Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#111951) Datsyuk válasza #16514048 (#111932) üzenetére


Datsyuk
aktív tag

Én is elkülönítenék 2 témát.

Puzsér: Számomra az az ember egy vicc. Egy valamit tud, fröcsögni. Értékelhetetlen amit mond. Sorry, de tényleg csak azért mond valamit, hogy provokáljon.
Mint most ezzel a Juve elvesztette az identitását sztorival.

Juve: Én komolyan nem is értem az embereket. Milyen identitás vesztés? Komplett hülyeségnek tartom.
A Juve leszerződtette a mai futball 2 legjobb korszakos játékosából az egyiket. Akit bármelyik csapat szívesen látna a sorai között. Nyílván nem mellékesen jön ezzel még X divat szurkoló, meg plusz bevétel és most mindenki hasznot akar húzni a Ronaldo fenoménból. Ez van, ilyen a világ.

Ettől függetlenül jelenleg a legjobb focistát sikerült megszerezniük. Azért, hogy végre legyen BL trófeájuk.
Azt hiszem 7x egymás után nyerték meg a bajnoki címet....nem lehet más cél mint a BL. Ahhoz pedig változtatni kell mert voltak már közel de elbuktak. Nem mellékesen pont ez a srác volt az oka annak, hogy nem ők nyertek vagy jutottak tovább (meg a bíró, de ez most hagyjuk).
Nincs itt identitás vesztés, csak irigység és Ronaldó haterek. Média színjáték az egész.
És ezt úgy mondom, hogy nekem mindig is Messi volt a jobb focista (Ő az ősi zseniális tehetség amit nem lehet tanítani).
De el kell ismerni, hogy Ronaldo góllövésre született, céltudatos, profi, nagyon keményen dolgozik. Ezért lehet egy lapon említeni a legnagyobbak között.
Az a klub akinek van lehetősége leszerződtetni Messit, Ronaldot, Pelét, Maradonát vagy Cruijff-ot de nem teszi, az egy idióta :DD

[ Szerkesztve ]

(#111952) L_YKing válasza bagyulajuve (#111950) üzenetére


L_YKing
addikt

:DDD
Mindenre gondoltam volna csak erre nem.

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#111953) DeathAdder válasza ZavaBalazs (#111931) üzenetére


DeathAdder
veterán

Ja, erre még akartam válaszolni :DDD [link]

(#111954) #16514048 válasza Datsyuk (#111951) üzenetére


#16514048
törölt tag

"De el kell ismerni, hogy Ronaldo góllövésre született, céltudatos, profi, nagyon keményen dolgozik"

Igen, ezt el kell ismerni, de szerintem azt is, amit Puzsér mond.
Nem csupán egy kiváló góllövőt, a 2 legjobb (?) játékos közül igazolták le az egyiket a személyében, hanem Robi szavaival élve: ázsiai tévénézők tömegeit, amerikai mezeladásokat és globális bulvárpletykákat.

Szerintem ezekre nagyobb szükségük volt, mint mondjuk több gólra, mert azokat Higuain is termelte, csak az ő nevével és képével nem lehet annyi követőt és médiaszenzációt szerezni, meg brandet építeni.
Szabadrúgáslövőre szintén nem volt szükség, pedig valószínűleg azokat is ő fogja elvégezni mostantól, hiába lehet, hogy mondjuk Dybala kétszer annyit értékesítene belőlük, azokat nem követné akkora média felhajtás.

Biztos hasznos tagja lesz a csapatnak a pályán is, de ne legyenek illúzióink, aki egy 33 éves CR7-et igazol le, annak legalább olyan fontosak az előbb említett szempontok, mint a játékos tudása.
Ezt mondanám, bármelyik csapatról is lenne szó, de itt konkrétan olyan klubról beszélünk, amelyik egy sportmárka logóra cserélte le a címerét. Aki nem látja itt az identitás vesztést, az nem tudom mit néz.

Magáról Puzsérról meg annyit, hogy ez a munkája. Provokáló amiket ír, a stílusán is lehet vitatkozni, de nem igaz, hogy csak értékelhetetlen fröcsögés amit csinál. Amikor éppen nem ilyen Vágó István, meg Kiss Ádám kaliberű figurákat kritizál, akkor igazán fontos témákról is szokott beszélni és szerintem a legtöbbször nagyon jól látja a dolgokat.

