Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
viewdetails
üzenetére
Elmondom az év viccét, hátha még olvasod.
Az összeomlást az okozta, hogy használni mertem a "Színpaletta" feature-t a Háttérkép és stílus menüpontban. Ezt nem bírta elviselni
(Ez az Android 12 újdonság, amikor a háttérképed színvilágához igazítja a menüket, ikonokat stb.)
-
helixP
nagyúr
válasz
viewdetails
üzenetére
4.1.1.0.5. - elméletileg ennek már nem kellene összeakadnia a 12-es droiddal.
Igen, a "A készülék megfelel a szabályoknak".
Szerintem Exchange (gépen Outlook a kliens).
Köszi, ez utóbbit megkérdezhetem tőlük, bár kétlem, hogy ennyire vágnák. -
helixP
nagyúr
válasz
viewdetails
üzenetére
Talán van ötleted, előre is köszi!
Rendszergizda felrakja a szűz Mobile iron ökoszisztémát a telefonra, Email+ app az elején megy, aztán ahogy' kezdem belakni, egyszer csak crash-sel az app e-mail megnyitásakor. Hiába szedtem le egyesével az összes felrakott appot, és lövöm vissza a beállításokat a gyárira, az Email+ instabil.
Közben jött egy Android frissítés, de csak security patch, semmi extra, nem hiszem, hogy az kavart volna be. -
helixP
nagyúr
Mobileiron-t esetleg használ valaki?
S21-en kicsit bukdácsol a dolog, szívesen kérdeznék.
Előre is köszönöm! -
helixP
nagyúr
válasz
karldergroße
üzenetére
Akkor definiáljuk, mit értünk tördelés alatt

Két ujjal csippentek a szöveg folyamatosan nő, és a szavak sorokká törnek, ahogy nő a méret. Ilyen módon. Szóval Nagykároly: nálam ez működik, 5 éve az opera tudta utoljára.
Nálam van asztali mód is, működik is. -
helixP
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
Igen! Nagyon régóta kerestem már ezt a feature-t.
Egyelőre úgy tűnik, hogy ez a böngésző mindent tud, amit elvárok egy mobilböngészőtől
Tördel, gesture navigation, olvasó mód, hangerős lapozás, bottom bar, ami el is tűnik, egyelőre nagyon pöpi!
Köszönöm annak, aki feldobta! -
helixP
nagyúr
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Bocsi, lehet, hogy túl triviális, de nekünk bejött: Google Keep...?
-
helixP
nagyúr
Ha a Simple azt írja elindulás helyett, hogy "Engedély megtagadva", akkor mi a teendő? Persze minden engedély rendben van, korábban használtam folyamatosan.
Uninstall reinstal segített. Persze így mindent allithatok be újra. Fasza.
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Gondjaim vannak a hangouts-szal Galaxy S5-ön csak akkor jelzi ki az új üzenetet, ha megnyitom az alkalmazást. Volt ilyen már másnak?
Előre is köszi. -
helixP
nagyúr
Sziaszok!
Swype-ot használok, magyar ékezetekkel, közepes megelégedettséggel. Van olyan másik billentyűzet, ami swipe-os bevitelt, javaslatokat, magyar ékezetes billentyűzetet, és változtatható magasságú billentyűzetet tud? Tulajdonképp a Swype és az Anysoft keveréke kéne nagyon
Előre is köszi -
helixP
nagyúr
Köszi, de sajnos nem. Amit kép fotó mappának gondol, azt simán feltolja (lásd előző), és ezeken kívül lehet még engedélyezni párat, csúszkákkal, de pl downloads mappát nem tudom nem kikapcsolni, mert nincs is a listán.
Vgay hol kellene állítanom még ezen túl?F_E_K Köszi, jó ötlet, megnézem!
-
helixP
nagyúr
Felhőben tartanám a kameraképeimet, automata szinkronizálással. Olyan lehetőséget keresek, ahol megmondhatom, hogy melyik mappákat szinkronizálja CSAK. Sajnos a Google fotók, a drive és a CM tárhely ész nélkül tölt fel mindent, amit a telefonon talál, Download mappát, Viber mappát és a többit. Fontos lenne másodlagosan a tömörítés mentes feltöltés és a könnyű linkelhetés lehetősége is.
Előre is köszi! -
helixP
nagyúr
Melyik a legjobb hely cache,egyéb file, szemét analizáló/törlő alkalmazás?
Előre is köszi! -
helixP
nagyúr
Sziasztok!
NFC matrica programozásra milyen alkalmazást ajánlotok? Hangerő, WiFi, Bluetooth, fényerőt szeretnék vele szabályozni.
Előre is köszönöm! -
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Megkérdezném ismét, hátha:
Az ASUS-féle Do It Later-hez hasonló alkalmazás van vajon?
Értem ez alatt: sms, e-mail, elmulasztott hívásra rábökve be tudom állítani, hogy ezt jelezze még egyszer X idő múlva?
Köszi előre is! -
helixP
nagyúr
Az ASUS-féle Do It Later-hez hasonló alkalmazás van vajon?
Értem ez alatt: sms, e-mail, elmulasztott hívásra rábökve be tudom állítani, hogy ezt jelezze még egyszer X idő múlva?
Köszi előre is! -
helixP
nagyúr
Kérdésemn az e-robot felhasználókhoz, és leginkább Somatom-hoz szólna. Azt melyik paranccsal tudom beállítani a WiFi fülön, hogy ha szétkapcsol egy bizonyos WiFi hálózat, akkor jöjjön egy bizonyos parancs? (elhagyom az otthoni hálózatot -> lője le a WiFi-t)
Előre is köszönöm! -
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Újra jönnék a kérdésemmel. Előre is köszönöm a választ

