Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-02 09:11:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#89194) tybsen válasza #79335424 (#89190) üzenetére


tybsen
addikt

Először is köszi hogy végigolvastad ezt a hosszú hozzászólást :)

A Google drive nem telt be, ott jelenleg 15 GB tárhelyből 1,3 GB tárhely foglalt..( illetve most éppen 100 GB-ból ugye, mivel hozzá vásároltam tárhelyet).

Korábban úgy volt hogy volt összesen 15 GB tárhely. ez megoszlott a google drive és a fotók meg az e-mail mellékletek között. (Ehhez kaptam én egy éve 10 GB ajándék tárhelyet amit egy évig használhattam, aztán elvették.)

Aztán jött a nagy bejelentés, hogy a Google fotók korlátlan tárhelyet kaptak amennyiben nem eredeti hanem csak "normál" felbontással töltődnek fel automatikusan a képek. a Google drive pedig azt hiszem kapott külön 15 GB tárhelyet (na szerintem ezért van nekem jelenleg ott 15 GB ból 1,3 GB szabad hely feltüntetve).

Mivel én sajnos évekkel ezelőtt úgy állítottam be, hogy minden kamerával készült fénykép eredeti méretben töltődjön fel automatikusan a Google fotók közé, Így sajnos elértem az annakidején ingyen adott 15 GB-os keretet illetve az ajándékba kapott 10 GB-ot is betöltötték ezek az eredeti méretben automatikusan feltöltődött képek...

Amikor megjelent az új Google fotók a korlátlan tárhellyel akkor állítottam át a feltöltendő képek méretét , de ez már persze késő bánat volt mert időközben már elértem a 25 GB-ot is.. :(

Alapvetően nincs szükségem tárhelyre mert csak a fényképek mennek fel a felhőbe és azok ugye a jelenlegi beállítások mellett nem foglalnak helyet. Illetve van egy másik fiókom is, ott rengeteg szabad hely van.

A problémát az okozza hogy a megtelt tárhely miatt nem tudom a levelezésemet sem használni mivel az email mellékletek is ebbe a korábbi 15 GB tárhely beszámítanak bele.

Nem tudom hogy mennyire érthető így a dolog, mindenesetre valahogy a korábban automatikusan feltöltődött teljes méretű fényképeket kell törölnöm hogy felszabaduljon hely. jelenleg 25 GB felett foglalt és 15 alá kellene mennem valahogy.

Mondjuk azt még mindig nem értem hogy a Google drive 13,7 GB szabad tárhelyét miért nem használhatom e-mail mellékletekre meg a korábban teljes méretben feltöltött képekre? :F

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.