Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#122160) ityam válasza Somatom (#122150) üzenetére


ityam
senior tag

csinál pár másodpercenként egy képernyő képet és megvizgálja hogy a mintának berakott kép szerepel e benne valahol.
Ért ha kapok egy új ellenfelet akkor mindig egy új sorban megjeleníti a nevét az ellenfélnek és lesz egy New felirat a jobb oldalán. ezt kellene megtámadni hogy rákattintunk a sorra majd a képernyőn egy fix pontra kattinta meg lehet támadni. aztán lépjen ki a támadásból. fix helyen van a kilépő gomb. a New felirat átvált másra. Én kapok akkor is pontot ha bármelyik klántársam megöli az ellenfelet és én is be voltam nevezve. Az a baj hogy ha valaki nem nevez be folyamatosan a csatákba akkor sok pontlemaradásba kerül. Napközben meló közben is folyamatosan nevezgetek be de alvás közben azért nem megy.Valami ilyesmi autómatizálóval nap közben is tudna futni
kezdem unni is ezt a sok benevezést, de sajna a pontok miatt kell. csak 4X annyi pontot kap aki megöli az ellenfelet szóval hiába játszok 2 órát. egy ilyen autómatizáló egy éjszaka alatt hozna annyi pontot mint én 2 óra aktív játékkal.

Szóval amit kéne tudjon ez az autómatizáló hogy a sorok végén ha talál new feliratot akkor támadja meg majd jöjjön vissza erre a listára. görgessen lejjebb mert egyszerre csak 3-4 sor fér el és lejjebb görgetve lehetnek még újak.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.