(#111955) MdewC válasza DeathAdder (#111947) üzenetére


MdewC
nagyúr

Ok. ;)

2 dolog.

1. Ha Juve bárkit vett volna 100 millióért, akkor minden renben lenne, de mivel CR-t vette, ezért egy identitás nélküli vmi lett? Nem értem. :) Nagyon túl van ez gondolva. Akkor a Realnak vagy Barcának milye van? Ez csak vmi rugózás a semmin.

A két igazolást csak azért említettem, mert semmi különbség nincs egy Pool és egy Juve között, úgy értem Salah és Alisson se különb CR-től “identitás” ügyileg (járassuk le végképp ezt a kifejezést) csak annyi, hogy CR már befutott világsztárként jött. Ennyi a difi. A Pool ugyan úgy leigazolta volna, ha CR oda akart volna menni.

2. A Juve nem olaj pénzből építette fel magát, nem adták el a klubot a tulajok (ergó identitás megmaradt akkor már), szóval nem állja meg a helyét a párhuzamod, nem is értem, hogy jön ez ide. ;)

(Esetleg a játékosok elengedése fájhat néhány szurkolónak, köztük nekem is, de se GIGI, se Marci nem játszhat örökké. Marcinak járna egy búcsú meccs. Minimum.)

No para, csak leírtam, hogy értettem. :)

KDavid: haver ez neked vmi becsípődés lehet, hogy megint azt hiszed, hogy támadásnak veszek vmit, megint ok nélkül folysz bele valamibe, amibe igazából nem is kéne, beszélgetünk. :) ;)

Próbálok érvelni olyan dolog ellen, aminek nincs sok alapja sztem... Te nagyon ki lehetsz még élezve a múltkori vitánk óta, tök fölöslegesen teszem hozzá. Nyugi. :)

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#111956) MdewC válasza #16514048 (#111954) üzenetére


MdewC
nagyúr

Még szerencse, hogy ezen az MU már rég túl van. Brand, világpiac, BL, eladások, rengeteg bevétel, hatalmas bázis (kelet és nyugat egyránt). Egyszóval minden. Egyedül a címert nem cserélték le, igaz, most a csapatot is újra kell építeni, de az más tészta. Amit leírtál, már réges rég megtörtént az MU-nál. Az nem gond, de ha más is rálép erre az útra, ugyan azok miatt a célok miatt akkor az már probléma? :)

Érted? ;)

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#111957) MdewC válasza Datsyuk (#111951) üzenetére


MdewC
nagyúr

Nem ismerlek, nem tudom kivagy, nem tudom hol vagy, de megkerslek és fiztek 1 kurva nagy sört. :D

Köszönöm ezt a kommentet. Én nem tudtam így leírni.

:R

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#111958) #16514048 válasza MdewC (#111955) üzenetére


#16514048
törölt tag

CR7-nek sokkal nagyobb marketing- és médiaértéke van, mint bárki másnak, nem lehet random 100 milliós játékosokkal összehasonlítani.

Igen, úgy jött le, hogy támadásnak veszed, mert nem a klubod itt a lényeg, hanem ez a trend, ami most épp ott csúcsosodott ki Ronaldóval, meg az új, minden terméken jól mutató logóval.
Erre azzal kontrázol, hogy egy nem Juvés, de még csak nem is olasz szurkoló mi jogon beszél erről a dologról egyáltalán, meg hogy a pool-nál, meg mu-nál mi a helyzet éppen.

Igen, minden nagyobb fociklub egy brand is, az MU az egyik legnagyobb.
És ők is sokszor igazoltak bejáratott nagy neveket, nagy pénzekért, akik aztán nem feltétlenül váltak be, ellenben nézőcsalogatónak jók voltak.

De mi pont ezt kritizáljuk, más csapat is veszti el az identitását és alakul globális branddé, csak most éppen CR és a Juve példája a legaktuálisabb, illetve talán ez eddig a non plus ultra.

[ Szerkesztve ]

(#111959) MdewC válasza #16514048 (#111958) üzenetére


MdewC
nagyúr

Okés.

Sztem ameddig egy klubnak van múltja, erős háttere/vezetősége és a játékosok kiállnak egymásért a pályán/hajtanak, addig egy csapatnak van identitása is. Ezen egy CR se változtat, amiben csak bízom, hogy hozzá is tud tenni.

:R

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#111960) DeathAdder válasza MdewC (#111955) üzenetére


DeathAdder
veterán

Fentebb leírtam, kdavid94 is szépen leírta :) nem értem hogy beszélhetünk el így egymás mellett.
Óriási a különbség a cé igazolás és a pályafutásuk csúcsának kezdetén járó fiatal játékosok leigazolásán.
Ne vitatkozzunk erről tényleg, én elfogadom az álláspontodat, és egyáltalán nem vetlek meg érte (ha ez jött volna át), de tény hogy van egy másik oldala is ennek, amit nem akarsz látni.

"A Pool ugyan úgy leigazolta volna, ha CR oda akart volna menni."

Biztos lehetsz benne, hogy nem :N 25 év felett szinte alig vásárolnak, legfeljebb kiegészítőembert ingyen vagy apróért, de az is ritka. Az hogy egy lassú 33 éves játékosért kiadjon ligarekord összeget (aki ráadásul saját magát helyezi előtérbe a csapatával szemben) teljesen kizártnak tartom a jelenlegi állapotban, persze lehet egyszer ilyen ambíciói lesznek, de akkor ugyanúgy meg is lesz róla a véleményem.

Nem is értem hogy lehet ilyesmit gondolni. Az ilyen idős játékosok már mind amerikába vagy keletre mennek levezetni, de egy európai csapatnak még felcsillant egy hatalmas kiaknázatlan rés ami által óriási médiaszenzációra tehetnek szert, vele együtt mindennel amit sokak ki nem állnak és megvetnek a 21. század tömegmédiájában.

A példáidra: a reál világéletében készjátékoshajhász klub volt (nem hiába van rengeteg rajongója és jóval kevesebb szurkolója), amióta Alfonz király megajándékozta a királyi címmel aminek következtében felkerült a címerre a királyi korona. Mindig is ők voltak a gazdag kiváltságos mindenkit kilóra megveszünk királyi klub (míg az Atletico a nép, a munkásosztály csapata). A barsza másképpen rúgta fel a saját identitását, kezdve hogy a "több vagyunk egy klub" szlogen után felkerült a mezre a katari főszponzor, vagy a lamasia, és mi nem vásároljuk össze a klubot hanem kineveljük a játékosainkat.
Nem a juve az egyedüli ha ez jött volna át, és egy szóval nem írtam hogy olajpumpáltak lennének.

[ Szerkesztve ]

(#111961) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Jólvan (buksisimi emoji)

(#111962) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Egri Viktor tollából:

"Azt hallottam ma, hogy „ilyenkor a kommentátor is szurkoló 100 %-ig". Abba nem mennék bele, hogy ez mennyire áll távol a kommentátori és az újságírói szakma alapelveitől, csak azt kérdezem: akkor az embernek, gondolom annyira is kell komolyan vennie a véleményét, mint egy drukkerét? Azon is elgondolkodhatunk, hogy hogyan lehetséges, hogy egy televízióban mindenkinek mindenről ugyanaz a meglátása, miközben egy-egy esetnek ezerféle megítélése létezik, így akár egy durva belépőnek is, mert ne tévedjünk, Husztié az volt. Egyáltalán nincs vita, szajkózás van: egyenlő létszámnál jobbak voltunk, ajándékot kaptak a görögök. Hitem szerint, ennél még egy százméteres síkfutásnak is sokszorosan több értelmezése létezik. Talán valamivel érdekesebb kérdés, hogy a nyilvánvalóan fél vagyonnyi pénzért hazahozott Huszti mekkora összegtől szabadíthatta meg a klubját, ha esetleg emiatt nem jut be a társaság a BL főtáblájára. Biztosan akadnak, akik emlékeznek 2004 szemtemberére, amikor Zágrábban Huszti Szabolcs könyöklése miatt a magyar válogatott létszámhátrányba került, majd 3-0-ára kikapott vb-selejtezőn, de ha nem, akkor azért az mindenki előtt élénken jelenhet meg, hogy Huszti miket úszott meg a Ludogorec elleni párharcban, például, amikor a kinti találkozón sárgával a neve mellett könyökölte véresre ellenfele arcát, a svéd bíró viszont nem büntetett. Rocchi bíró biztosan készült a találkozóra, és tett megfigyeléseket Husztival és -egyértelműen érzékelhető módon- Lazoviccsal kapcsolatban is. Nem hiába legyintett a csatár eséseinek jelentős részénél. Ezekkel a megrögzötten rossz attitűdökkel is lehetne foglalkozni, vagy ezeket az aspektusokat is fel lehetne emlegetni, hogy ne mindenki ugyanazt mondogassa, mint valami rossz direktívát. A VIDI az utolsó 20 percben jól futballozott, így nagyon elenyésző lehetősége még maradt. Elenyésző. Nehogy bárki is elhiggye, hogy esetleg több, csak azért, mert sokszor ismételgetik valahol. Két gólt lőve nyerni Athénban nagyon nehéz. A reményt a hajrában látottak táplálhatják kis mértékben. Csak mellékesen jegyezném meg, hogy máshol a nagy cégek, a nagy pénzeket olyan csapatok támogatására költik, amelyek vonzzák a közönséget, hiszen cégüknek így jut kellő hírverés és rivaldafény. A MOL nemzetközi szinten is számmottevő összeget költött arra a VIDI-re, amely az előző majd egy évtized legfontosabb magyar klubmeccsére nagyságrendileg fél házat képes összehozni egy európai léptékkel közepes méretű stadionban, mindezt úgy, hogy az ember napok óta állandóan a meccsen való részvételre buzdító reklámokkal találkozik, és hogy a másik MOL-csapat szimpatizánsait Szlovákiából ingyen buszoztatták a grátisz belépő mellett Budapestre. A magyar futball továbbra is lélegeztetőgépre kötve működik. A lélegeztetőgéppel nem akartam demagóg utalást tenni."

(#111963) MdewC válasza DeathAdder (#111960) üzenetére


MdewC
nagyúr

A Pool igazolásait biztosan jobban átlátod, mint én.

:R

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#111964) Ringman válasza DeathAdder (#111961) üzenetére


Ringman
nagyúr

emlékeim szerint az inter régebben valamelyik szezonban külön kérvényezte az olasz szövetségnél, hogy ne vezessen rocchi inter-meccset :)

(#111965) Napfénysüti válasza DeathAdder (#111962) üzenetére

Nagyon jól összefoglalta. :R

Idegbajt kaptam a kommentátor teljes elfogultságáról. Oké, legyen persze valamennyira az, hisz magyar csapat játszott de azért ez már durva túlzás volt...
A másik amin rögtön meglepődtem a nézőszám: ahhoz képest mekkora tétje volt ennek a mecsnek és hogy azt olvasgattam hogy teltház várható elég kevesen voltak kint. Még anno mikor kétszer voltam itt válogatott selejtezőn akkor is jóval többen kimentek. :U

Més que un club!

(#111966) Z'Z" válasza DeathAdder (#111962) üzenetére


Z'Z"
őstag

Ezt jól megaszonta!
Hiányolta a szúrkolókat? Talán erről nem tudott?
"A tavaly még az NB I-et Videoton FC néven megnyerő fehérvári futballklub idén már MOL Vidi FC-ként szerepel a hazai bajnokságban és a nemzetközi kupában is.

A névváltás felbőszítette a fehérvári ultrákat, akik nem is látogatják a meccseket, hiányolta is már őket nyilatkozatában Marko Nikolic, a csapat edzője.

Az NB I címvédője szerdán a BL főtáblára jutásért játszik a görög AEK Athén ellen, és a legfontosabb párharc előtt az ultrák meglátogatták a csapatot."
[link]
"Azon is elgondolkodhatunk, hogy hogyan lehetséges, hogy egy televízióban mindenkinek mindenről ugyanaz a meglátása, miközben egy-egy esetnek ezerféle megítélése létezik, így akár egy durva belépőnek is, mert ne tévedjünk, Husztié az volt."
Nem tudom, lehet akkor másik meccset néztem, de én nem láttam benne dúrvaságot.
Érdekes módon a görög utána egyből felépült.
A második piros lap vitathatóságát miért nem említi?
Ja, hogy felkészült a bíró, ugyanmár.😂

[ Szerkesztve ]

(#111967) venember83 válasza Ringman (#111964) üzenetére


venember83
nagyúr

A Juventusnak is kérvényeznie kellene a Diginél, hogy Egri ne kommentáljon Juve-meccset. :DD

(#111968) Datsyuk válasza #16514048 (#111954) üzenetére


Datsyuk
aktív tag

Azt hiszem ebben a kérdésben nem leszünk egy véleményen. A címer módosítás tiszta sor, az gáz. De teljesen más tészta.
Nekem olyan érzésem van mikor olvasom ezt az identitás vesztés és most már semmi se a régi cikkeket, mintha Ronaldo Baktalórántházára igazolt volna. Na ott a játékos nagyobb lenne mint a klub.
Egy másik példa: Rondaldo 33 éves, ahogy Lebron James. Mégis mindegyik NBA csapat azt akarta, hogy James hozzájuk menjen. Persze egyéb plusz dolgok jönnek ezzel, hiszti, marketing, ázsiai piac ki tudja még mi. De ezen felül azért ne szerződtessél le valakit mert x követője van ázsiában, jön a bulvár sajtó meg a paparazzik?
Az aki úgy rendben tartja a testét mint Ronaldo vagy éppen James szerintem bőven tud még olyan teljesítményt nyújtani mint aki 28-30 éves.
Sport szempontból abszolút volt értelme leszerződtetni Rondaldot. Persze Higuan is lő gólokat, de nekik nem ugyanannyi vagy +10 gól kell, hanem gólok kritikus helyzetekben (BL negyeddöntő, elődöntő, Döntő). Ahol Higuan én úgy érzem néha eltűnt ( Ála Lewandowski).
Nah, most hoztak valakit aki rendszerint oda tolja az arogáns pofáját :D (by the way, én csak pozitív dolgokat olvastam amikor excsapattársak nyilatkoztak róla, Ferdinand,Giggs, Özil, Khedira, Kroos).

Inkább mondanám egy Win-Win helyzetnek az egészet. Az hogy valakinek nem tetszik a játékos, lelke rajta van ilyen. Rúg 3 gólt és ugyan ezek az emberek posztolnak majd Ronaldo képeket facebook-on (Puzsért is ide sorolnám).
Sokkal kritikusabb a helyzet, ha szaudi /katari hercegek, ázsiai billiomosok és amerikai nagyvállalatok veszik meg azokat a klubokat akikhez tényleg semmi kötődésük sincs de még az országhoz se.
Szerintem várjunk itt ki. Majd meglátjuk, hogyan alakul a helyzet. Ez a Ronaldo hype is alá fog fagyni, de nem kell rögtön vészharangokat kongatni. :)

(#111969) alázógyík válasza DeathAdder (#111962) üzenetére


alázógyík
őstag

10/10

(#111970) DeathAdder


DeathAdder
veterán

no, Bede szerint is piros volt Husztié, az AEK játékosé pedig sárga.

(#111971) adise válasza MdewC (#111959) üzenetére


adise
őstag

Egyertelmuen nyert vele a klub is es az egesz bajnoksag, nem is ertek azt aki megkerdojelezi. Viszont szerintem nem fogja kitolteni a 4 eves szerzodeset ,mondjuk 2 ev utan lelep szerintem. Addigra mar tul draga lenne megtartani, persze ez fugg majd a bltol is.

(#111972) forceberg válasza DeathAdder (#111970) üzenetére


forceberg
veterán

Bunkómód ment oda... nincs mit szépíteni ezen.
Évi min. 150 millióért ennyi észre telik a magyar fociban...

Úgy gondolom, hogy így kell odamenni, én így tanultam óvodában. Ami a visszavágót illeti, idegenben nyerünk két góllal, és tovább fogunk jutni” – mondta az M4 kamerája előtt Kovács István.
(Az a baj, hogy még most is a óvoda szintjén van - szellemileg mindenképp)

Még tetézik is... ENNYIRE TAHÓK HOGY LEHETNEK?
A sok birka meg megint megkajálja.

Amúgy nem ezzel a pirossal van a baj, hanem, hogy sok hasonlóért nem adnak pirosat! :(((

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#111973) DeathAdder válasza adise (#111971) üzenetére


DeathAdder
veterán

Senki sem kérdőjelezte meg, hogy nyert-e vele a klub, csak azt hogy milyen áron.
Azzal is sok klub "nyerne" ha cukros bácsik felvásárolnák őket és ugyanúgy péniszméregető szerként használnák mint Abra papa, vagy Manszúr sejk.

(#111974) DeathAdder válasza forceberg (#111972) üzenetére


DeathAdder
veterán

Az az egyik gond, a másik hogy a kommentátor végig szemellenzős szurkoló volt, és a szakértők is egy "véleményen" voltak, Huszti felelősségéről egy szót sem ejtettek, nem volt semmilyen ténymegállapítás, esélylatolgatás, csak annyi hogy "ezért még lap sem járna" a szabálykönyv legapróbb ismerete nélkül, és helyesen bólogatott rá mindenki,

És ebből vonja le a következtetést a rengeteg néző, ezért is egy nagyon rossz irány ez.

(#111975) Napfénysüti válasza DeathAdder (#111974) üzenetére

A lap sem járna dolog volt a kedvencem Simektől... Azért megnéztem volna ha anno neki így odalépnek mit szólt volna hozzá. :U

Més que un club!

(#111976) adise válasza DeathAdder (#111973) üzenetére


adise
őstag

Ez igaz, de meg nem tartanak ott. Es azert csak vilag egyik legjobbjat vettek meg. Nem egy nevenincs jatekost tularazva ala PL. Valoszinu az aranylabdat is megkapja megint, szoval a kiegett szinttol meg ?messze? van. Majd ket ev mulva kiderul 35 evesen mi lesz. Meg egy esetleges bl top4-8 kiesessel ha megtortenne.

(#111977) g0dl válasza DeathAdder (#111962) üzenetére


g0dl
addikt

Egri már nagyon régen nem sportriporter, hanem valami egészen más. Az ellendrukkerkedést objektivitásnak beállítani elég átlátszó.
Nincsenek túl sokan az ilyen minnélrosszabbannáljobb alakok, de nagyon hangosak.

(#111978) bandus


bandus
veterán

Egri viktor felhazas kommentjehez. En nem igazan nezek magyar focit, de pl tobb cimboraval is siman kimentunk volna a vidi meccsete ha nem lenne kikurt nehez jegybez jutni mindenfele kartyaval. Ezt a veszodseget mar nem erte meg a dolog. Es biztos vagyok benne hogy joparan vannak meg igy ezzel. Ugyaneza az ute-sevilla. Szanalmas az egesz.

[ Szerkesztve ]

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#111979) hobizoli válasza bandus (#111978) üzenetére


hobizoli
nagyúr

BzuiMLSZ
szurkoloi kartya nyomareksag

remelem az AEK szurkoloitol is kertek az elozetes regisztraciot

több drón kell ;P

(#111980) BenHans


BenHans
addikt

Mindezt úgy írom, hogy nagyon szorítottam a Vidinek.
Bírom ezt a magyar foci közeget.
Ha van pénz akkor megy az ugatás köpködés. Ha nincs pénz akkor azért van hőbörgés.
Mi az hogy a névváltás felbőszíti az ultrákat? Micsodaaaa? Csak a szurkoló hívhatta eddig becézve Vidinek most meg már ez a neve? Ebbű baj lesz. Ez a legnagyobb bajuk? Vihar a biliben.
Mint az MTK, ha mások libásoznak az baj, ha ők választanak liba kabalát az nem.

A sok betonkemény hőzöngőnek egyértelmű hogy nem piros a belépő még akkor sem ha a térdét találja el.
Én is láttam ilyenért csak szabadot adni, vagy max sárgát, de könyörgöm, ez kivételként inkább erősítse a szabályt ne pedig meghatározzon egy új bírói szemléletet. Nem azt kell nézni hogy nem tört lábat, hanem hogy komoly sérülést okozhatott volna, ezért preventív jelleggel kell a piros hogy ne gondolja más sem hogy megúszhatja. Szép is lenne minden meccsen 3-4 különböző játékostól ilyet látni, mondván úgyis csak sárga és biztosra megyek.
Hogy az egykori focisták között vírusként terjed a szenilitás azt eddig is tudtam, de hogy erre azt mondani hogy egyértelműen nem piros az már vicc, ilyet max olyantól nézek el akit még nem találtak el stoplival.
Egy ilyen megmozdulás után komolyan türtőztetni kellene magam, hogy ha fel tudok kelni ne stukkoljam meg.

Elvárás az van a foci felé, hogy felérjen újra európai szintre és itt mindenki jobban tudja a másiknál, hogy mit kéne csinálni a szakvezetésben. Arról mikor esik szó, hogy a szurkolásnak is fel kellene nőni bármilyen színvonalhoz? Nem a 3 mondatos repertoárról beszélek, fontosabb lenne a szurkolói magatartás.
Az őrjöngés, szitkozódás, politika bevonása és a keménykedés az nagyon megy már.
Olyanok mint valami olasz, görög, török vagy régi angol brigád apró lebutított olcsó utánzatai.
Vigyázat, a tombolás nyomokban szurkolást tartalmazhat!
Igaz, nem a piróval van a gond, ez tény.

Kis kiegészítés. Vecino hasonló megmozdulása a Juve ellen. Jó hogy a hazai nagy koponyák nem magyarázzák bele, hogy a labda megjátszására irányuló mozdulat volt. :U

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#111981) DeathAdder válasza Napfénysüti (#111975) üzenetére


DeathAdder
veterán

A szánalmas érvelési hibákkal együtt borzalmasan vakon vannak, csak heherésznek.. de ilyen is volt, hogy "nehéz négyzetmilliméterre kiszámolni, hogy merre lesz az ellenfél bokája" . Nagyon kártékony, hogy egyöntetűen szinte egymás szájából kivéve a szavakat ezt szajkózzák teljesen fals módon, és a többmillió néző ebből vonja le a konzekvenciát, majd törődik bele, hogy hát igen ez igazságtalan, szegényt magyart megint a balsors tépi, biztosan nem bennünk van a hiba mert mi mindent jól csináltunk, csak ezek a külső források mindig beleszólnak.

Székely is mintha valami VB döntőn lennének úgy közvetített egy BL playoffot, amiről azt hitte BL meccs .
(egyébként sem értem ezt a nagy többesszám első személyezést, persze magyarok így szurkolnak nekik, teljesen normális, de az engem borzalmasan irritál mintha egy vehemens szurkolót hallanék, nem pedig egy kommentátort)

btw, tudomásom szerint a játékvezetőknek kiadott útmutatásban külön ki van emelve, hogy az ilyen belépőket figyelni kell, és ha valaki stoplival előre megy bele a másikba, azt le kell szórni:

Egy jó elemzés a tegnapiról, kitérve a szabályokra is és nem érzelmi alapon hadoválva.

[ Szerkesztve ]

(#111982) bagyulajuve válasza DeathAdder (#111981) üzenetére


bagyulajuve
addikt

a meccset nem látván, de eme bejátszás alapján egyértelmű piros, szándékos, durva és sérülésveszélyes...

Resistencia eterna

(#111983) hobizoli válasza bagyulajuve (#111982) üzenetére


hobizoli
nagyúr

haaat lassításból jobban latszik, de ilyenert sárgát szoktak adni

[ Szerkesztve ]

több drón kell ;P

(#111984) Dinter válasza bagyulajuve (#111982) üzenetére


Dinter
addikt

Labdáért ment, ha nem rúg luftot a szerencsétlen nem is találkozik a lábuk.. Arról meg nem ő tehet..

(#111985) DeathAdder válasza hobizoli (#111983) üzenetére


DeathAdder
veterán

Igen, "szoktak" sok esetben, de pirosat kellene, tehát nem a bíró volt a hülye.
pl. kezezésért is rendre büntetőt "szoktak" adni, hol ott sehol nem írja a szabálykönyv, hogy nem érhetsz kézzel a labdába.

(#111986) szabogabor10


szabogabor10
veterán

Ugye csak vicc, hogy egyetlen csati se fogja közvetíteni az EL meccseket? Mert viccnek nagyon szar...

[ Szerkesztve ]

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#111987) DeathAdder válasza szabogabor10 (#111986) üzenetére


DeathAdder
veterán

diginél marad elvileg, mintha olvastam volna egy közleményt is erről tőlük, és egy másik csatorna is adni fogja
(talán marad az rtl2)

(#111988) szabogabor10 válasza DeathAdder (#111987) üzenetére


szabogabor10
veterán

Mondjuk a play-off meccsek közvetítése is igazán beleférne akkor...

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#111989) DeathAdder válasza szabogabor10 (#111988) üzenetére


DeathAdder
veterán

lehet nincs elég magyar sportcsatorna hozzá :D a community shieldet sem adta senki :(((

(#111990) forceberg válasza Dinter (#111984) üzenetére


forceberg
veterán

A lenti kameraállásból tényleg úgy néz ki, mintha a labda elé akarta volna belépni, csak a védő lába átcsúszott a labdán...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#111991) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Ferencváros új edzője, Szerhij Rebrov évi 1,5 millió eurót fog keresni a csapat kispadján, hogy lássuk mit jelent ez nemzetközi összevetésben, íme néhány edző fizetése a tavalyi szezonból:

➡️Eusebio Di Francesco (AS Roma) - 1,5 millió euró
➡️Maurizio Sarri (SSC Napoli) - 1,4 millió euró
➡️Gianpiero Gasperini (Atalanta) - 1,3 millió euró
➡️Simone Inzaghi (SS Lazio) - 1,3 millió euró
➡️Roberto Donadoni (Bologna) - 1,1 millió euró
➡️Javi Gracia (Watford) - 1 millió euró
➡️Dárdai Pál (Hertha) - 0,9 millió euró
➡️Chris Hughton (Brighton) - 0,6 millió euró
➡️Eddie Howe (Bournemouth) - 0,5 millió euró.

(#111992) Peterhappy válasza DeathAdder (#111991) üzenetére


Peterhappy
őstag

Nem fog ennyit keresni :N sokat fog, de messze nem ennyit.
20k EUR/ho a jatekosoonal a plafon (legalabbis 1 v 2 eve meg ennyi volt), jo paran tavoztak (pl. Lamah, vagy ezert nem hozzank irt ala Husztij) azert az utobbi evekben, mert ehhez kototte magat a vezetoseg.
Rebrov ertelemszeruen tobbet kap, de nem hatszor annyit.

Azt el tudom kepzelni, hogy a (nem kicsi) alapfizu mellett szep premiumot kap egy europai csoportkor eseten (ez lehet esetleg masfel misi), a legtobb szerzodes komoly celpremiumot tartalmaz. (Ezert is fajt sokaknak a tavaly elbukott bajnoki cim)

(#111993) Ringman válasza DeathAdder (#111991) üzenetére


Ringman
nagyúr

de legalább ezt mi fizetjük!

(#111994) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Baumstark spíler hivatalos, és kiszorította a stúdióból merevnyakat, ma este a Britannia című műsorban lesz látható először.

vighpeter - lehet, hiszen nem hivatalos még, de nem hivatalosan minimum ennyit úgyis zsebre fog vágni ;]

[ Szerkesztve ]

(#111995) scorpy02 válasza DeathAdder (#111994) üzenetére


scorpy02
aktív tag

Lehel még a bizonytalan időszakokban is hűen kitartott a digisport mellett, nagy tisztelet neki... Tibike meg csak egy pénzéhes kis pöcs. Jó helyen lesz ott a Spíleren...

(#111996) DeathAdder válasza scorpy02 (#111995) üzenetére


DeathAdder
veterán

szerintem nagyon benyelte amikor a spíler májusban hivatalosan közzétette hogy övék a serie a
egyébként Kele szerint nagyon nincsenek túlfizetve a spílernél az emberek, nyomatékosította hogy nagyon nem, csak a Gundi kap majd nagyobb gázsit

(#111997) villamos válasza DeathAdder (#111991) üzenetére


villamos
őstag

Most új búcsúzó rigmust kell kitalálnia az FTC szurkolóinak... :DDD

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#111998) hobizoli válasza villamos (#111997) üzenetére


hobizoli
nagyúr

daszvidánjá :DDD

több drón kell ;P

(#111999) Ringman válasza DeathAdder (#111996) üzenetére


Ringman
nagyúr

a Gundi kap majd nagyobb gázsit

ez azt hiszem le is írja a szakmaiságot

gundel végigpofázom a meccset, de csak faszságokat mondok takács gábor

majd jönnek a hazai csapat nem nyert 5 meccse mikor sötét szerelésben teliholdkor játszott szintű baromságok

mindenki jobban járna ha csak vetélkedőket meg játékhatároknélkült közvetítene

[ Szerkesztve ]

(#112000) L_YKing válasza Ringman (#111999) üzenetére


L_YKing
addikt

+++1

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.