Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
forceberg
üzenetére
Szerintem ezt nem kell magyarázni. Aki pedig tesiből sok felmentést kapott az 10x egymás után ismételje el a mozdulatot és megézheti hol lesz a keze. Lendület szerzésnél, irány változtatásnál sose lesz test mellett a kéz. Nem ezért talált ki a kezezés büntetését. Inkább focizzanak a srácok azt jobban szeretem.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ulit se kerülte el a szenilitás. Mondott mást is ami szerintem korábban megtartott volna magának. Elég sok fejtörést okoz mostanság a Bayern managementnek.
-
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Állítólag voltak vitái a vezetőséggel és a csapatnál se sokan találták szimpatikusnak a stílusát. Az előszezon ennek megfelelően rossz volt. Szerintem bátor húzás a Leverkusen részéről beismerni a hibát és gyorsan reagálni.
-
Datsyuk
aktív tag
Nick Woltemade (23/) is set to join Newcastle United. TOTAL AGREEMENT between #NUFC and Stuttgart for a deal worth €90m (bonuses incl). Woltemade said already GOODBYE to his teammates and is on his way to Uk. @berger_pj
Berger általában jól informált a Bundesligában. Ha ez igaz, akkor dőlni fognak a dominók.....
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Csak ugye Watzke egyben a (Bundesliga) liga elnöke is, így kicsit árnyaltabb a kép, hogy miért szeretné a ligában tartani a meghatározó játékosokat......
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Hasonlóan látom. Rettentően unszimpatikus a PSG mint állami pénzmosoda projekt. Főleg Nasser megint ahogy odatolakodott felemelni a BL trófeát még a játékosok előtt.
Viszont a csapat, az edző és a focit amit játszanak az jó és kedvelhető. Megérdemelten nyerték meg idén a BL-t.
Dembelenél pedig mindig is az volt a kérdés, hogy vajon a tehetsége mellé társulni fog-e valami professzionalizmus(edzés, életvitel stb)....Enrique ezt valahogy megoldotta nála.
Így letámadni még egyszer se láttam mint a döntőben, de az aranylabdához többet kell leraknia. -
Datsyuk
aktív tag
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Szerintem Hummels egyike az intelligens, normális focistának. Nem szokott nagyképűsködni. Ha nem ment volna a bayernhez akkor a legnagyobb BvB klublegendák közé sorolnák(szerintem így is az).
@grizlisandor: A döntő első félideje tényleg jó volt. Amint bekapták a gólt, már nem tudták, hogy mit csináljanak és inkább az volt jellemző a Terzic focira. Viszont Black magicben verhetetlen volt. A PSG azt hiszem 7 kapufát rúgott az elődöntőben, mind kifele pattant. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Szerintem valamit összekevertek. Egyrészt Terzic focija borzasztó volt, másrészt utána lévő szezonban is ő volt az edző. De teljesen stagnált a csapat, nulla elképzelés. Hátul állni / védekezni, elől pedig valahogy rúgunk gólt. Az volt az utolsó szeg Terzic koporsójában amikor Hummels a BL döntő előtt nyilatkozott, hogy ő ebben a szezonban kifejezetten szégyelte magát mert olyan alárendelt felfogásban kellett játszania ami nem méltó a klubhoz. Ez után távozott Terzic.
Idei szezonban pedig Sahin szenvedte el az elmulasztott fejlődési folyamatot. Próbált modern focit játszani, arra csak félig alkalmas kerettel. Viszont tényleg tarthatatlanná vált januárra.
Kovac szerződtetése (2026-ig)szerintem egy óriási hiba. Átmeneti edzőre lenne szükség nyárig és utána egy modern filozófiával rendelkező szakembert kinevezni (Sebastian Hoeneß, Andoni Iraola, Thomas Frank pl.). Kovac nem egy jövő perspektíva.
De jelenleg Kehl mint sportigazgató se tűnik a helyzet magaslatán. Ötlettelen, középszer játékosokat hoznak akik nem is passzolnak egymáshoz. Illetve nem hoznak, mert van poszt amire 1,5 éve kellene valaki.......Nagy a káosz.
Remélem csak azért adtak Kovacnak 2026-ig szerződést mert különben nem vállalta volna el és van valami passzus ami lehetővé teszi, hogy szezon végével bontani lehessen ezt. Különben zsákutca lesz amit kilométerekre lehet látni. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Pont kérdezni akartam, hogy milyen játékos? Mert bár játszott az augsburgban én nem annyira ismerem. Most már Zincsenko nevét is bedopták. Elsősorban egy bal szélső védő kellene aki belső védőt is tud játaszani.
Illetve, állítólag Chukwuemeka iránt is érdeklődik a BvB (8-as is kell).
Szerencsére úgy tűnik Aston Villa tényleg megveszi Malent, így az ő szenvedését már nem kell nézni a Dortmund szurkolóknak.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
atee_13
üzenetére
"Marketigre természetesen elég ha nem érti az ember ahogy a példád mutatja."
Tudod, ebből a mondatból süt inkább valami.......
Sorry, de én nem marketingre hagyatkozom (eye test + számok). Hogy te ezt annak veszed, vagy titulálod az megint csak a te egyedi véleményed ami szerintem az elfogult nézetedből fakad. Ezért írtam, hogy alapvetően más a kiindulópontunk ebben a kérdésben (is), nem fogjuk meggyőzni a másikat. Majd az idő megválaszolja mindkettőnk helyett. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
atee_13
üzenetére
Szerintem ez a mondat írja le legjobban a kapcsolatodat Salahval:
"A gólja egy jó gól, de másik összefoglalóban 3 hasonló ilyet hagyott ki" (Salah helyében ezt íratnám a sírkövemre + PL góljaim számát )
Már majdnem képes voltál megdicsérni, de muszáj valami negatívat oda rakni, hogy ne legyen dicséret. Minden támadó hagy ki helyzetet: Haaland, Messi, Ronci, Rooney. Nincs 100%-os helyzetkihasználású csatár, soha nem is lesz.
És pontosan azokat írtad amiket megmondtam: megpattanó vagy csapattársig pattanó labda, vagy nem tudatos mozdulat, ütemkéséses gólpassz, a gól nem a gólpassz miatt gól (de valakinek ugye be kellett passzolnia az üres területre, különben tényleg nem gól).
Viszont amikor a csapattársai elpuskázzák a passzait ( Gakpo + Jones) azt egyáltalán nem említed.
Mint anno Gerd Müllernél: ezeknek a fránya elé, kapuba és csapattárshoz pattogó labdáknak a sorozata valamiért nála se szakad meg.
"Ha ezeken a meccseken mindegyikén olyan kaliberű gólokat mutatott (2-3at) volna mint pl szitykós nem hallanál tőlem kritikát."
Ez már Messi/Maradona/ Ronaldinho (GOAT) territórium, a legfelső polc. Akkor nem arról beszélnénk, hogy a PL egyik legjobb játékosa. És a csirkéknek is lőtt már egy hasonlót.
Ezért is mondtam, hogy mi nem fogunk egyetérteni. Más a kiindulópontunk vele kapcsolatban. Ez van...... -
Datsyuk
aktív tag
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
atee_13
üzenetére
Sajnos kétlem, hogy bármiféle játékhelyzet, screenshot, videó meggyőzne téged arról, hogy Salah nem egy "jó munkás" ember, hanem egy kiemelkedő szélső/támadójátékos a PL történelmében aki húzóembere ennek a Poolnak( hány szezonból kellene oda vissza posztolgatni, 9?).
Bellinghamnél is érveltünk egymással eye test + számok alapján, hogy vajon milyen kvalitású játékos. Ott se értettünk egyett. Valószínűleg itt se fogunk. C'est la vie....... -
Datsyuk
aktív tag
válasz
atee_13
üzenetére
"Rájöttél, hogy ez nem annyira feketefehér, hogy van egy szám és az a legtöbb, így utána megpróbáltad a másik jólcsengő excel tetején lévő számot a gólpasszt. "
Mi az, hogy rájöttem?
Azért választottam az asszisztot mert ott nem tudsz azzal érvelni, hogy a tizik torzítanak a képen, ez ilyen egyszerű( de ezt a számot a kipattanóval/eltört labdával próbáltad tompítani).
Egyébként 10. helyen van itt a PL-ben all time assistoknál (góloknál 175, holtversenyben Henryvel), ahogy azt egy jó munkás embertől elvárná a szurkoló!
Tudom, megint ezek a fránya számok. Ráadásul több szezont is átfedőek megint csak sütni fog rólam, hogy több nb3-as edzőgyakorlaton kellett volna részt vennem 
Azért nem használok több adatot mert nálad nyílvánvalóan van egy prekoncepció Salah -val szemben. Ezért időpocsékolás lenne részemről ha az "eye test" és egy támadó számára meghatározó számok mellett is így vélekedsz róla.
Salah nyilvánvalóan önző típusú játékos. Eredményesebb lenne ha nem lenne ilyen? Igen.
Változtat ez azon, hogy igen is azok közé tartozik akik felemelik ezt a poolt? Nem.
Ronaldo vagy Messi szint? Nem, 1-2 polcal alatta. Van sok polc fölötte? Nem hiszem, hogy több mint 3.
Nem azt mondom, hogy nem örülsz ha nyer a pool, vagy azt, hogy nem vagy csalódott, ha Salah kihagy egy helyzetet. De (és ezért szokták a "haters gonna hate" kifejezést használni) ha valamit jól csinál akkor elkezded relativizálni vagy régi sérelmeket sorolni. Lásd: rendszer haszonélvező, eltörte a labdát azért ment csak oda, ez kipattant, azt 5 méterről üres kapura lőtte, ezt akkor lőtte amikor már nem is számított, ez tizi, amaz meg kapushiba stb.
Szerinted nem ironikus, hogy amit te írsz az mind jó és alátámasztott (kiragadott screenshot, főleg érzelmi töltető kritika)amit én az csak "sablon marketing duma" (statisztikai mutatók)?
Nem, nem minden a statisztika és látni kell mi megy a pályán. De a kettőt együtt kell és a statisztika nem ördögtől való. Ahogy az xG-se és minden mondern mutató se, ahogy azok se akik ezeket az eszközöket segítségként használják amikor elemzik a mérkőzéseket.
De ha azt mondod, hogy te ezt mind pártfogultság nélkül, reálisan ítéled meg, akkor lelked rajta.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
atee_13
üzenetére
" Vakon tolt gyülöletduma van meg a puszta gólszám említése." Ne haragudj, de gólpasszokat írtam amire te azt írod, hogy azok eltört és kipattanó labdák.....
Mármint WTF? "Tökéletes példa vagy rá. Meccseket sem látod egy játékszituációval nem tudod alátámasztani az állításod, de az "excelt" felmondod."
Ismét ne haragudj, de bevágod, hogy 5 méterről rúg gólt Salah ami alapján azt kellene mondanom, hogy ja tényleg! Hiszen akkor ez a gól semmit se ért, vagy csak 50%-ot? Volt egy csatár akit Gerd Müllernek hívtak. Az életében ha lőtt a 3 gólt amit nem 5 méterre a kaputól szerzett. De belőtte és valahogy mindig ő került oda. Tudom, ez is csak excel meg számok azok meg hazudnak, torzítanak és ott is megpattantak a labdák. De másnak ugyan úgy pattanhatna.....még se pattan.Mané karrierje a bayernben, hogy alakult? By the way? Gondolom akkor ott megmutatta, hogy a pool rossz döntés hozott és inkább őt kellett volna megtartani.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
atee_13
üzenetére
Miért lenne hibás az állításom? Mert te azt mondtad? Ugyan már.
Úgy tudom Salah az asszisztokat is vezet most a PL-ben, azokat gondolom nem tizenegyesből szerezte. De lehet itt is tévedek.
Ugyan itt, ha Salah csak a rendszer élvezője, akkor más játékosok miért nem tudtak tartósan felnőni a rendszer élvezője mellé? Diaz, Jota, Nunez és akik előtte voltak....Gakpo kezdi ezt most talán el. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
atee_13
üzenetére
Viccet félretéve: "Csak arról, hogy nem valami utánozhatatlan géniusz, hanem a pool rendszerének legnagyobb haszonélvezője. "
Kire hegyezi ki egy jó edző a rendszerét? Arra a játékosra(játékosokra) aki a különbséget tudja jelenteni az ellenfelekkel szemben. Ahogy a Barca is Messinél, ahogy a real Roncinál mindig a meghatározó játékosodnak akarod a legtöbb lehetőséget biztosítani vagy a legjobb pozícióba hozni. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
szotyika77
üzenetére
Rég láttam ilyen statisztikát:
-
Datsyuk
aktív tag
Szerintem Pepp-et mint edzőt túlságosan fekete / fehér szemüvegben nézitek sokan.
Nem lehet, hogy középen van az igazság? Az egyik legjobb fociedző akinek úgy alakult a karrierje, hogy végig top csapatokat irányított.Ez a "can he do it on a cold rainy night in stoke?" kérdés vele kapcsolatban szerintem felesleges. Neki nem ezt dobta a gép, nem ott kellett kezdenie. De képes lett volna ennyi sikert elérni egy közepes edző, vagy átlag fölötti? Szerintem nem.
Egyébként én emlékszem amikor Klopp-nak Dortmundban is volt olyan éve, hogy kiesés ellen játszott a BvB. Egy edző elhasználódik (aki ez alól talán kivétel volt az Sir Alex). Jön a hullámvölgy, ő most elszalasztotta az ugrási pontot.
-
Datsyuk
aktív tag
Stay humble eh......
-
Datsyuk
aktív tag
Bellingham november óta: 8 mérkőzés / 6 gól / 3 gólpassz
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Neki nagyon szorítok. Évekig rosszul használták.
De most, hogy gyors és kombinatív játékosok vannak mellette kezd újra a régi lenni.
-
Datsyuk
aktív tag
Virgil örülhet, hogy éppen pizzát hoztak a VAR szobába.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Igen.
Semmi valótlant vagy váratlant nem mondott ezzel..... -
Datsyuk
aktív tag
"Stay humble eh" Amikor a karma végzi a dolgát.......
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ezzel kapcsolatban érdemes megnézni Henry véleményét tegnapról: [link]
Ha Vinicius és Mbappé is ennyire passzív és a középpályásaid végzik az összes "piszkos munkát" nem csak a sajátjukat de másokét is, akkor bizony nehéz lesz ez a szezon amíg meg nem lesz az egyensúly.
#218763:Soulfly842: Nem csak a futás mennyiség, hanem annak az intenzitása is lényeges. Dominiknál szerintem sokan alulértékelik:
Amit eddig láttam a Poolból, hogy Slot nagyon ügyesen keveri a lapjait. Ellenféltől /mérkőzés alakulásától függően behozza azt a profilú játékost aki hozza azt ami éppen hiányzik a Pool játékából. Mondjuk ehhez kell egy megfelelő keret is. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Nem halt meg. Lefogyott
. Podcastja is van. De még mindig 7-8 perces monológokat nyom ha belellendül. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Csak gondoltam szólok, ha lekezelőnek tűnő mondatok vannak felülről, nem csoda ha nem taps jön válaszként. A Respect nem egy egyirányú utca......lehet elismerni a másikat és érvelni a saját csapatod mellett is. Bohóckodás, mickiegérkupa nélkül is........
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
" Ez egy sok tényezős kérdés, aminek a végén mindig az nyer majd, aki megnyeri a BL-t, annál lejjebb csak bohockodas van a döntőig"
"Őszintén szólva nem néztem csak néhány meccset a kusentol."
"Ezért kell nekik még egy kis extrát belerakni (mikiegerkupa döntő)."
Lehet, hogy neked nem tűnik fel. De amit írsz az eléggé lekezelő/arrogáns a többiekkel szemben. Talán ezért se kap sok szimpátiát a klub. Egy picivel több alázattal többre mennétek. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Azóta se láttam, olyan peches szezont vagy összeomlást egyetlen csapattól se. Reiner Calmundot iszonyatosan sajnáltam aki szívvel lélekkel képviselte anno a klubbot és örülök, hogy tavaly még láthatta a sikert.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
1. Nem fröcsögtem sehol.Arra utaltam, hogy talán a klubszemüveg torzít.
2. Nem utálom a Reált, se divatból se máshogy. Ez egy furcsa üldözési mánia amit egyre többször tapasztalok viszont Madridosoknál......
3. Az év csapat díjáról van szó. Nem a legsikeresebb, nem is az aki a BL-t nyeri. Lehetett volna pl a spanyol válogatott is hiszen ők az Európabajnokságot nyerték meg. De ugye ők is top favoritok voltak ahogy a Reál minden évben a bajnokságában és a BL-ben is......ellenben a Leverkusennel. Ehhez képest mit futott és hogyan az adott csapat?
Leicesterrel abszolút igazad van! Bár, nem voltak veretlenek mint az Invincible Arsenal, vagy mint tavaly a Leverkusen. Mivel a Leverkusen európában is nagyot ment (nem csak a helyi szinten) ezért szerintem jobban megérdemelte volna. Főleg ha a foci minőségét is figyelembe vesszük.
Veretlen szezon , nemzeti kupa győzelem, európa kupa döntő(az egyetlen vereségük), talán a legszebb foci a Vizekusennek csúfolt klubtól (biztos emlékszik még valaki 2002-re link)
Egy ilyen hátizsákkal produkálni ezt a szezont, nálam ez sokat számít...... -
Datsyuk
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Veretlen volt tavaly egy egész szezonon keresztül? Úgy, hogy 10 éve más nyerte a saját bajnokságát és sokkal kevesebb lehetőséggel rendelkezett mint a ligájában lévő topfavorit? Jó focit játszva? 1,5 éve a kiesés ellen küzdöttek majd futottak egy ilyen szezont.......
hát madridi szemmel értem mert úgy állítólag még Vini is szimpatikus lehet (
), de foci szurkolóival nem........ -
Datsyuk
aktív tag
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Salah ellen nem szabálytalankodtak, kint volt a kéz, megadta magát hátha. Ez viszont nem az a kategória:
-
Datsyuk
aktív tag
Azért most szerencséje volt a Poolnak, hogy Trent szabálytalanságát nem fújták be Sanchon, ellenben a másik oldalon az odarúgást már VAR-nélkül is észrevették.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Itt azért csalódtam Klopp-ban, hogy elvállta a plasztik klubbot. Nem hiszem, hogy szüksége lenne a pénzre...elnézést, "kihívásra" (ahogy meg volt fogalmazva a PR szövegben).
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
mephi666
üzenetére
Én a VAR helyében visszavontam volna ezt a tizenegyest. Felugrik a kapus felett és a földbe csapja a cipője hegyét. Normál tempóban nagyon tizi szaga volt, de felvételről már látszik, hogy kamu.
Ellenben Joelinton szituja azért nagyon meredek volt......és inkább tizenegyes mint nem. -
Datsyuk
aktív tag
Hát nem csak Manchester blue, hanem az egész bírói kar is. Nevetséges.....és mintha még csak palástolni se akarnák. Pedig azt gondolná az ember, hogy az ügyvédekre költ sok pénzt a City

@DeathAdder: Akadályozták a kapust, ugyan már. Több játékos áll a kapus útjában. Most vagy marad a vonalon, vagy jusson el a labdáig. Ez nem sakk. Nem karoltak bele, nem nyomták arrébb, hanem elállták az útját.
Rice sárgája is vicc kategória volt anno, ahogy ez is. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
pekoka
üzenetére
Te is tudod és mindenki aki nézi a focit, hogy ilyenért nem adnak sárgát.
