- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
Appból nem lehet már napok óta feltölteni az egyenleget!
A 3DSecure hitelesítés sikertelen volt.
2 hete még jó volt.
Se Curve, Revolut, Gránit bank Mastercard kártyákat nem fogad el.
Vicc hogy nem képesek megcsinálni!
-
HXY
addikt
Idén nem lesz blek frájdéj?
-
HXY
addikt
Budapesten a Blaha és a Corvin-negyed között kb. reggel 9 óta akadozik, vagy egyáltalán nem megy a 4G internet.
Nálatok is?
NetPlusz S + Korlátlan böngészés és email opcióm van.Még a Google logó is kb. 5 másodperc amíg teljesen betölt. Ha egyáltalán betölt...
HSDPA-ra váltva is hasonló a helyzet. -
HXY
addikt
válasz
thomas77 #94843 üzenetére
A UPC WiFree nálad rendesen működik?
Mert nálam mint a mesében hol volt net, hol nem volt.
__________________________________________________________________Én a Telekom-nál mindig 20-30 megabit között mérek, valószínűleg 30 megabitre le van korlátozva a Dominos net csomag.
-
HXY
addikt
Telekomnál is ingyenes lesz a beszélgetés az ünnepek alatt?
-
HXY
addikt
Az 5 óra ingyen beszélgetés csak december 10-ig lehetett megrendelni?
Vagy valamelyik csatornán még elérhető? -
HXY
addikt
Ezeknek a kártyáknak a 80 perc, 5 sms, 1 GB egyenlege megmarad 1 év után is,
ha feltöltjük 2500Ft-tal? -
HXY
addikt
Mióta van ez a 3GB ingyenes net (magamnak nem is rendeltem meg),
azóta a Google szolgáltatások sokszor nem mennek, csak ha újraindítom a készüléket.
Tegnap pedig baromi lassú volt minden. (ma is, bár ilyen korán még hagyján) -
HXY
addikt
válasz
Soulfly842 #90681 üzenetére
Éjszakára ki szoktam kapcsolni a készüléket, és csak most reggel 9 körül kapcsoltam be, és egyből nem ment.
Miután újraindítottam megint jó lett, köszönöm! -
HXY
addikt
Nektek mennek a Google weboldalai? (Gmail, Maps, blogspot, stb)
Tegnap még jók voltak, ma reggel meg semmilyen Google-s oldal nem jön be, minden más oldal okés.
DNS feloldás megy, de ping-re már nem jön válasz.
Telenor-os nettel a Google-s oldalak is jók. -
HXY
addikt
Megszeretném kérdezni, hogy ha még augusztus 31-én megrendeltem a NetPlusz S-t, és jelenleg is azt használom, de mondjuk pár hónap múlva lefogy a kártyám egyenlege, akkor ugye nem fogja tudni levonni az 1010Ft-os havidíjat, és így nem lesz internetem. De mondjuk 2 vagy 3 hónap szünet után újra feltöltöm a kártyámat pár ezer Forinttal, akkor újra jó lesz a NetPlusz S?
-
HXY
addikt
Domino egyenlegfeltöltésekor kapott bónusz hálózaton belüli ingyen beszélgetés érvényes Telekom vezetékes irányba is?
-
HXY
addikt
válasz
dragon1993 #90165 üzenetére
Elvileg igazad van, de kíváncsi lennék, hogy gyakorlatban megy-e.
Illetve hogy az 500Ft-os Domino Maraton 200MB-tal megy-e. -
HXY
addikt
Valaki próbálta már a 600Ft-os Domino Maraton mellé megrendelni a Korlátlan böngészés és email opciót?
-
HXY
addikt
A Domino Fix + NetPlusz S +Korlátlan böngészés és email mellé kérhető adatmegosztó SIM?
-
HXY
addikt
Net 1GB, Net 4GB, Net 10GB, Net 30GB csomagok mellé
három hónapig ingyen van a Korlátlan közösségi opció.(Facebook, LinkedIn,Instagram, MySpace,Snapchat, Twitter,Tumblr, Badoo,Foursquare, Pinterest,Regram)
Szeptember 1-től október 31-ig a Telekom app-ban lehet aktiválni.
-
HXY
addikt
Holnap, azaz augusztus 31-én még megrendelhető a Domino NetPlusz S és a korlátlan web és email opció?
Ha igen, akkor pontosan hogy és milyen csatornákon keresztül? -
HXY
addikt
válasz
vpanangin #89607 üzenetére
Amit írsz, az olyan mint egy mini előfizetés. Ki kell fizetni az egész csomagot akár lebeszéled mind, akár csak pár percet használsz el belőle.
Ezek a csomagok úgy vannak kitalálva, hogy a legtöbb ember:
a) nem használja fel az egész keretet, vagy
b) túllépi a keretét, és azon felül is használ drágábbanA Telekomnál viszont mindenkinek 9Ft.
Nem akarom őket védeni, vagy dicsőiteni, de ebben most tényleg a legjobbak.
-
HXY
addikt
A Telekomtól neten rendelt Domino Fix SIM kártya 366 napos érvényessége onnan indul, hogy beteszem a telefonba?
vpanangin: köszönöm!
-
HXY
addikt
Újonnan rendelt Domino Fix kártyán hol lehet megnézni, hogy a 80 ingyen percből még mennyi maradt?
-
HXY
addikt
Domino SIM pic pack pontra rendelésekor fel fognak hívni, hogy tényleg akarom-e?
-
-
HXY
addikt
A Mammutban megszűnt az egyik Telekom? Mikor? Miért?
-
HXY
addikt
válasz
fornettisuti #89021 üzenetére
-
HXY
addikt
A Huawei e3372h a legjobb USB-s modem, de a Telekom-os nem független.
-
HXY
addikt
válasz
tibor23 #88079 üzenetére
A kártyáinkat telefonon egyeztettük, kétszer is, sőt még a 2017-ben vásároltat is.
És nálunk is ez volt a Telekom weboldalán: "A felhasználó felfüggesztésre került".
De mindegyik kártya működik, csak a weboldalon nem megy az online ügyfélszolgálat.
A megoldás az volt, hogy egy új email címmel egy új Telekom fiókot kellett hozzá regisztrálnunk, és ahhoz már újra hozzá tudtuk adni a telefonszámainkat. -
HXY
addikt
A Mobil M díjcsomagot meg lehet rendelni internet nélkül is?
És hűség aláírása nélkül? -
HXY
addikt
Sziasztok!
Domino csomagnál a 2000Ft-os feltöltés hány nap egyenlegfelhasználási időt biztosít?
Mekkora az a legkisebb összeg, ami 366 napot ad? -
HXY
addikt
Valakinek sikerült már aktiválni a Most opciót a webes felületen keresztül?
-
HXY
addikt
válasz
makoss #76504 üzenetére
Lehúzod a felső értesítési sávot, és adatkapcsolatot kikapcsolod.
Szerintem naponta 200 Ft-ot le is vonnak a kártyádról.
Felhívod a 1430-at elmondod, hogy mi a szitu, és ha jó fej ügyintézőt fogsz ki, akkor vissza is kapod a pénzed, és kérheted, hogy tiltsák le a napi netet.A hálózati kapcsolatoknál válts át 2G-re ha csak telefonálásra használod a telefont.
-
HXY
addikt
válasz
_Moriarty_ #76469 üzenetére
Ez szerintem nem így van.
-
HXY
addikt
válasz
dptrsk #76306 üzenetére
A weboldalon fel van tüntetve, hogy ha felhasználóként vesszük igénybe, akkor
"Felhívjuk figyelmed, hogy csak Telekom üzletekben tudod az igényed jelezni, Telekom Partner üzleteinkben nem."
De én nem is akartam egyből visszafizettetni, csak információt szerettem volna kérni.
Egyébként előfizetőként és felasználóként is Telekom márkaboltban is lehetne kérni a visszafizetést.
De ők semmilyen visszafizetésről még csak nem is hallottak, pedig már kb. 10 hónapja érvényben van az NMHH rendelet. -
HXY
addikt
Ha felhívjátok a 1430-at, és az ügyintézővel akartok beszélni, akkor csak annyit kell tenni, hogy 2-3 percig tartsátok a vonalat, és ne nyomjatok semmit se. Fel fogja ajánlani azt, hogy ügyintéző kapcsolása.
Most beszéltem ezen keresztül Józsa Balázzsal, akit tudok ajánlani, mert gyorsan és pontosan dolgozik.Ellenpélda is van: A múlt héten szombaton 10 óra környékén voltam a Westend első emeletén, a MediaMarkt mellett lévő Telekom márkaboltban.Ott két ügyintéző se volt tisztában a dolgokkal (2-es és 3-as pult). Be akarták mesélni nekem azt, hogy nincs olyan, hogy Domino egyenleg visszafizetés. Be kellett volna írnom a panaszkönyvbe, de nem volt kedvem balhézni.
Nem tudom, hogy azok az ügyintézők lusták voltak és nem akartak dolgozni, vagy szimplán ki van nekik adva, hogy ezt kell mondani az embereknek, hogy ne kelljen visszafizetni a pénzt, vagy a Telekom nem tart továbbképzéseket az alkalmazottaknak, és ezért nincsenek tisztában a dolgokkal. -
HXY
addikt
A jövőbeli ÁSZF-eket hol lehet elérni?
-
HXY
addikt
válasz
karl_fischer #75934 üzenetére
A sima egyenleget és az univerzális egyenleget is visszafizetik?
-
HXY
addikt
A Chat-es Telekom ügyfélszolgálathoz létezik közvetlen link?
Pár hete még minden Telekom oldalon feldobta, de most meg sehol se találom. -
HXY
addikt
Használja/használta valaki a nyári 3GB "Fesztrehajtok" ingyen adatforgalmat? [link]
Valakinek megy még?
Nekem ma már nem megy. Azon csodálkozok, hogy tegnap még ment, és semmi SMS-t nem kaptam, hogy kikapcsolták, mert már nem augusztus van, vagy hogy elfogyott az adatkeret, stb.
-
HXY
addikt
válasz
Apollo17hu #74673 üzenetére
Igen, havi 1930 Ft-ért. [link]
-
HXY
addikt
Van arról valami tapasztalat, hogy a Telekomnál vásárolt SIM lockos telefonok IMEI tiltását x év után törlik a Blue Mobile adatbázisából?
Azért kérdezem, mert a Blue Mobile-os SIM-et elfogadják a Telekom SIM lockos készülékek, csak a központi IMEI tiltás miatt nem enged fel a hálózatra telefonálni, csak internetezni.
És egy régebbi készüléket (3-4 éves) igazán engedhetnék, hogy BlueMobile-lal használjuk.
-
HXY
addikt
Hello,
Ha van egy Domino kártya, ami nincs a nevemen, akkor azt egy partner T-pontban a nevemre tudom venni úgy, hogy
-ne kelljen 1 hónapot várnom
-és ne kelljen érte fizetnem?A kártya nincs senkinek se a nevén, mivel anno amikor a Telekom központban kaptam a kártyát egy promocióban, akkor valamit elcsesztek. Akárhányszor hívom az ügyfélszolgálatot, mindig azt mondják, hogy ez a kártya nincs senkinek se a nevén. De így még az online ügyfélszolgálatba se tudok belépni, mert valami hibát ír ki a weboldal az SMS-ben történő kódkérésre.
-
HXY
addikt
Sziasztok!
Az mobil internet aktulális adatforgalom mértékét ingyenenesen meg lehet valahogy nézni Telekomos fiók regisztráció nélkül?
-
HXY
addikt
Ha elfogy az adatkeret (és nem lassítós csomag), vagy nincs aktív adatcsomag vásárolva, attól még a Telekom mobil applikációja tud működni, vagy az sem?
-
HXY
addikt
Valaki próbálta már visszaigényelni a lejárt Domino SIM kártya egyenlegét? Vagy tud a mikéntjéről bővebb infóval szolgálni?
"Kedvezőbbé válik az elszámolás a kártyás szerződés megszűnésekor, több lesz a felmondási lehetőség:
Kártyás előfizetésnél a szolgáltatók a fel nem használt összeget kérésre kötelesek lesznek visszafizetni, ha a szerződés azért szűnt meg, mert a felhasználó nem töltötte fel az egyenlegét a szerződés szerinti gyakorisággal." [link]
Szerk.: Köszönöm Roli27!
-
HXY
addikt
Van most valami érvényes webshop kupon?
-
HXY
addikt
Annyi eszetek nincs hogy ezt privátban beszéljétek meg?
-
HXY
addikt
Gyakorlatilag nincs is még LTE hálózatuk.
Viszont a HSDPA Magyarországon a legjobb.
És a UPC Mobile-nál nem kell 150mbit, hiszen a korlátlan net sebességkorlátos.
Tudom a ping nagyobb mint LTE-n, de akkor is korlátlan adatforgalom van, és viszonylag olcsó.Soulfly842: A kutya se nézi.
Nincs hűség, ha problémáznak, akkor elköszönsz tőlük.
És ha eleve modembe/routerbe rakod, akkor az nem tethering... -
HXY
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #65796 üzenetére
-
HXY
addikt
válasz
Balazska15 #65680 üzenetére
-
HXY
addikt
válasz
golyós #65117 üzenetére
Vidd át a számot a Vodafone-hoz!
Ha van Vodafone-os ismerős/rokon, akkor mind a ketten kaptok 3000-3000Ft, azaz összesen 6000Ft feltöltést.
Ehhez előbb regisztrálni kell itt (és figyelmesen átolvasni): [link]A későbbiekben a Vodafone-nál elég évente 2000Ft-ot feltölteni, hogy ne szűnjön meg a szám.
És szeptember végéig ingyen van az internet.
-
HXY
addikt
válasz
Jinxb1rd #65105 üzenetére
Ha hosszabb időre mész ki, akkor igényelj ingyenes SIM kártyát ingyenes internettel:
https://www.netzclub.net/sponsored-surf-basic/ -
HXY
addikt
Más hálózatból bejövő hívás után már nem jár kapcsolat pont? Régebben mintha járt volna...
-
HXY
addikt
válasz
madrac #65065 üzenetére
Megszűnt náluk a 128kbps-re való korlátozás.
Ezentúl minden csomagot ha elérted a limitet 32kbps-re korlátoznak.
És míg a 128 tökéletes volt voipra, addig a 32 nem éppen.
Még ha G.729-et használnánk, annak is kell minimum 64kbps.Ha valakinek van 5000Ft alatt is használható kuponja, akkor kérem jelezze!
-
HXY
addikt
Van olyan kupon ami beváltható egy 4000Ft-os akkumulátorra?
-
HXY
addikt
Tavaly volt a dotcommerce day, meg az egyéb kuponos akciók ahol ingyen lehetett rendelni a 10.000Ft-nál olcsóbb termékeket, vagy ha 10.000Ft feletti volt a termék akkor annyival olcsóbb volt.
Az idén semmi ilyesmi nem volt, vagy csak nem írta ide senki? -
HXY
addikt
Most kaptam egy hírlevelet a Telekomtól:
"TV GO - Korlátlan szórakozás a hétvégén is!"
Ez azt jelenti, hogy a hétvégén "kódolatlan napok" lesznek, azaz a TV GO-n azt is nézhetem, amire nem vagyok előfizetve?
Vagy csak azt, hogy korlátlanul költhetem a pénzemet? De ebben meg mi a hírérték???
-
HXY
addikt
válasz
#03372544 #48349 üzenetére
Minden üzletben, minden személyes ügyintéző, minden 1430-as telefonos ügyintéző mindig mást-mást mond.
Pl. most a legutóbb túlkapart feltöltőkártya cseréjéről. Mint kiderült lehetséges, csak sokan ezt nem tudják, vagy szándékosan elhajtják az embert. A Récsei Centerben vagy egy rövid hajú ffi ügyintéző, na az nagyon normális. Kb. minden üzletben 1-2 normális ügyintéző van, és szerencse kell hogy ahhoz kerüljünk.
-
HXY
addikt
Sziasztok!
Tavaly november óta volt a webshopban ingyenes rendelési lehetőség?
Vagy az csak akkoregyszeriháromszori lehetőség volt? -
HXY
addikt
válasz
Lehiñito #37035 üzenetére
Akkor valszeg rosszul emlékszem és nekem is 2 év volt, és egy másik hűség miatt lehetett a 3 év, talán a Nokia N73-nál, szintén Vodánál potom összegért.
Manapság sokszor olcsóbb megvenni egy gsm boltban kártyafüggetlenül, mint a szolgáltatónál 2 év hűséggel.
Ráadásul nekem mint régi Telekom előfizető kb. 5%-kal drágábbak a készülékek, mint annak, aki betér hozzájuk újként.
Ennek nem fordítva kellene lennie??? -
HXY
addikt
-
HXY
addikt
Azt magyarázzátok meg nekem, hogy miért kell új SIM kártya akkor, ha valaki előfizétésről vált feltöltősre, vagy éppen fordítva!
-
HXY
addikt
Ezt "Next S Aranytárskártya díjcsomag" csak már meglévő előfizetés mellé, azaz második előfizetésnek lehet kötni? Mi van akkor ha mondjuk megkötöm második előfizetésnek a "Next S Aranytárskártya díjcsomag"-ot, de pár hónap múlva az eredeti első előfizetésemet meg akarom szüntetni?
-
HXY
addikt
válasz
lord.lakli #36063 üzenetére
Inkább a kérdés az, hogy mennyit kell érte fizetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- LEGO klub
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló