Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5451) raggg


raggg
senior tag

Szerintem türelmesnek kell lenni és kész. Ha egy picit változtatsz az étkezésen (nem kell sokat, de ha fontos, hogy jól menjen a sport úgyis fogsz) és kitartó vagy akkor előbb-utóbb látszani fog az eredménye. Nekem néhány hónap edzés után már sokan mondták, hogy látszik rajtam, hogy fogytam. Most sem lapos ugyan a hasam, de izmos a karom, a lábam és nem kerek az arcom, ez már jó. :-) Ha diétáznék, valószínűleg még jobb lenne, de azért nyáron megengedek magamnak egy-egy fagyit, vagy hasonlót, főleg ha tudom, hogy aznap edzek.

Szerk. Egyébként másokon azt láttam, hogy akik csak azért mentek futni, hogy fogyjanak, gyűlölték, vagy épp emiatt meggyűlölték a futást. Inkább azért menj futni szvsz, mert jó. :K

[ Szerkesztve ]

ragklaatPS

(#5452) tomcica válasza half333 (#5443) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Heti 3-4x 40perc futas szempontjabol igen kevesnek szamit,ahhoz hogy lemenjen a testzsir alacsonyabb szazalekra komoly etrendvaltoztatas is szukseges.Ne hetekben gondolkozz,sot ne is honapokban,azt javaslom fogj egy olyan etrendet + edzest amit evekig csinalhatsz,egesz mas eredmenyt fog hozni (idovel) mint a suly ugra-bugra (jojo) le - fel.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#5453) half333


half333
őstag

Kösz a véleményeket,tanácsokat! Igazából nem eszek édességet max 2-3x egy évben,de az is pici mennyiségű,sok csirkehúst eszek,meg itthon hasra sokat edzek,meg mell-re+20 perc bicaj a töltésig,ott 30-40 perc futás(a bokám,meg sípcsontom még nem nagyon bírja végig,úgyhogy néha meg kell állnom),ha befejeztem megint 20 p bicaj hazáig,meg kenyérrel is nagyon spórolok.

(#5454) Alg válasza half333 (#5453) üzenetére


Alg
veterán

Étkezésben a mit és mennyit mellett a mikor is nagyon fontos. Én pl. mióta nem este 9kor eszek meg egy ebéddel felérő vacsorát, hanem max. 7ig könnyű (pl.) szendvicset, sokkal jobban érzem magam (pedig nem a fogyás miatt változtattam, alapvetően nekem még felfelé lenne jó szedni egy kis súlyt, igaz izomra :D ) - az esti futások után pedig nem is kívánom már az evést.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#5455) stranger28 válasza half333 (#5453) üzenetére


stranger28
addikt

Édesség, kenyér oké, hogy nincs, de olyat se nagyon erőltess, ami fehér lisztből van. Húsnak a csirke baró. Az, hogy edzel hasra, zsírégetési szempontból nem hiszem, hogy releváns. Kezdésnek amúgy simán jó a gyaloglás is. Sőt, még később is. Szóval, ha fáj, nem muszáj kínozni magad, pláne, ha felesleges. Bicaj sem sokat jelent, ha szünet van a futás és az érkezés között.

[ Szerkesztve ]

(#5456) half333


half333
őstag

Értem,kösz!

(#5457) tomcica


tomcica
Topikgazda

Visszaterve a sipcsont fajdalomra es serulesekre,az egyik bevalt dolog amit mindenkinek ajanlok a napi 8-10 perc ugralokotelezes labujjhegyen,erosit mindent (nem utolso sorban pont annyi kaloriat eget mint a futas ha ez mervado) nem kell hozza semmi extra dolog,csak kitartas csinalni-csinalni-csinalni.Nekem a napi rutinban bent van,edzesen kivul nem tobb mint 10perc paros labbal,egylabas fel-fel perc,valtott labu. :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#5458) gombi01 válasza tomcica (#5457) üzenetére


gombi01
tag

Az ugrálókötelezés nem gyenge, tényleg jó és a ritmusérzéket is javítja. Vagy 20 évig nem csináltam, de mióta elkezdtem a crossfit-et azóta majdnem minden edzésen van és otthon is le szoktam nyúlni a lányomtól pár percre. Kezdek belejönni és egyre jobban élvezem mint egy ovis :)

"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali

(#5459) boygabi_


boygabi_
aktív tag

Elkezdtem készülni a Nike félmaratonra a BSI által küldött e edzéstervekkel. Biztosan ismeritek. A tavaszi Viviccitát sikerült is megfutnom az első edzésterv alapján. Mondom most bekeményítek és futom azt az edzéstervet amit olyanoknak ajánlanak akik már futottak félmaratont nincs túlsúlyuk és kb 2 óra körül szeretnének futni.
Most jött a következő adag edzés és egy kicsit sokallom a szombati mondjuk 8-10 km-t aztán vasárnap 21-22 az erősebb tehát nem pihenős heteken. Ti mit gondoltok? Vagy próbálkozzak vele a sok kilóméterből nagy baj nem lehet. Legfeljebb túledzés. :)

(#5460) cekkk


cekkk
veterán

Ma futottam egy nagyon jót. Kettő PB is lett benne :C [link]
Azért ez sem rossz közel 120 kilósan :DD
Ez volt az utolsó gyors futásom itt Debrecenben, jövőhéttől vár a Margitsziget mostantól ott fogok egy ideig futni :)

Aki fent van endomondon és nem ismerősöm az nyugodtan jelöljön :D

(#5461) tomcica válasza boygabi_ (#5459) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ovatosan az egymas utani ket hosszuval,en azt mondom probald meg eloszor csak felet annak a vasarnapinak (vaaaaagy oszd szet ket kisebb edzesre 2 x 10km).MINDIG ovatossagra intek minden lelkes
"kezdot".A kevesebb sokszor tobb,mert amikor megjelenik a tulterheles (akar faradtsag v. serules formajaban) akkor sokkal tobb ido megy el a regeneraciora es felepulesre,mint amit elveszitettek volna egy ovatos heti km novelessel.Ido booooven van,plane ilyen hosszabb tavon egesz 50-55eves kordig javitgathatod a 10K feletti tavon futott rekordjaidat,moka es elvezet lesz,csak szepen fel kell epiteni.

Amit sokszor kihagynak es beletennek minden akar kezdo edzestrvbe: plyo gyakorlatok,erosites sajat sullyal esetleg sulymellennyel v. sulyokkal,lepcsozes v. emelkedok,gyors munka,futoiskola es technikak (skip,jog,terdemeles,szokdelesek,dobozra ugras stb.)

Az elso fel evben a hosszut meg akar ugy is mehetnel hogy neha nem futod a vasarnapit,csak kimesz egy jo nagy gyalogturara,foleg terepre.4-5ora benne pihenok,uzsonnazas,fenykepeszkedes...lebecsulik az ilyet pedig jo edzes.

Cekkk gratula :R

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#5462) cekkk válasza tomcica (#5461) üzenetére


cekkk
veterán

Köszi! :R

Remélem 1-2 hónapon belül meg lesz a 1 óra/10km is nekem ez már nagy eredmény lenne :B

(#5463) Alg


Alg
veterán

Én meg összeszedtem egy gyomorrontást hétfőn :O a tegnapi foci már úgy.ahogy ment, vasárnap már szerintem tudok megint menni futni - egy (másfél, de a hétvégi 40km túra szerintem nem pihenő volt :B ) hét kihagyás :(

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#5464) stranger28 válasza Alg (#5463) üzenetére


stranger28
addikt

Van most valami vírus, úgyhogy érdemes mosogatni azokat a kezeket. Neked már persze nem. ;]

(#5465) deicide válasza stranger28 (#5455) üzenetére


deicide
veterán

Kenyér és csoki/cukor. Esetemben köze nincs a fogyáshoz, heti 10db kakaós csigát, közel 1kg fehér kenyeret és emellett egyéb cukortartalmú dolgokat is durván tolok (kóla). Ezzel együtt fogytam 42kg-t tavaly április óta, úgy, hogy azóta jóval többet eszem. Tehát ha sokat mozog az ember, kell a tápanyag, mert a szervezet feladja a küzdelmet. Akkor ha heti 2-3x 40percet mozog az ember, akkor persze igaz, hogy a cukor/egyéb szénhidrát bevitelére figyelni kell, de pl idén áprilisban 126 órát edzettem (leginkább gyaloglás volt 6.7km/h-val, 666,66km ;] ), az kicsit több, mint napi 4(!) óra. Amellett indifferens, hogy mikor és mit eszik az ember, fogyni fog... :DDD

[ Szerkesztve ]

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#5466) #72042496 válasza deicide (#5465) üzenetére


#72042496
törölt tag

Jó, de azért Te is beláttad, hogy ez egyszerűen ördögi edzésmennyiség. :)
Ide már kell is az energia.