Lehet rá hivatkozni, hogy van ilyen paragrafus? Igen.
Mindent szó szerint a szabálykönyv alapján mérlegelés nelkül ítélnek meg a bírók? Nem.
Nem egy lelátóra bombázott labdáról volt itt szó, mert akkor senki se panaszkodna.
Továbbra is az a véleményem, hogy ezt a sárgát a bíró megakarta adni. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
coolrob
üzenetére
Én nem tudom milyen labdát rúgott volna el térdmagasságban a Brighton játékos, de nem sikerült neki. Ha tényleg a labdát akarta elrúgni, akkor sürgősen menjen szemvizsgálatra, ha viszi magával a bírót akkor talán kap kedvezményt.....
Azt, hogy ezért a mozdulatért(mert Rice nem elrúgta a labdát, max pöckölt az egyébként is mozgó labdán) sárgát kap azt nagyon kell akarni a játékvezető részéről. -
Datsyuk
aktív tag
-
Datsyuk
aktív tag
"Chelsea go to Heidenheim in the Conference League. Heidenheim is a small town of just 50,000 people, meaning it's the first time a team's entire town is less populous than their opponents' squad."
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
szebe
üzenetére
"Nem a psg meg egyéb arabmilliárdos "koncepció" játszik, ahol vég nélkül nyomtatják a pénzt a csapatba." Nem arab, hanem osztrák milliárdos. Ennyi a különbség......
A legkomolyabb marketing propaganda amit elértek, hogy mindenki elhiszi: ők a scoutingból építkeznek.
Leipzig transzfermérlege az alapításától (2009) az első BL elődöntőig(2020): -233 Mio.€ úgy, hogy a fiókcsapat a Salzburg! Tehát erősen nyomott áron kaptak játékosokat.
+Mateschitz 200 Mio.€ adósságot elengedett nekik(ahogy azt szokták ha tartozol valakinek és megkéred, hogy ugyan már felejtsük el
). -
Datsyuk
aktív tag
válasz
Pkc83
üzenetére
A Felcsút FC a NER liga Rattenball-ja. Egy mesterséges termék aminek nincs létjogosultsága. Még a nevét is úgy lopták el pofátlanul egy másik szurkolói tábortól/közösségtől......Őket aktívan utálom, a többi csapatot egyszerűen csak már nem nézem( pedig gyerekként még fradi szurkoló voltam, még a második ligában is).
Ahogy írtam a németeknél is mindenki utálja a leipzig-ot mert egy hasonlóan mesterséges daganat ami élősködik a focin. Inkább egy tradíciókkal rendelkező klub jusson tovább. -
Datsyuk
aktív tag
Na jó, ezt a Chiesa kb 13 Mio.€-ért mehet dolgot én nem értem....Miért ilyen olcsó? Valahol 30 Mio.€ körül kellene kezdődnie egy ilyen beszélgetésnek. Még ha sérülékeny és utolsó éve a szerződésből akkor is.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
England created less xG at Euro 2024 (6.43) than Croatia (7.10). Croatia went out at the Group Stage.
-
Datsyuk
aktív tag
Van Dijk eléggé leizzadt ettől a Yilmaztól.....
-
Datsyuk
aktív tag
Saqiri bingo indul: gól / lap / nagyhelyzet kihagyás
-
Datsyuk
aktív tag
Lehet, hogy nem volt jó ötlet az olaszokat búcsúsztató svájci válogatott mérkőzését olasz bíróra bízni.......Eddig nem volt nagy hiba de érdekes, hogy általában az angolok kapják meg a labdát. De ez a Schär sárga is egy vicc volt.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Kicsit többet mint a franciák, mégse tartom őket esélyesnek a végső győzelemre. A franciákat viszont igen.......(még így is).
-
Datsyuk
aktív tag
Nem gondoltam volna, hogy még találnak egy gólt a spanyolok. Óriási védelmi baki Rüdigertől. Tizinél szerintem a németek lettek volna előnyben. Így azért az egyik legnagyobb konkurenst már legyőzték a spanyolok. Kíváncsi vagyok, hogy a surranópályás franciák vajon most milyen tűzijáték performenccel jutnak tovább

-
Datsyuk
aktív tag
A fociban nincs igazság.......
-
Datsyuk
aktív tag
A VAR már csak ilyen. Ha fél-automatikus rendszert vezetsz be akkor a számítógép még a milliméter különbséget is kimutatja. Itt igazából nincs helyes út szerintem. Az előző adjunk előnyt a támadónak elvet a számítógép nem tudom, hogyan tudná alkalmazni hiszen akkor hány % testrész számítson lesnek kérdés jönne. Egyáltalán ugyanannyit érnek a testrészek?
Egyébként a labdában lévő szenzort a lesnél is használják. Amikor jön az első impulzus az számít a les kezdő pozíciójaként (itt is sokszor szóba került, hogy de mi történik két képkocka között). Szóval tényleg fél-automata pontosabb rendszer. Nem Atkinson húzza a vonalakat állítja meg a képet stb....
Összeesküvés elméleteket persze így is lehet gyártani. De egyenlőre ez a legsemlegesebb megoldás.
Az sokkal aggasztóbb, hogy profi bírók még visszajátszás alapján se tudnak helyes döntést hozni. Akár 3-an 4-en se. Sőt még a főnökeiknél is hiányzik sokszor a józan paraszti ész. -
Datsyuk
aktív tag
Schlotterbeck gólját szerintem meg kellett volna adniuk.
Ezek a kezesés tizik nekem nagyon idegesítőek.Én nem fújnám be őket. De így a kettő kiegyenlítette egymást.... -
Datsyuk
aktív tag
válasz
paatrick
üzenetére
Nekem Gündogan lökése inkább volt szabálytalan mint sem, kapus kijövetelnél eddig mindig azt mondtam, ha labdát ér előbb akkor számomra elfogadható ha nem büntető(tegnapit nem láttam még normális szögből, az események miatt nem is biztos, hogy megnézném).
Orbán megmozdulása viszont egyértelmű tizi. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Hummels keményen kritizálta nyilvánosan a BL döntő előtt Terzicet. Pont azért, hogy a BL menetelés ne fessen torz képet arról, hogy ez csak egy pillanat felvétel és rossz irányba tart a csapat/klub. Terzic nem érezte az új vezetők támogatását ebben a helyzetben, felajánlotta a felmondását, Rickenék pedig elfogadták.Jobb ez így mindenkinek.
Mats szerződését a nyilvános kritika miatt viszont nem fogják meghosszabbítani. Utolsó bundesliga mérkőzése után már tudta, hogy neki ennyi volt a BvB karrierje:
Danke Mats!
-
Datsyuk
aktív tag
Kár érte.....Félidőben legalább 1-góllal kellett volna már menni. Kihagyott helyzeteket pedig megbünteti a sors. Nur der BvB továbbra is!
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Nyilván Kobelnek oda kellett volna tartania a bokáját, ha rúgja meg.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy ilyen szigorral fogja kezelni Vinicius reklamálást is. Ugye??
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
bandus
üzenetére
Nézd, ha a madrid szabálytalankodik és nincs sárga az egy dolog(Valverde/ Adeyemi).
De amikor 2x szabálytalankodnak a bvb-vel és a madrid kap szabdrúgást az furcsa.
Ha Hummel hozzá se ér Viniciushoz és az ezt megreklamáló Schlotterbeck azonnal sárgát kap az már nevetséges......
A helyzeteket be kell rúgni, a mérkőzést meg a szabályoknak megfelelően kell fújni. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem azt érzem, hogy semleges lenne a bíró.......kicsit se.
-
Datsyuk
aktív tag
Ma a BvB egyetlen esélye: Edin "Black Magic" Terzic.
Ha azt fogom látni, hogy a Margit játékosai 5 méterről fölé lövik, kapufából kapufát találnak és Kobel 3x is kivédi a szemüket akkor tudom, hogy továbbra is a mendeni druida védő kezei van a csapat fölött. Csak így látok esélyt a győzelemre.
