Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#128952) BenHans


BenHans
addikt

Én nem lepődöm meg C fejesén. Bemutatta már párszor.
Még csak nem is az a nagy show, hogy milyen az emelkedése, mert mindenki tudja hogy a foci kb minden eleméhez tökéletes genetikája van, amit testedzéssel, tudatos építéssel eljuttatott addig, hogy a "peak" nála nem 2-3 év és nem 99%-ot jelent. Nem tudom mit eszik és iszik, de én ezért a komplexitásáért mindig csodáltam, úgy gondolom az ő karrierje a példa a többi sportoló előtt is, hogy mire képesek az orvosok :DDD a tökéletes forma és egészség lassan 35 évesen is ott lehet, ha valaki így edz és így törődik a szervezetével, mert valószínűnek tartom, hogy nem nagyon nyúl alkoholhoz, cigihez stb.

Ez mind független attól, hogy milyen a taktika, hogy nem ver hat mesterhármast egy szezonon belül a Serie A-ban, vagy nyer xy címet.

Amire külön felhívnám a figyelmet, ha már tudatos mozgás, felugrás stb.
Mennyire van tisztában a képességeivel az az ember, aki erre a labdára nem csak felugrik és közben még tud is korrigálni, hanem, hogy ki tudja számolni, vagyis látja a labda ívét és nem is jut eszébe, hogy nem ér fel oda vagy nem időben...
Ez nem az ugrok egy nagyot és majd eltalálom valahogy.
Hasonlóan gondolok Ibra akrobatikus góljaira is, egyszerűen nincs ennyi szerencse, és eleve már a mozdulat nehéz, nemhogy időzíteni, pontosan kivitelezni, és a labdát jól eltalálni és irányítani.
Pl, Tottit, Bergkampot és Ronaldinhót is csodálom, bőven van miért, de ennek a két játékosnak a testi adottságai biológiai értelemben lenyűgöznek.
Önmagában hihetetlen , hogy CR 2008 óta mindössze 54 meccset hagyott ki sérülés miatt, ami akkor is valami robotszerű dolog, ha esetleg téved a transfermarkt pár meccset.

Csak egy hiba van CR életrajzában. A Juventus. ;] :D

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.