Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz aprokaroka87 #93828 üzenetére
Úgy nézett ki, mint ha valóban fb értesítés lenne és lehetett az is. De úgy gondolom, majd belépek a magam útján, amikor én akarok felesleges engem emlékeztetni rá!
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz aprokaroka87 #93828 üzenetére
Ma is jött. Kíváncsi voltam... FB nyitólapot dobta fel, belépés és használat után minden flottul működött tovább. Egy gyors vírusellenőrzés se dobott hibát. Tehát az fbsaját értesítése lesz.
Valamiért nem tudok képernyőképet készíteni a megnyitott értesítési mezőröl...Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Bejelentkeztem, gépen, mobilon, de akkor is ugyanezt dobja.
Nem tudtam a megjelenéskor letölteni, mert nem volt alkalmas az akkori vasam. Rrméltem, hogy most lehet... Ha nem hát nem. Tehát, aki nem jutott hozzá akkor, az már sütheti...
Warez nem érdekel, úgy már régóta meglenne...[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
Miért lehetne? Mert, most lett, a frissítés okán, újra téma.
Amúgy csak a linket nem tudtam elérni. Akkor szálltam be a témába.
Arra azért számítottam, hogy nem engedi letölteni, de egy próbát kibírt.zeon.hu Igen, olvastam akkor is a cikket és vártam a dátumot, de nem kaphattam meg. Ennyi
beg Ok, csak folyamatban voltam.
[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
válasz majestic #95186 üzenetére
Nagyon köszönöm az értesítésedet!
Le is szedtem iziben, müxik!-----
air: Emlékszel még erre? Na, hát ezért próbáltam meg akkor is. Ki tudhatta, s láss csodát, nem csak volt, akármilyen világosan is elmondták akkor.[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
A Cerberus mennyivel jobb mint az Eset Mobile Security? Jelenleg az Eset van fent, most kell olyan helyre mennem, ahol szükség lehet a készülék ilyen jellegű védelmére is. Szeretném biztonságban remélni.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Előre is elnézést az OFF-ért, de nem tudom, hol kérdezzek. A készülékem topikjában nem kaptam választ.Ha a megfelelő topikba irányítotok azért is hálás leszek.
Milyen alkalmazást vagy eszközt ajánlotok ahhoz, hogy egy zárt téren történő, nagy hangerejű koncert felvételén a hang ne egy értelmezhetetlen zaj, recsegés legyen, hanem valami, amiből ki is lehet venni, milyen szám lett felvéve? Láttam ugyanarról a koncertről, számomra elfogadható felvételeket, ami telefonnal készült (eddig iPhone6 Plusról tudok). Nem Hi-Fi-ben akarom a felvétel, csak értelmezhető legyen.Előre is köszönöm a türelmet és a segítségeket!
-
HoTaZo
addikt
válasz brek666 #96715 üzenetére
Sajnos nem működik az én készülékemen. Evaluatort leszedtem, az mondja... Igen valami, mikrofon hangerő szabályzós mutatvány kellene... De köszönöm a segítséged!
darvinya: Nem tudom, hogy a G8-ra miként tudtam volna rögzíteni a szivacsot... megnézem házi körülményeknél mit ad...
[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Próbáltam a Chrome topicjában, de ott nem érkezett válasz.
Az androidos Chrome-ban lehet-e a megnyitott lapok sorrendjén változtatni?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás, mely meg tudja állapítani, hogy a futó alkalmazások viszonylatában az akksi merülése normális vagy problémás?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Üdv'
Erre volna ötletetek?
-
HoTaZo
addikt
Akkor ez is készülék függő?
G8-on nincs, kép készítés az értesítő sáv, parancs ikonoknál van. Kikapcsoló menüben ezek nincsenek. Lehet, valamit állítani kell, de alapból nincs. AZ Screen recordert tettem fel, de ha van a rendszerben is, akkor törlöm a másikat. Csak legyen meg.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz aprokaroka87 #97205 üzenetére
Amihez root kell. De azt még nem akarom.
-
HoTaZo
addikt
válasz aprokaroka87 #97208 üzenetére
Igen, Huawei G8, eddig az értesítő sáv, Parancsikonok mezőből indítottam a képernyőkép készítést. Nem tudtam, hogy ott lapulnak ezek a funkciók.
Köszönöm, hogy megmutattad!A videó felvételnek van valahol valamilyen beállítási lehetősége?
-
HoTaZo
addikt
válasz aprokaroka87 #97211 üzenetére
Igen, de főleg hangfelvétel nélkülözésre.
-
HoTaZo
addikt
válasz oszi666 #97499 üzenetére
Szia!
A Viber topicban is kaphatsz választ.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Van értelme equalizer alkalmazáson átvinni a külső hangszóróra szánt zenéket?
De csak azt a zenét, hangot, melyet kimondottan akarok keverni és ne minden hangot ami a telefonon átmegy.
Pl.: ezt és ezt a rádiót igen, de azt már ne. A zenelejátszóban szólót igen, de játékot ne. Adott Youtube videót igen, de másikat ne.S ha van értelme, fenti igényeimnek melyik felelne meg?
-
HoTaZo
addikt
Valaki erre ?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás, mely értékelni tudja a Bluetooth jelet, mint a wi-fi hálózat érzékelő alkalmazások?
Röviden: vettem Gamepadot, mely csatlakozik a telefonomhoz, csak nem vezérel semmit a játékokban.
Nem tudom, hogy engedélyeket kell-e állítanom hozzá, s akkor hol, milyet?
Vagy rossz a Gamepad és nem küld lelet. Ezt szeretném tudni bemérni.
Egyelőre nem tudom másik telefonhoz csatlakoztatva kipróbálni.[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
válasz nyisziati #98046 üzenetére
Hát, tartok tőle, hogy a gamepad a hibás. Se a Rayman se a leírásuk szerint tesztelt Cordy nevű játék se megy.
Még reménykedek benne, hogy másik telón elindul, de rossz jel, hogy pc-re se tudom csatlakoztatni, pedig rajta van a dobozán.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Dobozon van pc.
Próbáltam a többi állást, de nem.
Másik telefonra se csatlakozik.Szerintem szétkapom, hátha csa forrasztási vagy ilyen banális hibája van.
Nézegettem az iPegákat, a 37-es még tetszik is, de ez jött a maga 8$-os árával és nem volt kérdés tovább. Tudod, hogy van ez...
-
HoTaZo
addikt
válasz hatpersze #98062 üzenetére
Nem. Semmilyen engedélyt nem tudtam még adni neki, max szóbelit.
Ezt hol találom? Mert hiába keresgélek a beállítások közt, nem lelem.
Sajnos másik telefonra (lg g2) már csatlakoztatni se tudtam, tudta a teló, hogy gamepad, de csatlakozni már nem tudott.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz nyisziati #98680 üzenetére
Talán témazárónak.
Véleményem szerint pont Edi77 adta meg a legjobb választ az akku töltésszint figyelmeztető alkalmazások létjogosultságára: " nem tudom, árt-e, de nem hiszem, ám mégis idegesít, ha 10 órát töltőn van... meg volt már, hogy pont emiatt felejtettem bent a munkahelyen"
Még ha vitatható is az állandó töltőn hagyás, ha valakit az nyugtat meg, hogy nem tölt állandóan, akkor használjon alkalmazást.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz FunByte #99662 üzenetére
Első körben, gratula!
Egy gond van csak vele. Mégpediglen, hogy a 45 év felettiek komoly hendikeppel indulnak a versenyben. Tuvalevőleg, a mi szemeink már nem érzékelnek különbséget bizonyos színfrekvenciák közt.
De ez a te munkád érdeméből semmit nem von le.
Csak így tovább!"The Best game ever. -My Mom" Még sírok!
[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Az hogy lehet, hogy ha az E-Robottal programozott wi-fi kikapcsolás ellenére (ébresztő bekapcs=wi-fi kikapcs) reggel mégis vár egy-két e-mail (gmail). Annak ellenére, hogy az ébresztő kikapcsolásakor kapcsolódik csak be a wi-fi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest