Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
JetAudio-ban manuálisan létrehozott lejátszási listám minden újraindítás után kiürül. Miért? A zenék SD kártyán vannak.4 8 15 16 23 42
-
BIZ0906
aktív tag
válasz Jakuu #100503 üzenetére
Köszi. Igen ám de előbb fel kell telepíteni és aztán áthelyezni, de én már az elején az sd kártyára akarom telepíteni. Úgy mint anno az Xperia mininél ott ugye alapból az sd-re mentette mert kb 400Mb-s bolt a belső tárhelyem. Remélem azért kigubancolható a kíváncsiságom
-
törölt tag
Pár hete volt itt téma a Prisma app. A HÍR szerint már megy offline is.
-
repvez
addikt
Tudja valaki hogy mi lehet a gond ha a Gmail app Aug 15. Óta nem szinkronizal? Manuálisan sem. Azt írja hogy nem vagyok bejelentkezve, pedig oldalt látszik a nevem és a régebbi email levelet is mutatja. Böngészőben is próbáltam de nem jön be az oldal. Igaz hogy le vagyok lassitva mobilneten már de az e-mailek eddig mindig megjottek.
-
oba
addikt
Airdroid helyett tudnátok ajánlani valami reklámmentes, fájl méret korlátozás nélküli ingyenes wifi file transer appot?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
oba
addikt
Hm, miért kér a Solid ilyen engedélyt: "telefonhívások kezdeményezése és kezelése" ? Ha nem adom meg neki, nem is hajlandó elindulni. Utána magyaráz valamit az imei alapú egyedi azonosító generálásról... de nekem ez akkor sem tetszik.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
w.miki
veterán
válasz Narxis #90329 üzenetére
Én is csak ezt a két böngészőt találtam, ami egyből lejátssza a flash-t.
De azt hogyan lehetne megcsinálni, hogy ha elindítok egy netes rádiót, és visszatérek a home képernyőre, vagy elindítok más alkalmazást, ne szakítsa meg a lejátszást?Tudom, vannak rádiós app-ok (pl. TuneIn), de azok sokkal gyakrabban megszakadnak, mint a netes rádió oldal honlapjáról indított zene.
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Fehercsoki
aktív tag
Sziasztok!
Meg lehet azt valahogy oldani hogy a bezárt alkalmazások ne induljanak újra (root nélkül)? Nem a rendszeralkalmazások zavarnak, hanem az általam telepítettek, pl. NFS No Limits, Real Racing 3. Letörölni nem akarom őket, mivel szinte kivétel nélkül az összes újraindul.
-
Kékes525
félisten
válasz Fehercsoki #100523 üzenetére
Greenify Ez nem az újraindításukat gátolja, hanem hibernálja kiválasztott alkalmazásokat, amelyek így a háttérben futva nem fogyasztják az üzemidőt, nem lassítják a készüléket.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
asuspc96
őstag
Helló!
Az összefoglalóban olvastam ezt a részt:
"NEM JAVASOLT ALKALMAZÁSOK
Bármi, ami memory/battery/system booster, memory/battery/system doctor, memory/battery/system cleaner, task killer néven fut. Nem kell...."Erről van valami konkrét átfogó és nem "félszavas" cikk is ? jöhet angol is
Ma azt mondták nekem a márkaszervizben, hogy akár ez is lehet a ludas a telefon haláláértelőre is köszi!
-
Kékes525
félisten
válasz asuspc96 #100528 üzenetére
Szerintem az aksi kivétele, ha nem munka közben történt, csak egyszerűen benne vagy, nem probléma. Másrészt veszteni valód szerintem nincs.
Azt látom, hogy ilyen szinten nem vagy benne ezekben a dolgokban, most elkezdeni pedig túl lassú lenne, szerintem marad a szerviz.
A recoverybe belépés után, ha be enged, én csinálnék egy wipe data cache-t (ez töröl minden adatot, ez a factory reset) és biztonságképpen egy wipe cache partition-t is. Mondanám hogy először próbálkozz a wipe cache-l és ha ez nem elég, csak azután a wipe datával, mert a wipe cache nem törli az adatokat, de nem tudom, hogy másodszor be tudsz e jutni a recoverybe.
A download mód azért lenne jó, mert ha a rendszered sérült, akkor az előbbi nem biztos hogy használna és itt feltudsz tenni az odinnal egy új ROM-ot.
Ha ezek nagyon bonyolultnak tűnnek, akkor szerintem fordulj szervizhez, mert egy rossz telefonon, kevés tudással, eléggé kicsi a valószínűsége a sikernek és ez szerintem nem is praktikus.
Te döntesz.
Amúgy ez a probléma nem igazán ebbe a topikba való. Erre van az Android szakmai topic, de legjobb a telefon saját topikja.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Keresek: 6.0 alatt is megbízhatóan, főként gyorsan mozgolódó, memóriát kevéssé telerakó, stabil launchert. Nyugodtan lehet fizetős is. LG V10-re.
F.K.T.
-
Kékes525
félisten
Nova Launcher Én ezt használom, szerintem nagyon jó. Az összefoglalóban ez mellett találsz még mást is.
[ Szerkesztve ]
-
A Nova meg az Apex a legismertebbek, és mindkettő nagyon jó. Ha érdekel Microsoft fejlesztés, akkor ott az Arrow Launcher, meglepően jó. A Google alap launchere a Google Now Launcher, és még van a Nokianak is, Z Launcher néven.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
psg5
veterán
válasz ollie #100534 üzenetére
Köszi mindegyikőtöknek.
Nova és Nova Prime között mi a különbség? Lite és Full? Vagy teljesen különböző a kettő?Arrow Launcher? Microsoft? Vagyis kicsit csempésre csinálja ha jól látom Idáig Windows Mobile-t használtam...
Hogyhogy nem a Google Noww Launcher az alap ajánlott? Mi a fő baj vele?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
kismokesz
tag
hello
olyan topik kellene nekem ahol tudok hirdetést feladni hogy mit vállalok.
-
Kékes525
félisten
("Lite és Full?") Én a fullt használom, de azért fizetni kell. A lite-ban korlátozva van néhány funkció. Azzal kezdhetsz és ha megtetszik megveheted. A Prime csak egy kulcs, a lite-ból csinál egy teljeset.
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Létezik olyan billentyűzet, amin be lehet állítani úgy a billentyűzetet, hogy ékezet, írásjel bevitelekor ne kelljen nyomva tartanom a kijelzőt, hanem egyszer rányomok hosszan, kint marad a választéklista, majd rábökök arra, amire szükségem van?
Marhára idegesít ez a húzkodás..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
törölt tag
válasz s7evcsenko #100542 üzenetére
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
Adroidos telefonról le lehet törölni (büntetlenül) a YouTube alkalmazást? Arra gondolok, hogy csak a böngészőből nyithatná meg a videókat.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
s7evcsenko
addikt
válasz #79335424 #100543 üzenetére
WP-ről jövök, sorry, ha nem vagyok egyértelmű...
Szóval van egy normál billenytűzet, mint pl a gyári samsung, vagy google, vagy swiftkey...
Azt szeretném elérni, hogy mikor rányomok hosszan egy betűre és felugrik a választéklista, akkor ne húznom kelljen az ujjamat a kijelzőn a megfelelő karakterig, hanem felemelhessem az ujjam, és rábökhessek arra, amelyiket használni szeretném.
Jelenleg amikor felemelem az ujjam, rögtön el is tűnik a választéklista... 5 bill-t is próbáltam már."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
törölt tag
válasz s7evcsenko #100549 üzenetére
Így már világos, de nem tudok segíteni. Legalább 5 éve Anysoftot használok, nem ismerem a többi billentyűzet lehetőségeit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest