Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80297) #79335424 válasza darvinya (#80290) üzenetére


#79335424
törölt tag

Így, látatlanban nehéz megfejteni. De, mindenképpen tudnod kell a szükséges kódokat és azt, hogy a te kontrollered miket küld helyettük. Elixír2 -vel megnézheted az eszközazonosítóiat. Sztem hajazni fog rá a keylayout fájl neve. External Keyboard Helper -ben van teszt funkció. Kiírja a kódot. Ha azonosítottad az eszközt, akkor megtalálhatod, hogy ahhoz hányas számú eventet társítja. Ha megvan az event sorszáma, akkor terminal emulator -ban a
su
enter
getevent -l -c 10 /dev/input/eventX
enter
után, ha nyomsz egy gombot a kontrolleren, akkor kiírja a hozzá tartozó gomb -infót. Ha futtatod az NFS -t és ráböksz egy irányítógombra a kijelzőn, akkor a kijelző érintési felületéhez tartozó event -ben megjelenik az érintés helye és az is, hogy mlyen billentyű megnyomása tartozik hozzá.
A vezérlőd keykódjait Xposed + Xposed Addition modulban is meg tudod nézni. Szóval, nagyon sok lehetőséged van. Csak foglalkozni kell vele. Egyébként, vannak kifejezetten game kontrollerekhez való segédalkalmazások. Sztem azokkal is lehet remapolni. Azt se hinném, hogy pont az NFS keykódjaihoz ne lehetne hozzájutni. Gondolod, hogy Te vagy az egyetlen, aki kontrollerrel nyomja?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.