Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-06 13:22:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#107451) fery02


fery02
addikt

Csak megköszönni jövök, hogy itteni javaslatra én is kipróbáltam a My cookbook online receptkönyv progit, ugyanis nagyon kiválónak tartom.
Be lehet regisztrálni és úgy felhőbe is szinkronizálja a recepteket, van webes felülete is, elég részletes recept szerkesztési lehetőséget kínál, többek között előkészítési-, elkészítési-, totális időmennyiség megadás, hozzávalók, elkészítés, komment, kép, videó és link mellékelési lehetőség.
Recepteket lehet kategorizálni, meg lehet őket osztani, kész recepteket recept oldalakról be lehet importálni (ezt a funkciót nem próbáltam ki, vélhetőleg legtöbb magyar oldallal nem is működne), bevásárlási listát lehet készíteni, recepteket akár fel is lehet olvastatni (magyarul nem működik) és a képernyőt is ébrentartja egy recept megnyitásánál.

Ja és rendkívül igényes a felülete, csatolok is egy saját képet.

Eddig a Google Drive-ban gyűjtöttük dokumentumokba a recepteket párommal, amiket egymás közötti megosztásra beállítottunk, de ez a receptkönyv lesz az igazi. Tegnap este fel is vettem kézzel egyenként minden eddigi receptünket.
Szerencsére nem kellett olyan sok recepttel foglalkozni, nem olyan rég váltottunk étrendet mind a ketten, ide gluténmentes vegán recepteket gyűjtünk csak.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.