Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Datsyuk

    aktív tag

    válasz DeathAdder #112314 üzenetére

    Az a baj, hogy ez egy megállíthatatlan folyamat a globalizáció velejárója. Most már nem rádión hallgatod vagy az újságban olvasod, hogy a Barcelona meg a Man.U megnyerte a bajnokságát hanem HD-ben nézheted minden héten. Ennek köszönhetően jobban kötődsz a klubhoz.
    Hiszen itt se jár mindenki minden hétvégén meccsekre, hanem TV-nézi kedvenc csapatát, csak ugye feltűnik, hogy míg ott mintha ügyesebb játékosok lennének addig van olyan ország ahol érezhetűen lassabb és rosszabb foci van.
    No persze most véletlenül se Orbánisztánra gondolok. Mert itt minőségi stadionok vannak, ergo jó foci.
    Egyébként senki se tiltja meg a lokálpatriótáknak, hogy a saját országuk kedvenc csapatának a mezében futkározzanak.
    És pont itt jön a probléma, szerinted mennyien néznék a BL-t ha tényleg BL lenne? Mert a Gazdagok Ligája ötlete már létezik (Europaliga), és pont ezzel "fenyegetik" meg mindig a top klubbok az UEFA-t.
    Ha nem jön össze elég pénz, akkor alakítunk egy saját ligát. Eladjuk annak a tv jogait és meglátjuk melyiket fogják többen nézni. Szerintem nem kérdés melyik lenne érdekesebb.
    Real, Milan, Inter, Barca, ManU. Liverpool stb...vagy Botisov, Partizán, Dinamo Kiew, CFR Cluj. A szakadék mégjobban tágulna mert a "kisebb" klubbok már oda se jutnának a nagy pénz üsthöz.
    Igazából most is a nézők választanak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés