Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
és (#62093) ollie: Tudom, hogy mi a Greenify, de amúgy RAM-ot is szabadít fel, ha fagyasztja az alkalmazásokat, azért írtam azt, amit. Mondjuk elég sok program van fenn a telefonomon, de készenléti állapotban nem merül gyorsabban, más helyzetben meg a kijelző a legnagyobb fogyasztó és 1-2 alkalmazás szívja az akksit, de csak akkor, ha használom őket.
-
LonGleY
veterán
Egyébként én sem értem, hogy miért lenne annyira alap. Így, hogy mindenféle dolgot eleve tiltottam az alkalmazáskezelőből, nem tudnék olyat mondani, amire ráférne a fagyasztás. Facebook kliens nincs, a Hangouts-ból ki lehet lépni stb. Hiába van root, de egyszerűen nincs miért Greenify-t használnom.
[ Szerkesztve ]
-
majorgent
tag
Van valami tényleg működő wifi booster alkalmazás?
-
air
nagyúr
válasz LonGleY #62102 üzenetére
Akkor ne használd! De ugye nem fogsz megkövezni másokat, akik olyan programokat merészelnek használni, sőt még ajánlani is, amiknek te nem látod értelmét és hasznát? (És ha kérhetjük ne intézd el, hogy ezt is letiltsák a mi régiónkban!)
Egyébként a letiltás és a fagyasztás messze nem egyenértékű megoldások.(#62104) majorgent
Hogy alkalmazás van-e azt, nem tudom. De ez biztosan segít![ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Főleg a játékoknál nagyon hasznos. Rengeteg van, ami állandóan futni akar a háttérben, sőt automatikusan indul (szerviz szinten), amikor újraindítod a mobilt, meg kommunikál orrba-szájba.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Dottore
addikt
Igen mert egy alkalmazásnak lehetnek háttérben szolgáltatásai, ami mondjuk wifinél pont meghívja az adott programot. Ezzel pompásan meg lehet nézni (tiltani is), hogy milyen szolgáltatásokat futtatnak egyes appok.
Greenify. Dettó úgy vagyok ahogy LonGleY. Taskerhez van egy TaskKill kiegészítés, azzal ha valamit kell, pl. játék, ilyenek, sima ügy kilőni a memóriából. Még mielőtt valaki megjegyzi, hogy nem ugyanaz mint fagyasztani, így igaz, nem ugyanaz, de a lényeg igen.
-
air
nagyúr
válasz Dottore #62107 üzenetére
"de a lényeg igen."
Egyáltalán nem. Sőt, a hozzászólásod elején leírtak miatt nem.
Nem is értem, nekem teljesen önellentmondó ez a hsz. Az elején leírod, hogy lehetnek szolgáltatások, amik simán tudnak indítani processeket, alkalmazásokat, majd leírod, hogy a Tasker TaskKill kiegészítője kilövi az alkalmazásokat.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
Dottore
addikt
válasz raziel01 #62108 üzenetére
Mikor megoldást kerestem erre, akkor még nem volt Greenify asszem. Az Autostarts egy olyan app, amivel letilthatod a programok automatikus indulását. Ezt használom azóta is és persze a Taskert az említett pluginnal.
Nyilván a Greenify nem rossz megoldás, mindig ezt ajánlom ismerősöknek. Egyszerűbb használni mint ahogy én csinálom. Ezt megszoktam, meg ha már a Tasker eleve fent van, inkább egy Autostarts pluszban mint egy Greenify.
-
-
LonGleY
veterán
Miért köveznék meg másokat? Mi lelt megint?
A letiltás végérvényes, nem jön elő soha, és sok gyárilag telepítettnél el lehet ezt játszani. A többi dolgot meg használom. Én csak szimplán azt mondtam, hogy nem tartom alapvetőnek a progit, merthogy nekem egy példa sem jut eszembe a Facebook kliensen kívül, amihez jól jöhet a Greenify.
[ Szerkesztve ]
-
Baku
aktív tag
Sziasztok!
Telepítettem a Pixel Battery Saver -t.
Csak ajánlani tudom, mint IGAZI energia spórolós alkalmazást.
Persze CSAK Amoled vagy Super Amoled kijelzőre !!! -
air
nagyúr
válasz Dottore #62114 üzenetére
Aha, értem. Ha észérvek nincsenek, akkor marad ez a stílusra való hivatkozás. Rendben. Maradjon így!
(#62118) Somatom
Beállítások - Alkalmazások - Összes - Adott alkalmazás tulajdonság lapján 'Letiltás' gomb.
Ugyanazt csinálja mint a TB.
Nem indul, nem fut, nem indítható, még az ikonja is eltűnik az app drawerből. Lényegében olyan, mintha ott sem lenne.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sztem hasznos a tiltás/fagyasztás (bocs air, nem tudom, hogy mi a különbség. A Titanium így hívja, az E-Robot meg úgy, de mindkettőnél ugyanaz a művelet tartozik hozzá.). Én sem Greenify -vel oldom meg, de csak azért, mert van egyébként is telepítve olyan alkalmazásom, ami tud ilyet. Nem tudom, hogy mit értesz azon, hogy "tiltod". Símán, mondjuk Titaniummal?. De akkor hogy indítod el? Ott van pl. a Poweramp. Én mappából indítom a zenéimet és nem használok hozzájuk netről töltős borítóképeket. Tehát sem hálózati szervízszolgáltatásra, sem médiaszkennelésre nincs szükségem. Önálló indulásra meg végképp nincs, főleg, hogy rendszerrel együtt szereti. Ok, letiltom. De nem szeretnék külön alkalmazásokba túrkálni engedélyezésért, ha zenét akarok hallgatni. Persze, leprogramozható automatizálóban is, de sztem tök egyértelmű, hogy egy átlag user nem ezt választja, hanem inkább a Greenify -t.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz #79335424 #62118 üzenetére
Ez jó példa, és tudom is, hogy mire szolgál. De én megelőzöm a dolgot azzal, hogy nem használok háttérben turkáló programokat. A Poweramp nálam eleve ki van zárva... PlayerPro-zok. Ha bezárom őket, maradjanak is úgy. Ezért volt nehéz pl. normális időjárás appra bukkanni (amúgy WeatherPro és Aix – ez utóbbi persze, mivel widgetként van kint, kicsi memóriát eszik, és frissít is, ha kell, de ezzel nincs baj).
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz #79335424 #62118 üzenetére
A fagyasztás vagy hibernálás esetén - amit a Greenify csinál - továbbra is elérhető az alkalmazás, csak amikor nem előtérben van, akkor semmilyen erőforrást nem fogyaszt.
(Már nem tudtam szerkeszteni az előzőt.)
(#62119) LonGleY
Aminek van aktív widgetje a home-on az eleve folyamatosan fut, nem is tudod bezárni.[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz Dottore #62113 üzenetére
Melyik Autostart van fenn? Mondjuk van fent nekem is egy teló restart-ra, de a feltételek teljesülésekor (hálózat változás, szinkronfigyelés, kijelző bekapcsol stb.) úgy is elindul és ezzel sokan nincsenek tisztában.
Most hosszú idő után 2 giga ram mellett feltettem a Greenify-t.
Jól kiegészítik egymást, hisz csak manuális indítás után 'használódnak'.
Most esik le nem is kell boot app tiltás
Kipróbálom.
Azt pedig sokan nem hiszik, hogy a fentebb említett események miatt a task killer-ek hatástalanok.
Max. adott pillanatban jól jöhet használata, ha valamit úgy érzünk beragadt.
Olyan van ami kimutatná ezeket a feltételeket mi-mikor indul el a Greenify kivételével?KitKat alatt már több helyen tilthatok háttérfolyamatokat (akár gyári rom).
Mobiladatnál, ha pipát rakok egy apphoz nem használja a netet.
Másik hely, a feladatkezelő Szolgáltatások leállítása opció.
Itt bukkantam rá pl. a Google Play Szolgáltatások 149-es számára, ami a legkiemelkedőbb.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz LonGleY #62119 üzenetére
Én is PlayerPro -t használtam, de egyszer szükségem volt egy olyan bonyolult dologra, hogy jobb/bal balansz. Te tudod, hogy ez hol van? Mert én nem találtam.
Air:
A Greenify is ugyanazt csinálja, amit én, csak sokkal kifinomultabban. Fókusz elhagyás után x idővel az automatizáló ellenőrzi, hogy a kijelölt alkalmazás nem került -e vissza és ha nem, akkor leállítja és letiltja. Induláskor nem az alkalmazást indítom, hanem annak a műveletsornak a parancsikonját, ami kiolvasztja és indítja az alkalmazást. -
teo77
őstag
Ha már Greenify: az autó hibernálás csak xposed-al, meg root-al megy?