-
helixP
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Típus, név?

-
helixP
nagyúr
Tudtok olyan e-mail alkalmazást, ami kezeli az exchange-et, és tudja nagyításra tördelni az e-mail tartalmat?
(Tényleg nem értem, hogy mért kezdik ezt a feature-t kihagyni a gyártók Chrome, Gmail, lassan mindegyik böngésző...
) -
helixP
nagyúr
Ne érts félre, nem akartam lehúzni a segítőkészségedet, (pláne úgy, hogy Te elég aktívan vagy jelen a topicban) ezért is írtam, hogy végülis az is egy megoldás, amit írtál és a user majd eldönti, mit szeretne.
Btw: sz*patás az egész más kérdés: nem kell levenned a szemed az útról. Bár ha kátyú jön, akadhatnak gondok

Szóval, peace, és éljen a sokszínű világ

-
helixP
nagyúr
válasz
batai15
üzenetére
PVSTAR+, Tube Mate, My TUbe (talán).
twine: Az ötleted egynek jó, nekem sem jut eszembe hirtelen más. Igen is megerőltető, vezetés közben mást nem csinálunk, csak vezetünk, vagy ez csak nekem alap?
Annyit nem ér meg, hogy tudja a drága hol vagy, hogy baleset legyen belőle. -
helixP
nagyúr
Azt nem tudjátok, hogy esetleg a Llama Sual SIM-kezelése rendben van-e már? A gondom az volt, hogy figyelembe vette mindkét kártya lokációját, emiatt folyamatosan pakolta összevissza az "ember fiát", pedig megismertettem vele lokációtól függően 5-6 tornyot is, kártyánkként.
Előre is köszi a választ. -
helixP
nagyúr
válasz
janosibaja
üzenetére
Sygic-elek magam is és teljesen elégedett vagyok vele. Budapoest - Prága útvonalat gyönyörűen végigcsinálta, hibátlanul. Miért nem "értelmes" az általa tervezett útvonal? Melyik országokkal volt gebasz?
motoflug: Szerintem nem az app miatt laggol, hanem az egér miatt, ergo szerintem nem app függő, de ha rákeresel, akkor elég sok fórum foglalkozik vele Xda-n.
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Titanium Backup mért mondja, hogy nincs elegendő tárhely a backuphoz, ha egyszer 12 GB-várja az SD-kártyán...?
Csak nem amiatt a hülyeség miatt van, hogy KK alatt nem írható az SD? Ha így van, mi a teendő? -
helixP
nagyúr
Újra kérdezném, hátha most: több felhasználós pénzügyeket kezelő appot keresnék, felhőbe mentés, PC felület előny.
Köszönöm.
-
helixP
nagyúr
válasz
gordiusz1111
üzenetére
Leginkább a készüléked topicjában érdeklődj szerintem, ez egy Samsung specifikus alkalmazás.
És legközelebb ne kiabálj. -
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Olyan pénzügyi, kiadás-menedzselő alkalmazást keresek, amit, több felhasználó is tud szerkeszteni/használni, felhőbe szinkronizál és az sem árt, ha webes felülete is van.
Előre is köszönöm! -
helixP
nagyúr
válasz
lazlogogola
üzenetére
Milyen android verzió?
gulyasa: csatlakozom, goom-hoz, Locus pro, 3 éve használom teljesítménytúrákhoz és a legalapabb hardveren is szépen futkos.
Esetleg Navitel.
-
helixP
nagyúr
Esetleg az esti kérdésemhez van valakinek ötlete:
Viper 4 Androiddal kapcsolatban tudna valaki segíteni, vagy van aktív fórum szerintetek?
A gondom az, hogy minden indításnál újra akarja telepíttetni velem a Drivert, és mondja, hogy rebootolok. Aztán előröl az egész, megint telepítené. Így nyilván a hatását sem érzem.
-
helixP
nagyúr
Viper 4 Androiddal kapcsolatban tudna valaki segíteni, vagy van fórum?
A gondom az, hogy minden indításnál újra akarja telepíttetni velem a Drivert, és mondja, hogy rebootolok. Aztán előröl az egész, megint telepítené. Így nyilván a hatását sem érzem.
-
helixP
nagyúr
Ki milyen Dialer alkalmazást használ?
-
helixP
nagyúr
Az hogy lehet, hogy ugyan az a verziós Boat Browser tördel egy tableten és nem tördel egy telefonon??
-
helixP
nagyúr
A Boat Browser mióta felejtett el sort tördelni...??!!

-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
A Boat Browser mióta felejtett el sort tördelni...??!!

-
helixP
nagyúr
Sziasztok,
Ide is bedobom, hátha...
Gravityboxszal állítottam a betűméreten és sajnos egy tizedesvesszőt kihagytam. Emiatt most olvashatatlan minden felirat annyira, hogy nem is tudok semilyen menüben sem lépkedni. Nincs valami kombó, amivel visszalőhetem alapra? Vagy itt csak a teljes gyári visszaállítás marad valamilyen billentyűkombinációval? Nincs custom recoverim sajna... -
helixP
nagyúr
Sziasztok! Llama-t használ valaki Dualsimes telóval? Nem hülyül meg kicsit a cellainfója? Mert az oké, hogy kétszer annyi cellát lát, de hogy ez 20 felett legyen a 45m2-es lakásban 10 perc alatt...?
-
helixP
nagyúr
válasz
LonGleY
üzenetére
Ezek a rohadt fotonok

Hát, nemtom... igazából semmi különleges nem fut... Chronus, Viber, Swype billentyűzet, ami 'nagyfogyasztó', Meg hát azok a fárnya Play-szolgáltatások. Csak a Play önmagában megeszik 80-100 megát.
Nemtom, a PowerAmp a ludas-e, nincs kizárva, mondjuk eddig soha nem volt vele semmi bajon, se 512, se 256 ramnál. -
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Imádom a Nova Launchert, meg is vettem, csak mostanában elkezdte, hogy 100 mega fölött marad a memóriában (ösz-visz két widgetem van, 2db képernyőn).
Tud valaki ennél kisebb igényű launchert, ami tud mappázni és témázható (ikonkészlet)?Előre is köszi!
Viktor0610: Hol tudom ezt beállítani? Mert hardcore Anysoft használó vagyok, de eddig még nem jöttem erre rá
Köszi -
helixP
nagyúr
válasz
forintuser
üzenetére
Köszönöm

babicsbalu Neked is.
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Alkalmazást kóddal lezáró appot keresek, ami alkalmazható rendszer alkalmazásokra is (e-mail). Tudom, hogy sokan kérdeztétek már, de nem tudom a megfelelő kulcsszót, amivel rákereeshetnék.
Előre is köszi! -
helixP
nagyúr
Sziasztok, lehet hogy kicsit off, de nem tudjátok véletlenül, hogy a gyári e-mail app-ban mit jelent, ha egy gmailfiók egyik üzenete mellett piros felkiáltójel áll? Sürgős üzi...?
Köszi előre is!
-
helixP
nagyúr
Lehet, hogy nem a legjobb topic, de van két tablet AOSP böngészővel. Az egyik mobilnézetben nyitja meg az indexet, a másik normálban. Hogy'lehet váltani a két nézet jözött? Köszi
-
helixP
nagyúr
válasz
Freezee
üzenetére
Nálam a camera zoom FX-jött be.
-
helixP
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

)

mobilizmo