De legyen így! Heja!
-
Datsyuk
aktív tag
-
Datsyuk
aktív tag
Én váltig állítom, hogy Terzic a legjobb esetben is egy közepes edző.
De amit idén látunk/ láttatok a BL-ben azt én csak Terzic black magic-nek hívom. A voodoopap meg a levágott csirkefej lófasz ehhez képest....
Remélem abba a vérszerződésbe amit Terzic kötött még benne van a döntő is. Ez kb egy évtizednyi kupa szerencse, de legyen.
Viszont, Mats Hummels Fußballgott!(ahogy anno Jürgen Kohler). Eszméletlen, hogy 35 évesen mindenhova oda ér, szerel, helyezkedik. Döbbenetes amit művel.
A gól már csak hab volt a tortán. Remélem miatta és Reus miatt lesz valami ünnepelni való a szezon végén. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Tudom rossz a közegészségügy az országban, de olvasva itt a PSG-t a döntőbe kommenteket :

-
Datsyuk
aktív tag
Tegnap azért rendesen repkedtek a malacok Kobel kapuja körül. Főleg annál a dupla kapufánál. Igazság szerint, legalább 1 gólt kellett volna lőnie a PSG-nek. De valamiért van ez a Terzic black magic a BL-ban amitől minden labda lepattan a kapuról.
Ez a Dortmund erőn felül teljesít jelenleg, ennél jobban nem is tudom, hogy tudna-e játszani. Sancho újra feltámadt, Hummels és Schlotterbeck mindent eltakarítot amit lehetett. Egy gólt még legalább kellett volna lőni, hogy jók legyenek az esélyek. A cserék elég későn jöttek és inkább gyors játékosokat kellett volna hozni, de ok. A lényeg, hogy meg van az 5. BL indulási hely.
És ismét egy fergeteges reflektorfényes nemzetközi kupa hangulat volt a Westfalenstadionban. Kicsit emlékeztetett a 90-es évekre az egész.
Rohadt nehéz lesz Párizsban. Meglepődnék ha nem legalább 2 gólt kellene szerezni egy esetleges továbbjutáshoz. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Dortmund’s Jadon Sancho has completed 12 dribbles tonight against PSG, the most by a player in a Champions League semi-final since Barcelona’s Lionel Messi in April 2008 against Manchester United (16).
Elnézve ezt a teljesítményt, lehet mégse ő volt Manchesterben a probléma?
Dembele mindig is tehetségesebb volt mint Sancho, de Jadon jobb profi focista ami miatt én mindig úgy is voltam vele, hogy jobb karrierje lesz. Remélem Dortmundban marad és nem kell visszamennie. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Mivel Dortmundban végig fütyülni fogják ezért várható......a távozása anno nem volt békés(sztrájkolt, hogy a barcába mehessen).
-
Datsyuk
aktív tag

-
Datsyuk
aktív tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Xabi Time (Zeit)
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Az új német Real Madrid.....

-
Datsyuk
aktív tag
-
Datsyuk
aktív tag
Best league jelenleg:
-
Datsyuk
aktív tag
Ez ma egy olyan jó régi BvB BL est volt. Hátrány ledolgozva, ellenfelet saját hibából visszaengedve és mindent eljátszva, mérkőzést újra megfordítva továbbjutni.
És teljesen megérdemeltem. Simeone nagyon eltaktikázta magát. Sabitzer és Brandt nagyot játszottak ma.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
Vigyétek, még fizetni se kell érte

Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért választottam az asszisztot mert ott nem tudsz azzal érvelni, hogy a tizik torzítanak a képen, ez ilyen egyszerű( de ezt a számot a kipattanóval/eltört labdával próbáltad tompítani).
Tudom, megint ezek a fránya számok. Ráadásul több szezont is átfedőek megint csak sütni fog rólam, hogy több nb3-as edzőgyakorlaton kellett volna részt vennem 
Mármint WTF?