A Teamviewer nálatok működik 2 android között? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
tonyrulez
őstag
Ha Greenify hibernál egy alkalmazást, akkor gondolom értesítéseket sem kapok? Pl. Facebook, Gmail, Hangouts, Falcon Pro, GReader, Watchdog és társai. Ezeket és olyan programokat használok, amiknek eleve futniuk kell, pl. Cerberus, Tasker, Gravity Screen, Calls Blacklist, zene- és podcast alkalmazások ha hallgatok valamit. Akkor ezeket csak fehérlistára téve lehet normálisan használni? Mert most telepíteném a Greenify-t, de ha az alkalmazásaim 99%-ához felesleges, akkor inkább nem teszem.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
törölt tag
Nem lassabb. Legalábbis én nem érzem lassúbbnak, mint egy normál indítást. A Greenify pedig biztos, hogy több energiát igényelne, mint a mostani módszer, mert a Robot egyéb feladatai miatt akkor is futna, a Greenify -t viszont így telepítenem se kell, ami sztem a legerőforráskímélőbb.
-
Dottore
addikt
Autostarts. Azt is be lehet állítani, hogy az általad írt feltételeknél ne induljon el.
Mondok egy példát. Felteszek egy játékot. Autostart és letiltom ha kell. Utána, Taskerben van egy profil, hogy XY játék ha elindul kapcsolja ki az adatforgalmat, majd miután bezárom, bizonyos idő elteltével lője ki. Ez nem simán háttérbe teszi, hanem force close, vagy ahogy beállítod, tehát leállítja teljesen.
Mondom továbbra is, mindenkinek a Greenify-t ajánlom. Egyszerűbb.
Ezt én így szoktam meg, szeretek piszmogni és ahogy írtam, mivel Tasker eleve fent van, inkább egy Autostarts pluszban mint egy Greenify.[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
Sziasztok! Egy olyan programra lenne szükségem, ami a képernyőt tartja ébren bizonyos programoknál, amit én szabok meg, h melyek. (Pl youtube, feedly, stb)
Köszi előre is! -
teo77
őstag
válasz raziel01 #62125 üzenetére
Valoban működtető, de ki kell kapcsolni a security key-guardot. Azt viszont nem tudom, hol van, nem találom. Gondolom, hogy ez a pin kód és egyéb zárak dolog, de azt 4.4.4 alatt nem találom, hol kapcsolható ki.
LonGleY: tudom, de erre nem lelek sehol sem.
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
batai15
félisten
Tudna valaki egy értelmes youtube music playert ? Kikapcsolt képernyő melett fusson, és megyen szinkronba az accommal. Pvstart a gmail nem tarja megbízhatónak emiatt.
-
xSide
őstag
Vége a böngészőháborúmnak.
A Dolphin stabil verziója lassan egy hónapja nem frissült.
Lett már 2 új beta, de semmi pozitív javulás nincs bennük.
A korábban már jelzett zavaró dolgok megmaradtak.
A letöltések értesítéseinek törlése után mindig visszajön ugyanaz az értesítés, FB egy részt betölt, de utána csak pörög-pörög (Ajax kezelési problem). Megnyitott lapok ikon még mindig gyakran üres (holott van több is nyitva), teljes képernyőn megjelenő ikon felesleges klikkelgetéssel használható. A letöltött fájlok formátuma nem jó. Linkre csak görgetés után enged klikkelni, oldalakon lefelé görgetve a lap tetejére dob vissza.
Az uc a sok sallang és komplikált desktop nézetre válthatóság, a hd cookie problémákkal küzd és nincs video letöltési lehetőség (pl. NSO-Origo-Index) miatt felejtős lett.
Tesztelgettem egész nap és olvasgattam.
Ez alapján felraktam a Firefox beta-t, majd a Flashfox-ot.
Találtam hozzájuk KK alatt működő (nem a Dolphin féle Flash-t.).
Minden megjelenik végre normálisan és a letöltés is rendben a hozzáadható kiegészítőkkel.
Flashfox marad G2-n 4.4.2 alatt egy darabig.
Az akku igényét még ki kell tapasztalni, de ram igénye már kevesebb. -
bogil99
aktív tag
Használ valaki Sense Analog Clock Widget -et?
A kérdésem az lenne, hogy egy ideje nem mutatja az időjárást, és hiába akarom a beállításoknál megadni hogy Hungary, már próbálkoztam Budapesttel is, de "Pick item" alatt nem jelenik meg semmi.
Teljes törlés, reinstall: semmi eredmény.Mit lehetne ezzel csinálni?
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
xSide
őstag
válasz LonGleY #62147 üzenetére
indavideo.hu, időkép radar a teszt oldalam többek közt.
Amennyiben a flash-t ennyire tiltani akarja a Google, száműzze az asztali Chrome-ból is.
Tiltsa az 'elavult' oldalakat, amik ezt használnak[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Alkalmazást kóddal lezáró appot keresek, ami alkalmazható rendszer alkalmazásokra is (e-mail). Tudom, hogy sokan kérdeztétek már, de nem tudom a megfelelő kulcsszót, amivel rákereeshetnék.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest