Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71303) BenHans válasza venember83 (#71286) üzenetére


BenHans
addikt

A Roma büntetőjéről nem lehet egyértelműen kijelenteni hogy nem volt az. Először Dzeko cipőjének az orrára lépett rá ami a vonalon kívül volt, de utána Gentiletti térde már bőven a vonal fölött sőt inkább belül érte el Dzeko bal térdét, így összekoccintva a lábait. Ez inkább büntető mint nem, és sok ilyet láttam már más bajnokságokban is. De igaz, ez inkább megkérdőjelezhető, mint a les a Juve 3. gólja előtt. :D

Amúgy Lulicnak kb az 55' perctől semmi keresnivalója nem lett volna a pályán. De mivel túlóráztak az őrangyalok és nem tört ketté Salah lába nincs kikiáltva hentesnek és el van nézve. Mint ahogy Barnes-nak (Burnley) is, hogy valami csoda folytán nem törte 3 fele Matic lábát. Viszont ha egy balszerencsés de amúgy milliószor látott megmozdulás vagy egy vétlen szituáció után törik/szakad a láb az már pályára nem való hentes.

Ringman: Tottit ne keverjük össze egyik klub színészével sem. Nem játszik Supermaneset ha 3.5km/h-nál nagyobb széllökés éri a tizenhatosnál. Belőni meg csak nem bűn?!
Persze volt pár eset, de ilyen szempontból nagy tisztelet övezte Del Piero-t is, Pirlo-t is, egy bokakoccantás az ő esetükben is előbb ért sárgát az ellenfélnek, de nem nevezném őket sem színésznek.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.