Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6090) Gyufaaa válasza deicide (#6089) üzenetére


Gyufaaa
veterán

Én is próbálgatom a futást. Az első nekifutás egy 7km-es tókör volt. Utánna 4 napig nyújtottam egyfolytában, mert lemerevedtem. (azt hittem még tini korban vagyok és nem kell nekem a bemelegítés, úgy is bringázok :W :DDD ) Legutóbbi egy közel 2km laza táv volt. Itt előtte is nyújtottam, melegítettem és utána is 15 percet. Így már lényegesen jobb volt. Futás után bicóra pattantam és a dombok érezhetően lazábban mentek. Próbálok Én is ráállni a kombóra, mert jó dolog. Nem csak egy izom csoport mozog. Be kell jövő szezonra szereznem egy pulzus mérőt is. Gondolom jobban nyomon követhető a "teljesítmény" növekedés is.

Grat hozzá! Én még nem merek belevágni ~10km-nél nagyobb távba. (Sok parkettázás kinyírta a térdeimet) Titkon elhatároztam magamban, hogy kipróbálom az Ironman-t Balcsin, de jövőre még biztos nem tudok rá felkészülni. Bár annyira nem hajt a tatár. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.