- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-07-22 08:41 Téma összefoglaló
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi75
őstag
-
Zssom
tag
-
remetelvtars
junior tag
-
remetelvtars
junior tag
-
4Grider
félisten
-
remetelvtars
junior tag
-
remetelvtars
junior tag
-
RVR400
veterán
-
Zssom
tag
-
4Grider
félisten
-
RVR400
veterán
-
4Grider
félisten
-
RVR400
veterán
-
kovacsmi_74
senior tag
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
Máskor/másnak előre ajánlom ezt a topicot
-
4Grider
félisten
-
btudos
nagyúr
Az ezen az oldalon leírtak alapján ha nincs valamilyen EU-n kívüli roaming csomagod, akkor nem enged adatot forgalmazni a Telekom.
"Ha a csomagokba foglalt adatmennyiséget a felhasználási idő előtt elhasználtad, csak újabb netbővítő vásárlásával netezhetsz tovább."
4Grider: Megelőztél.
-
4Grider
félisten
Most olvasom:
"EU-n kívül, ahol nem használhatod a 2 GB vagy 5 GB eseti netbővítő egyikét sem, csak a Világutazó nettel (forgalmi díjas netbővítővel) mobilinternetezhetsz. Azaz ha kikapcsolod, akkor nem lesz net EU-n kívül.
A 2 GB (3 nap) és 5 GB (7 nap) EU-n kívüli csomagokról infót itt találsz:
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/havi-dijas-csomagok/eseti-limitbovites#eunkivul -
dptrsk
Topikgazda
-
4Grider
félisten
-
gyulaszu
senior tag
-
zaskar
senior tag
-
yogibear
addikt
-
btudos
nagyúr
Úgy, hogy 5-10 éve vagy még régebben még nem feltétlen léteztek, vagy nem voltak ezek a validációs megoldások beépítve a napi működésbe.
3 CRM rendszerrel korábbról többször migrált ügyféladatok, korábban személyi vagy lakcímkártya alapján valaki által látszólag jól, de valójában "hibásan" - a legszebb a véletlen extra space, amit még ki se lehet szúrni - rögzített adatok minden nagy cégnél előfordulnak, az nem mindegy, hogy az ilyen eseteket hogyan kezelik. -
Ateszpapa
addikt
-
Oposzumtoszó
senior tag
-
Oposzumtoszó
senior tag
-
Masato
tag
-
domper2015
senior tag
-
Nikaré
őstag
-
ubyegon2
félisten
-
rushty
őstag
-
ubyegon2
félisten
-
ubyegon2
félisten
Az úgy tényleg érdekes, nekem is feltünt tegnap reggel, hogy valami nem OK, de mivel nincs Maratonom sem, így ez nem tűnt fel. Viszont legalább tegnap láthattam, hogy megy az 5G, ha már erről szól napok óta a topik.

Sokan amúgy tuti nem görgetnek le az EU-s mobilnet részre, így fogalmuk sincs, mennyi fogyott a DD keretből...
-
ubyegon2
félisten
-
Per Me
tag
-
törölt tag
-
Bl.Gyo.
őstag
-
Oliverda
félisten
-
bksgbr
tag
-
KBL001
tag
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
Vezetékesről szó sincs, alapdíjas lehet a hívás mobil irányba is. Nemzetközi hívás benne van a csomagban az 1,2,3 díjzóna esetén.
Mik tartoznak az adott zónákba:
https://www.telekom.hu/uzleti/szolgaltatasok/mobil/nemzetkozi-hivas -
Oliverda
félisten
-
domper2015
senior tag
-
Avayasoft
aktív tag
-
Kbali
nagyúr
-
Avayasoft
aktív tag
-
domper2015
senior tag
-
Oliverda
félisten
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Te csak ne adjál tippeket, mert a görög kártyámon pl pontosan így van, minidg is így volt, h ha lejár a netem, elidítja automatikusan a q drága napinetet... Párszor már megszívtam vele... Addig örülj, amíg a tré legalább nem mindenütt csinálja így, és legalább ezeket leállítja. Persze, nyilvánvaló, h pénzszerzés a cél, akkor is, ha ilyen extra pofátlanul.
És ha jól emlékszem, Szerbiában még hívást fogadni is drága...
De azt én sem értem, h ott miért nem lehet lehet kikapcsolni/nemhasználni/nemroamingolni. Ennyire sötétek csak nem lehetnek... Tudom, h de, de utazás előtt a szájukba kell rágni, h v így, v különben sokat fognak fizetni, a pénz szavát ők is meg szokták érteni. V előre kauciót beszedni tőlük? -
Doky586
félisten
-
Oliverda
félisten
Én két előnyét látom az eSIM-nek (iPhone-ban): Ha illetéktelen kezekbe kerülne a telefon, nem lehet olyan egyszerűen megszabadítani a mobilhálózattól, ami esélyt adhat a megtalálására. Ezen felül, ha EU-n kívülre utazok, nem kell nélkülöznöm az elérhetőségemet, ha teszek a készülékbe egy helyi kártyát az olcsóbb adatért/telefonálásért.
Azt nem tudom, hogy a Telekom eSIM miért egyszer használatos. A Vodafone és a Yettel "kártyáit" akárhányszor újra tudod aktiválni.
-
Tompika777
senior tag
Értem amit írsz,de ha itt akarati kérdésekről van szó,akkor az is csak akarat kérdése,hogy az a valaki aki használja a készüléket,az EU-n kívüli területen egy gombnyomással kikapcsolja a mobilnet elérését,és úgy biztosan nem generál semmiféle adatforgalmat...Azt azért ne mondd,hogy ez az adott felhasználótól irreális,és a képességeit meghaladó elvárás.
-
kakuk.tamas
addikt
-
kchris78
veterán
ezt nem értem. nem akarok kötekedni de akkor a telefonálást is le kell tiltani mert véletlenül sokat beszél és az is nagy számlát generál… irónia off. Vagy én értem félre? Adatroamingot szolgáltató oldalon le lehet tiltani de akkor EUban sem fog menni az adat. Illetve kérdés ha egy nemzetközi adat csomag lejár akkor valószínű megáll az adat amíg nem vesz nagyobbat. illetve meg egy dolog, EU-s adatmennyiség kevesebb szokott lenni a normál adatmennyisegnel.
-
Doky586
félisten
-
Tompika777
senior tag
-
martonl
senior tag
-
szabonagyur
félisten
-
Indiant
addikt
Köszönöm a válaszokat! De nekem külön felhívták a figyelmem, hogy routerbe nem tehetem. Ezért is foglalkoztat a téma.
Üzleti ászf 2. mell. - "A szolgáltatáscsomagot szigorúan tilos olyan eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval,
mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőképernyős billentyűzetet), ilyen pl. az adapter, modem." -
4Grider
félisten
Én leginkább az admin menüjével nem vagyok megbékélve. Alapvető információk hiányoznak róla (pl. akku töltöttsége csak magáról az eszközről olvasható le, admin felületen nyoma sincs), egyik másik menü halottnak a csók, mert beállítasz rajta valamit, de ő gondol egyet és nem úgy működik (pl. több apn kezelésénél mindig visszaáll az elsőre, akkor is ha másik szolgáltató sim-je van épp benne, így pedig logikusan nem lesz net). Vagy beállítható rajta, hogy hanyadikán resetelje az adatforgalmi statisztikát, nekem mióta megvan, egyszer sem sikerült neki, így a teljes (közel éves) adatforgalmamat mutatja. Listázza az inaktív SSID-kat is, stb.
