöp
addikt

Én is hardveraprót mondanám, nálam vagy 2 éve gond nélkül fut egy.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#146265) Sipi- válasza -szabi- (#146260) üzenetére


Sipi-
tag

Tegnap óra nélkül ébredtem 6:10-kor, mert előtte lefekvéskor találtam ki, hogy jó lenne elmenni bringázni. "Izgultam", fel is ébredtem. Ma korábban akartam indulni, ehhez már kellett az ébresztő :)

Neked akkor vagy korábban kell kelni vagy csak minimált reggelizni és visszaérés után normál reggelit enni. :)

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#146266) Phülöp válasza Jahno (#146263) üzenetére


Phülöp
addikt

Nálunk egyesével kell dobálni, és nem minden darabért jár pénz, de azokat is megeszi a masina. A végén választhatsz, hogy levásárolod, vagy felajánlod jótékony célra. Nincs QR kód meg b.szakodás. Egy teli IKEA-s szatyor 8-10 euró.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#146267) eattila válasza qnadam (#146259) üzenetére


eattila
csendes tag

Aldiban nálunk nem vonják le, ideadják kp-ban. Appot feltettem (mert nem akarom az időt húzni a kasszánál), de még nem próbáltam ki

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#146268) Grillo válasza Jahno (#146255) üzenetére


Grillo
senior tag

Majd mikor megint bejelenti, hogy akkor a 8 órásról átáll mindenki a 10 órás munkarendre...

Egyébként bazi egyszerű. A mindenféle NERcégek építettek egy csomó irodaházat, de a piac a kovid óta kevésbé akar visszaállni a teljes jelenléti melóra. Így elkezdte Állambácsi felvásárolni a kész irodaházakat, haverok nehogy rosszul járjanak, ezekbe meg be kell ültetni valakit, mert az még nekik is sok, hogy ott állnak üresen.
Nálunk is, a nagy egyesített pénzügy megy a kopaszira valami újépítésűbe, ami biztos rohadt olcsó lesz, de szívesen áldoztam fel az évi 200 SZÉPkártyámat ezért, úgysem ért már sokat....

[ Szerkesztve ]

(#146269) qnadam válasza eattila (#146267) üzenetére


qnadam
veterán

kp-ban is ideadnák, de ha már úgyis vásároltam (és úgyse hordok kp-t)... :)

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#146270) Jahno válasza Phülöp (#146266) üzenetére


Jahno
őstag

Az nekem is hiányzik, hogy amiért nem jár lóvé, azt bedarálja, ha már ott vagyok és újrahasznosítható. Itt sem kötelező a QR kód, meg majomkodás, de az úgy nekem jobb mert lehet be sem megyek a boltba levasarolni, aztán csak gyűlnek az utalványok.

(#146271) npera válasza Sipi- (#146246) üzenetére


npera
újonc

Én reggel 7-kor már tusolok erősen a bringázás után :B

(#146272) zetor2000 válasza qnadam (#146259) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ja, az is opció, de én nem azt próbáltam. Meg ha kapok ilyen qpont, akkor azt általában elfelejtem, hogy van, és akkor legközelebb kell megint. Meg akkor lehet, már 2 lesz, mert épp megint volt üvegem.
Amúgy azt nézem, hogy lehet, kell valami gyűjtőt nézzek, mert ez a nem összenyomós megoldás térfogatra sok...

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#146273) zetor2000 válasza Jahno (#146261) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ja, nekik aranyélet lesz ott a belvárosban. Lehet "cápázni".
Sok kis 50 ruppó azért ér 1-2 palack alsópolcos gondűzőt...

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#146274) eattila válasza qnadam (#146269) üzenetére


eattila
csendes tag

Nem választás kérdésee :D Aldiban itt úgy megy. Bármit akarsz...

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#146275) npera


npera
újonc

Ez nagyon durva. Gyakorlatilag megszórták hússal és sajttal a krumplit. Egy ilyen kaja után ki lehet menni a mezőre szántani.

(#146276) blueboi69 válasza Sipi- (#146253) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Sztem jó lehet. Én egy időben több ilyet is vettem ebayről, évek óta működik mind és nincs rá panasz.
Ez ilyen szürke zóna. Van amúgy rendes webshop is ami ad ilyet és számlát is kapsz hozzá, azzal akármikor védve vagy.
Volt kollégám akinek a felesége ügyvéd, rákérdeztem, hogy ez mennyire állja meg a helyét és az a mondás, hogy vevőként nem vagy köteles tudni, hogy valami amit veszel ráadásul számlásan, annak mi a reális ára. Az az életszerű, hogy beírod a gugliba, amit keresel és a legolcsóbb találatnál megveszed, bármi is legyen az. Miért lennél köteles utánajárni, hogy egyébként máshol 10x annyiba kerül.

(#146277) blueboi69 válasza Jahno (#146261) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Váltottam vissza én is. A többutast eddig visszadobta a Lidl, az auchan-ban budaörsön viszont ki volt téve, hogy azt is megeszi...
Én állítottam be bankszámlát, arra utalják vissza a pénzt.

(#146278) blueboi69 válasza hobizoli (#146262) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Az korrekt! :D

(#146279) Jahno válasza blueboi69 (#146276) üzenetére


Jahno
őstag

"hogy valami amit veszel ráadásul számlásan, annak mi a reális ára"

Azért ez jó kérdés, de lehet gyanakodni és nekem a bíró meg kbá körbeírta, hogy valóban ne legyünk ennyire hülyék. Mellékesen nem is biztos, hogy az árán csúszik el, ahogy Kőbányán is 3ezer pénzért lehet lopott bicajt venni, ott a vevőnek sem lesz egyszerű.

Persze OSben kis embert nem basztatják, nem ezen múlik.

(#146280) Sipi- válasza npera (#146271) üzenetére


Sipi-
tag

Én home office-ban vagyok és most sulis nyári szünet is van, így nem kell annyira rohanni. Első meetingem 9:45-kor van :) Évközben nem fogok tudni reggel tekerni, mert aktívan réazt veszek én is a srácok reggeli elindításában illetve heti 3 nap én szoktam suliba vinni őket.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#146281) Jahno


Jahno
őstag

Yajj, sikeresen lementem vidékre egy fesztiválra, ahol már a behajtás gyanús volt, mert sehol senki. sem parkoló, sem beléptetés. 3 autó mellé kicsit bizalmatlanul leparkoltam a nagyszínpad mellé. Ettem egy marha jó, de drága pacalt, ott is meg kellett küzdeni a vidéki belassult és fogalmatlan strand büfével és rajtam kívül csak pár helyi erő volt ott, senki más.

Asszonynak mondtam is, hogy ez vagy kamu, vagy pénz mosoda. Összességében nem is volt olcsó, mert benya meg matrica, meg minden, de egy jó Kartelll és SingSing egy napon 4ezresért nem lenne rossz, gondoltam fotózok is valamit, meg kicsi helyen vidéken bulisabb, mint az Aréna. Némi tipródás után odamentem a technikus arcokhoz, hogy látom elég vacak a színpad készültsége, Ti most bontotok vagy még építetek? Azok felhomályosítottak, hogy reggel már kitört valami balhé és minden is elmarad, bontanak.

Most idehaza módjával sörözök, és folytatom a blogomat.....

(#146282) zetor2000 válasza Jahno (#146281) üzenetére


zetor2000
senior tag

Kartell nekem jövő év elején lesz, Aréna... :)
Asszem a Kartell akkor lesz 30, vagy ilyesmi. Vagy idén 30, és jövőre (is) ünneplik? Mindegy, jegy van, csak ki kell várni az időpontot.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#146283) Jahno válasza zetor2000 (#146282) üzenetére


Jahno
őstag

Én annyit nem akartam jegyért adni, meg az ilyen kis bulik jók szoktak lenni. Igaz elsőre még az is furcsa, hogy Siska beszállt a buliba.

(#146284) eattila


eattila
csendes tag

Tegnap csak elmentem tekerni, de hiába volt 33 fok, nem volt meghalós. Igaz, be volt borulva. Meg körbe láttam, hogy hol van épp esőoszlop. De engem sajnos nem kapott el, pedig bírtam volna.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#146285) qnadam válasza zetor2000 (#146272) üzenetére


qnadam
veterán

a térfogat nem akkora gond, amúgyis igyekszem kerülni az ilyesmit, most egy nagy papírszatyrot 2-3 hét termése töltött meg félig. a kupon most a kocsiban van, bízom benne, hogy a féléves érvényessége alatt eszembe fog jutni beváltani :D

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#146286) Sipi- válasza eattila (#146284) üzenetére


Sipi-
tag

:C Mennyit sikerült?

Én tegnap meg ma vittem magammal ruhazsebkendőt és utcai kútnál azzal hűtöttem le magam, arcom, nyakam, fejem. Ma hosszabban mentem kicsivel, 39 km lett. Fél 7-kor indultam, egészen jó volt akkor még a hőmérséklet, 24 fok körül. De utána beindult rendesen.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#146287) eattila válasza Sipi- (#146286) üzenetére


eattila
csendes tag

~24km. 24.9-es átlaggal. Kezdett feltámadni a szél, és azt nem akartam megvárni :D De fura, mert szerintem csak 1 liter folyadékot (iso) ittam meg menet közben.

Tervezek holnap korábban menni, ha jön velem haver. De nem fog :D Majd még meglátom, hogy felkelek e :D

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#146288) npera


npera
újonc

Anyámnak próbálok segíteni. Hulladékudvarra egyszerűen csak be lehet "esni" papír és textil hulladékkal is kidobni konténerekbe, ugye?

(#146289) Phülöp válasza eattila (#146284) üzenetére


Phülöp
addikt

Tegnapelőtt beállt a nyakam, mára úgy-ahogy bírtam nézni a vállam irányába. Sikerült is egy 45km-es kört tekerni Amea-val, a környék pont erre van kitalálva. Volt azért egy 7-8km-es szakasz, amit szívesen kihagytam volna - erdei ösvény, néhol felázott homokkal (éjszaka tisztességes vihar volt, az erdőben nem száradt fel a talaj). Élmény volt a városi bringa betonra tervezett külsőjével beleszaladni egy-egy ilyen szakaszba 25-ös tempóval, dombnak le.
Ugyanott egzotikus növények csípték bőrünket, megvadult rovarok rágták húsunkat.
Később, az erdőből kiszabadulva útszéli kocsmában frissítettük magunkat - életem legrosszabb kvásza került elénk, de legyűrtük.
Összességében jó volt, de lehetett volna még jobb is. :U

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#146290) npera válasza Phülöp (#146289) üzenetére


npera
újonc

Szúnyogok voltak rendesen?

(#146291) -szabi- válasza Phülöp (#146289) üzenetére


-szabi-
őstag

Pár éve jártam hasonlóan, belefutottam egy elhanyagolt útszakaszba.
Csíptek, haraptak amit megfejeltem azzal, hogy az út állapota miatt tekerni sem tudtam, gyalogolni kellett.
Tele voltam foltokkal.
Nem az enyém a környék legjobb kamerája de látszik a sok rovar, bogár. :)

Vártam ma a DHL futárt, a kézbesítés 16:54-re volt ütemezve. Szerintem már nem jön.
Jó ez az express szolgáltatás. :(

(#146292) Phülöp válasza npera (#146290) üzenetére


Phülöp
addikt

Pőcsik inkább.
Olyat harap, hogy besz.rsz, véred ömlik közben.
És ezt sokszor, sűrűn.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#146293) eattila válasza Phülöp (#146289) üzenetére


eattila
csendes tag

Grat! Mennyi maradt belőletek? :) Ha sikerül felkelnem, akkor korán megyek egy kört még én is. A táv majd kiderül, hogy mennyi kedvem lesz egyedül...

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#146294) eattila válasza Phülöp (#146292) üzenetére


eattila
csendes tag

Az miaz? Ja, hogy bögöly!

[ Szerkesztve ]

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#146295) Phülöp válasza -szabi- (#146291) üzenetére


Phülöp
addikt

Valami folyamatosan kitakarja a tájat a videón :U

Alföldön sokat tekertem magam is, de az aszfaltcsíkot nem hagytam el sose. Arra emlékszem,hogy augusztusra érnek be Orosháza mellett azok az apró, fekete rovarok, amik felhőben élnek, közlekednek.

[ Szerkesztve ]

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#146296) -NoVa- válasza npera (#146288) üzenetére


-NoVa-
addikt

Én úgy szoktam. Annyi, hogy ha egyből a konténerekhez mész, akkor leszidnak, hogy nema, mérni kell először, ha meg rutinosan a mérleghez mész, akkor leszidnak, hogy mit bohóckodsz itt azzal, nem kell mérni, szórd be a konténerbe.

(#146297) npera válasza -NoVa- (#146296) üzenetére


npera
újonc

Ah, akkor igazi szakemberek vannak ott is :C

(#146298) npera válasza Phülöp (#146292) üzenetére


npera
újonc

Ó, azokat gyűlölöm.

Észak-svéd kolléga mutatott képet az ottani nyárról. Este grilleztek. És kábé egy szilárd falat alkottak a szúnyogok, ahogy a vaku megvilágította őket....

(#146299) zetor2000 válasza npera (#146288) üzenetére


zetor2000
senior tag

Nagyjából igen.
Van az FKFnek honlapja, ami asszem talán pont a hulladékudvarokról szól.
Azért nem árt, ha van nála személyi, lakcímkártya, meg ha van, akkor valami adóhatósági igazolás, de ez nem biztos, hogy kell.
Én "lomot" vittem el, egy g*ci nagy matracot. Megijedtem, hogy időpontfoglalós, meg akármi, de szerencsére senki nem volt, egy csóka a bejáratnál elkérte a szig+lakcímkártya kombót, aztán mondta, hogy melyik konténert célozzuk, aztán ennyi. Szerintem ruhákkal se lesz ez másképp.

Sajna "felajánlani" nem lehet, vagy ha mégis, akkor nem jönnek el érte. "Odaadni" se sikerült anno, amikor olyan volt.
A Tesco-nál volt ilyen ruhás szelektív, de azt meg folyamatosan túrta egy népréteg, így megszüntették.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#146300) Grillo válasza eattila (#146293) üzenetére


Grillo
senior tag

Annyira fizgatott ez a sok biciGlizés, hogy ma én is felpattantam, és mentem vagy 2 km-t, aminek a közepénél Jahno-val ittunk nem egy sört. Jó volt, szúnyog sem volt sok, és még a sógora is adott whiskey-t.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.