Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothferenc
senior tag
Skacok, kertem keszletertesitest egy nokia mini hangszorora. Megkapom a mailt, belepek rendelni, es valtozatlanul az irja, nincs keszleten, kerjek ertesitest. A mailben kozolt linkre meg 404-es hibat dob.
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
legenda
válasz tothferenc #66452 üzenetére
akkor szokott ilyen előfordulni, ha más(ok) is kér(nek) értesítést, aztán egy darab - vagy több, de csak nagyon kevés - csúszik be készletre valahonnan és valaki(k) gyorsabban lecsap(nak) rá, mint te.
mennyi idő telt el amúgy az értesítés és a rendelési próbálkozás között?lugosi; amíg időm és energiám engedi, addig örülök, ha valamilyen módon segíthetek, de mások is tevékenyek itt azért, pláne az jó, amikor tényleges szolgáltatós tud olyan infókkal szolgálni, amik külsősök számára nem elérhetők.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
PainKiller13
őstag
válasz tothferenc #66454 üzenetére
Hova valósi vagy? Dunaújvárosban van ilyen Nokia Mini hangszóró az üzletben. (gondolom az 1990-esre gondolsz)
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz tothferenc #66452 üzenetére
Én pár percre az email után próbálkoztam régebben, de úgyis esélytelen volt. Szerintem az e-mailt már eleve későn küldi ki a rendszer (vagy valaki).
A kevés is több a semminél.
-
vwpolopg
őstag
válasz tothferenc #66454 üzenetére
Email utan 1 perccel mar nem volt...
-
tothferenc
senior tag
válasz PainKiller13 #66455 üzenetére
Veszprem. Es igen, arra faj a fogam. Kapasbol kettot is vennek.
-
PainKiller13
őstag
válasz tothferenc #66458 üzenetére
Ezek vezetékesek ám, tehát bluetoothot nem tud, de ha kell akkor megveszem neked, aztán valahogy megoldjuk, hogy odajusson.
-
Teko001
őstag
válasz PainKiller13 #66459 üzenetére
Viszont többet egymásba tudsz kötni, és van beépített aksija
[ Szerkesztve ]
-
HeyTchiki
csendes tag
A Telekom webshopból rendeltem telefont, a kiszállítás napján reggel a GLS küldött egy e-mailt, ami tartalmazta a futár telefonszámát, és hogy aznap kb. mikor várható a csomag kézbesítése.
Ez mióta lett ilyen részletes?
Persze ezért piros pont a Telekomnak.
Viszont amikor a Speedshopból rendelek, akkor nem kapok ilyen részletes kiszállítási tájékoztató e-mailt, ezért is lepett meg.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Hm, akkor ha jól értem még ma küldjem el a 1430-ra a "+NETPLUSZL" üzenetet, aztán jövő hónap végén a "-NETPLUSZL"-t és aztán a "+NETPLUSZM"-et?
(elég az M, de 190-ért 2 hónapig ha lehet akkor inkább L)Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
tothferenc
senior tag
válasz PainKiller13 #66459 üzenetére
nem gond a vezeték, mert úgy gondolom, a vezetékes tovább bírja szuflával, mint a kékfogas társai. Az a bajom, hogy kizárólag a zöld érdekelne, és szerintem a posta benne lenne az egyik árában....
-
veterán
-
PainKiller13
őstag
válasz szabogabor10 #66470 üzenetére
Szerintem az ilyen cégeknek időleges szerződésük van a szállító céggel, pl megvan hogy havi 10 misiért szállítják a csomagjaikat, bármennyi is legyen.
-
veterán
válasz Soulfly842 #66472 üzenetére
Mi a tendencia?
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #66473 üzenetére
Talán lehet kisebb áresés a jelenleg futó modellekre
-
veterán
válasz Soulfly842 #66474 üzenetére
Ja ez világos. Azt hittem, a tendenciával kapcsolatban a 6s-re gondolsz.
Amúgy éjféltől lehet előrendelni?iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Onderon
senior tag
olcsóbb az i6s mint az i6, vagy valaki megint elírta az árakat?
-
veterán
-
Arcképgyáros
Valakinek van E-Pack-es előfizetése?
-
lugosi
MODERÁTOR
Látom előrendelhető az i6s és az i6s+.
Az utóbbiból csak 16 gigás van. Ez vajon csak az előrendelésre vonatkozik, vagy később sem lesz nagyobb? -
PainKiller13
őstag
Csak nekem nem jó a vásárlás webshopon?
Berakom a kosárba a kiegészítőt, aztán meg mennék tovább ugye a kosár tartalmába, ott meg csak tölt, próbáltam 2 böngészővel is.
-
Mercutio_
félisten
Májsztró az normális, hogy tegnap reggel weben Move XS-re váltottam, majd este SMS-ben aktiváltam a NETPLUSZM -et, és ma reggel jött az SMS, hogy a csomagomban foglalt adatmennyiség elfogott ésa kkövetkező fordulónapig belassítanak vagy ez az alap 30MB-re vonatkozik?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
South Velen
addikt
válasz PainKiller13 #66483 üzenetére
Én is így jártam.
(#66485) Mercutio_ : Az alapra vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
Anász
tag
válasz South Velen #66486 üzenetére
Nekem tegnap délután óta ez van, azt gondoltam volna, hogy ma már megjavul.
"Tetris is an inventory management survival horror game from the Soviet Union"
-
veterán
1430 halott...pont most persze, mikor kellene...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Soulfly842 #66493 üzenetére
Mennyivel később kb.?
-
r3dsnake
nagyúr
Hahaha, vicces szamok.
-
HXY
addikt
Van most valami érvényes webshop kupon?
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #66494 üzenetére
Ilyet még nem tudhatok
-
lugosi
MODERÁTOR
Köszi, sürgősnek nem sürgős.
-
repvez
addikt
válasz repvez #66445 üzenetére
Ha esetleg másnak is jelentkezik a probléma mint nálam akkor a megoldás a sim kártya csere.
Bementem a bankba (OTP) ott mindent rendben találtak , bementem a tmobilba ott is minden rendbe volt ,de mondták, hogy nem én vagyok az első akinek ez a problémája, hogy nem kap sms-t a pénzmozgásról,de csak az OTPsek és a sim csere megoldja,de nem tudják, hogy mitől van.
-
tylerddd
veterán
Üdv!
Szeretnék majd egy i6s-t venni. Eddig az én Move XS előfizumhoz nem lehetett részletre elhozni az iPhone-okat, így az 5s-t is ki kellett csengetnem egyben. De mivel 2+ évre venném, elhoznám részletre, kényelmesebb és gazdaságosabb úgy
Most nézem, h valami online akciót ír az i6s előrendelésnél és Move XS-el is el lehet hozni 30k kezdővel és 19x13k törlesztővel. Elkezdtem a megrendelést és valóban működik a dolog, tehát elvileg hozhatom el a jelenlegi csomagommal.
A kérdéseim:
1. lehet-e arról valamit tudni, h ez csak az online akció keretein belül van csak vagy egyébként is lehet majd így hozni el iPhone-t, ilyen alap csomaggal?!
2. ha előrendelem online, akkor valóban a futár csak leadja a pakkot, akár egy megbízott személynek is, ha az kiperkálja a kezdőt?! Ilyenkor azt a csomó papírt, amit egyébként személyesen alá kell írogatni, hogy oldjuk meg?! Bocsánat, ha hülyeséget kérdezek!
3. Régebben lehetett biztosítást kötni ilyenkor, gondolom ez most is van. Ezeknél mi a lejárati idő? Tehát ha megkötöm, van-e minimum idő, ameddig biztosan fizetnem kell?!Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- 2 év gari 12 gen/Lenovo Loq/RTX/500SSD/16GDDR5!!!
- Macbook AIR 13 space gray M3 CHIP! 512GB SSD! Notebook.hu számla! 3 év Apple garancia!
- ARCTIC Alpine 23 CO léghűtés
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 2X OC WHITE 12GB GDDR6X 192bit, Alza Garancia 2027.07.11-ig.
- 12-13"-os üzleti laptopok számlával, garanciával eladóak! HP, Dell, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest