Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#113586) blueboi69 válasza A. Crowley (#113579) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Ez igen érdekes téma, ugyanis nem ilyen egyértelmű.
Ukránoknak most picit nehéz helyzetük van a fronton és van az elnökön némi nyomás. Ő most azt teszi, ami szerintem is helyes ebben az esetben. Nem adja fel, nem hátrál meg azonnal, nem menekül el. Ez az embereket is motiválja, nemtudom ott lokálisan milyen beszédeket tart vagy bármi, de látszólag az emberek kűzdeni akarnak a hazájukért.
Másrészről nyugat felé folyamatosan segítséget kér. Országoktól is külön-külön, EU-tól is, NATO-tól is. Az jobb lenne, ha szépen csendben ülne ott és várná a végzetét? Igenis kutya kötelessége a szomszédoktól segítséget kérnie, és ebben reménykedik, hogy ha mögéáll a NATO, akkor az oroszok hazarohannak. Ez rövidtávon működhet, közép és hosszabbtávon viszont garantálja azt, hogy Put-in ezt globális fenyegetésnek vegye és ki tudja mit indítana el... Ezt senki nem akarja.
Másrészről sajnos most a választások miatt Orbánnak minden kapóra jön, ugyanis mindenféle látszattevékenységgel és ügyes kommunikációval mégtöbb követőt tud szerezni és a bizonytalanokat is maga mellé állítja, ezzel a megvédjük a családokat politikával.
Addig már kevés fideszes jut el, hogy tulajdonképpen ő saját maga tolta a lakosságot és a családokat egy ilyen kiszolgáltatottság felé, ugyanis kurvára nem kellene egy ilyen elmebeteggel üzletelni és ennyire függni az oroszoktól.
Ha 10-12éve nem döntötte volna romba a panelprogramot és a lakosságot is abban támogatná, hogy korszerűsítse és szigetelje a meglévő házakat, akkor most pont leszarná mindenki, hogy picit drágul a gáz, ha eleve keveset is fogyasztanak. De erre épült mindene, hogy szarjuk le a szigetelést meg a korszerűsítést, majd ő ellintézi, hogy olcsó gáz jöjjön és majd a rezsicsökkentés az megold mindent. Hát ez most szépen romba is dől...
A nap és szélerőműveket évekkel ezelőtt kellett volna elkezdeni támogatni, nem csak lakossági oldalról.
És most persze, hogy nem akar állást foglalni, mert fél a gazdájától, hosszútávon meg az EU sem felejt, hogy amikor össze kéne fogni, akkor ő a családvédelemre hivatkozva pinginezett. A nagy faszt, a saját politikáját próbálja megvédeni, mert ha nem smúzol Putinnal, nem lesz olcsó gáz és kőolaj akkor baszhatja a rezsicsökkentést.
Én legalábbis így látom.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.