Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28161) 1430 válasza vgyuri (#28139) üzenetére


1430
senior tag

Hűűű... Ne sértődj meg, de szerintem ne is gyere a Telekomhoz. ;] Na jó, csak vicceltem, gyere nyugodtan, nem te leszel az első (és nyilván nem is az utolsó) "szőrözős" ügyfél.
Először is: Ha veszel egy Domino SIM-et, azon KEZDŐ EGYENLEG van, és nem feltöltött egyenleg. Ha bankkártyával is fizetted a rendelést, akkor sem a feltöltésért fizettél, hanem egy Domino SIM csomagért. Részemről ennyit tudtam az ügyben segíteni.
Másrészt a számcsere jelenleg technikailag nem létezik a Domino rendszerben. Ennek fejlesztési költsége saccra azt mondanám, hogy 10 és 50 millió Ft között lehet. Mivel ez nem egy állami cég, itt meggondolnak egy ilyen fejlesztést, ha évente kb. 2x vennék igénybe. ;)

Mr. Teddy
A jóváhagyás előtt szerepelni fog az üzenetben, hogy milyen egyenlegből fogod kifizetni a díjat (kivéve parkolás, mert ott egyből a sikeres/sikertelen vásárlás üzenet megy le), tehát ha ezt az üzenetet jóváhagyod, akkor e szerint fogsz fizetni, és ezen utólag már az ügyfélszolgálat sem tud változtatni.

davidcsaba93
Egy teszt számon kipróbáltam, és Telenor számot nem engedett bekapcsolni, viszont blue mobile-os számom nincs, amit ki tudtam volna próbálni... Ha nincs más extrád, ez úgyis díjmentes, egyébként meg cseréld le másik számra, mert ha nem fog érvényesülni a számlában, az lesz rá a válasz, hogy a díjszabás értelmében ez így van rendben...

pepe091
Nem feltétlen értem az írásod. Azt állítod, hogy a Like kedvenc számaid között van blue mobile-os, és a számlában is érvényesül a kedvezmény? Vagy csak azt hiszed, hogy érvényesül a kedvezmény? (mert a havidíj lebeszélhetőség blue mobile-ra is érvényesül)

F.B.I.
Az új előfizetésnél nem fogod tudni kiválasztani a speciális díjcsomagot, illetve a számhordozás ma csak személyesen megy. Az új előfizetésnél be kell mutatni azokat a papírokat, amit a mostani előfizetésed vásárlásakor is kellett.

qamu74
Tehát van egy olyan SIM, ami még csak nem is a neveden van, hanem egy GSM boltos vette a Tesco-ban egy 3000 Ft-os telefonnal, majd a telefont eladta 5000-ért külföldön (Ukrajna) és a 600 Ft lebeszélhetőségű SIM-et a nevére aktiváltatta, hogy be tudja mutatni neked (mikor eladja), hogy működik és ezt te is kb. 5000 Ft-ért vetted. Aztán most ezzel a például F. Tamás nevén lévő hívószámon való elérhetőséggel akarsz kereskedni az Aprón... No ezért nem vásárolok ilyen apróhirdetésekből. ;]
Azért a hívószámot kérdezd le a tudakozóból, hátha nem lett beállítva a titkosítás.

Otisz
A szolgáltatások díja (pl. net csomag) beleszámít a nettó 500 Ft / 10 pontos történetbe, de például a Domino egyenleg töltés, a mobil vásárlás, emeltdíjas forgalom, adományvonal, stb. utáni forgalom már nem. Ezért kérdeztem, hogy mitől ugrott meg így a számla, mert ha az 55 pontból azt mondom, hogy kb. 40-45-öt kaphattál a számla alapján, az még mindig csak a havi fix díjak körüli összeg, így feltételezem, hogy olyan volt a többi forgalmad, ami nem jár pontgyűjtéssel. És innentől kezdve ezt már személyre szabottan kellene megbeszélned az ügyfélszolgálattal.
Apropó a 16 ezres számla a 05.01-ei keltezésű? És az 55 pont a május 10-e utáni pontszám? Mert minden hónap 10-e tájt értékeli ki a rendszer az előző havi forgalmat.

dedike
A hálón belüli hívás is beleszámít a számlarészbe, csak a fogadott hívások utáni pontszámok kalkulálásába nem. ;)

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.