Mindenezektől függetlenül szellős helyen használható és tölthető is. Hátizsákban erőteljesen melegszik, töltés (az akkuvédelem miatt) olyan helyen nem fog menni. Mondjuk amúgy is válogat a powerbankok között, kell neki legalább 2A töltés, de szupergyors töltőkről tölthető a legjobban (nyáron mondjuk nem fog a védelem bekapcsolása nélkül egyből feltöltődni, max. kikapcsolt állapotban).
Egyszer volt eddig új firmware verzió rá, nem sokat javított a hibákon. -
Oliverda
félisten
-
4Grider
félisten
-
kchris78
veterán
-
Oliverda
félisten
Kis trükközéssel ugyan, de le lehet csekkolni, hogy aktív-e, ha díjcsomag módosítást kezdeményezel:
Gondolom, azért dugdossák ennyire, mert a papíralapú számlához is ingyen kell(ene) nyújtaniuk, ami x plusz oldal nyomtátásánál már költség.
dptrsk:
"A hívásrédzletezőre csak azon hívások kerülnek fel, amit nem 0 forintos díjon hívsz."
Ez így nem tudom, mennyire felel meg a vonatkozó törvénynek. Az őskorban a vodánál minden forgalom rajta volt ilyen módon: -
dptrsk
Topikgazda
-
Oliverda
félisten
-
kchris78
veterán
Ha lehetne korlátozni az appok szolgáltatásában mondjuk a port használatot (illetve hitelesítve lenne valahogy) akkor lehetne egy olyan hogy pl az im csak az 1220 portot használná (és csak az) akkor lehetne ezt mérni hogy az nem menne bele a számolásba. De ez nyilván megoldhatatlan, minden az ingyenes portot kezdené el használni
. -
kakuk.tamas
addikt
-
Doky586
félisten
-
Luck Dragon
támogató
-
akaszajanos
tag
-
atees
őstag
-
-Maci-
addikt
-
törölt tag
-
Nikaré
őstag
-
snooze
veterán
-
rin33
senior tag
-
4Grider
félisten
-
Renwick
őstag
-
törölt tag
-
ballazol
senior tag
-
Oliverda
félisten
-
icecave
nagyúr
Igen, pontosan ezt szeretném, mindkettő esim-et használna, de felváltva, sosem egyszerre. Nyilván nem elborult mértékben, de úgy,hogy 1-2 naponta aktiválnám hol az egyikben, hol a másikban.
Kérem, ha van valami infó erről, hogy ezt meg lehet-e tenni, vagy van-e limit, hogy hányszor, akkor írja le.
-
antal750
senior tag
-
Kaba
veterán
Mobil S +4GB mobilnet csomag ára 3990Ft (magenta1-ben 2700 Ft).
A 4GB benne van a csomag árában, akkor félreérthetően fogalmaztam.
Ingyen a régi csomagban volt 3GB a magenta duplázás miatt.
A lényeg az, hogy a régi csomag ára az áremelés után is lényegesen olcsóbb marad, mint a hasonló új csomag ára. -
RVR400
veterán
-
törölt tag
-
snooze
veterán
-
ballazol
senior tag
-
Kaba
veterán
-
Ace Ventura
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Miért drága a Mac és mikor éri meg igazán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Évekre előre elszipkázzák az adattárolókat az AI adatközpontok
- Motoros topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Acer Aspire 5 A515 15col FullHD / i3-11gen/ 12gb ram / 256gb SSD + 2,5col ssd / WIN11
- Lenovo Ideapad 530s / Ryzen 7 AMD / 12gb RAM / 256gb NvMe ssd / WIN11 / Világitó Bill
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X XC3 ULTRA GAMING Eladó!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRA GAMING Eladó!
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A4500 64GB 2TB NVMe SSD magyar vbill gar
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- AKCIÓ! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akár maradhatna is így ez a DDay, ahogy most van, nem kéne mindig várni, hogy na most mit dobnak vajon. Szerintem mindenkinek bejönne a dolog. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
dptrsk