Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#171396) lacos001


lacos001
senior tag

Osztottam, szoroztam, átlagoltam, költségeket számoltam a rendszeresség miatt, összeírtam mi mikor fogy el, mikor kell újra bevásárolni.
Attól függetlenül, hogy a doki legutoljára is azt mondta, hogy eredmények rendben és örüljek, hogy nem vagyok kövér...azért kell vmi + rám, mert látom/érzem, hogy eltűnt. Krónikus baj is hozzájárul, főleg amiatt tűnt el innen-onnan, de hátha sikeres leszek. Bár ez a probléma folyamatos "izomvesztéssel" jár...
3000 kcal amit belőttem, viszont akkor az elmúlt kb 2 heti zabát azt semmisnek tekintem és értelmesen/értelmesebben eszek tovább.
Na még pontosítok az egészen...

A hülye kérdés rovatunk következik.....Rendszeres lesz a napi 20km bringázás, kiváltom az autót, mert most igy gondolom jónak. Az számit vmiféle kardiózásnak vagy hová is soroljam? :D

Sokkal egyszerűbb lenne minden, ha nem kellene a szóismétlés következik krónikus bajomra is odafigyelnem, ami pont az izmokkal, hússal, súllyal okoz bajt. Meg vagyok áldva...ráadásul bármikor eljöhet az a pillanat, hogy hagyni a fenébe az egészet, mert csak problémásabb lesz minden. Nem könnyű na..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.