(#5467) deicide válasza #72042496 (#5466) üzenetére


deicide
veterán

:DDD Igen, az a táv az Endomondo-s challenge miatt volt, "melyik ütődött gyalogol többet áprilisban" címmel, a második 616-ot ment, elég lett volna kevesebb, de akkor már rámentem az Ördög számára.
Azóta persze visszavettem, az a vége felé kezdett sok lenni, most már ilyen napi 1-1.5 órás átlagok jönnek ki havi szinten, de ehhez is sokat kell enni.

De azt elismerem, hogy 136kg-al elkezdeni piszok nehéz, de nem lehetetlen, most meg ha nem mehetek egy ap mozogni, már hiányzik...

[ Szerkesztve ]

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#5468) stranger28 válasza deicide (#5465) üzenetére


stranger28
addikt

Attól, hogy neked működik, még nem fog mindenkinek. Plusz oké, hogy fogysz, de attól még szart eszel meg. Szóval most ez teljesen lényegtelen szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#5469) deicide válasza stranger28 (#5468) üzenetére


deicide
veterán

Azt tudom, hogy szar, de milyen más olcsó szénhidrátforrás van? Illetve az alapkoncepció a fogyás volt, amihez a szénhidrátot kell kerülni annak, aki keveset mozog, az irreleváns abból a szempontból, hogy a fehér kenyér egészségtelen. Attól még a szénhidrát, ami benne van, az adja az energiát a sok mozgáshoz. Az viszont igaz, hogy mással is be lehet vinni, eszek erre a célra gyártott zseléket is sport közben, amik hamarabb felszívódnak és nincs bennük más. De a kenyeret megszoktam a 3x évem alatt és nincs kedvem mással helyettesíteni, de ráerőltetni senkire sem akarom, csak jeleztem vele, hogy rengeteg szénhidrát kell ennyi mozgáshoz.

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#5470) cekkk válasza deicide (#5469) üzenetére


cekkk
veterán

Egyél csirkét rizzsel ;] :P Egyszer próbáltam, 2 hét után feladtam és azóta csirke mellett kerülöm mint a tűzet. :DDD

(#5471) deicide válasza cekkk (#5470) üzenetére


deicide
veterán

Van itt 2 gyúrós srác, ők tolják azt folyton, szép nagy izmaik vannak, de 2 óra folyamatos igénybevétel kifog rajtuk ;] Nem beszélve akkor mondjuk 10-11 óra gyaloglásról.

[ Szerkesztve ]

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#5472) Alg válasza deicide (#5471) üzenetére


Alg
veterán

Ott az az izom csak felesleges súly, amit cipelni kell...

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#5473) stranger28 válasza deicide (#5469) üzenetére


stranger28
addikt

Rizs, barna kenyér, zöldségek, zabpehely, stb. Egyik sem drága. Talán a kenyér drágább picit, ha rossz helyen veszed, de, itt van pl. egy pékség ahol finom és nem is drága.

Nem irreleváns, mert nem folyamatosan kapod belőle az energiát, hanem egy nagy adagot, aztán abból raktározás van általában. Az meg ugye hízás. Ezért nem egészséges a feldolgozott élelmiszer. Vagy, ha valaki szerencsésebb, mint te is, akkor simán kijön belőle.

Rengeteg kell, de nem mindenki teheti meg, hogy így fedezi. Az, hogy pl. edzés után ~30 percig jóformán bármit ehetsz, mert ott az anabolikus ablak, aztán felszippantod, az megint más. Mint ahogy az is, hogy valakinek egyszerűen bírja a szervezete. :K Ettől függetlenül annak sem egészséges, sőt. Szóval, szerintem aki le akar fogyni, az ne gátolja magát ezzel. De azt nem mondom, hogy most egyen egész nap zabpelyhet. Iktassa be néha, és már jobban járt.

(#5471) deicide: Én is ilyen "gyúrós srác" vagyok, de szerencsére a jobbik fajtából. Sajnos az átlag színvonal a gyökér. :DDD Olvassa, hogy csirkerizs, aztán ennyi elég.

[ Szerkesztve ]

(#5474) deicide válasza Alg (#5472) üzenetére


deicide
veterán

Meg szerintem a felépítése is más lehet az izmoknak, nem? Mert pl a lábaink kb egyformán izmosak, a combom nekem is rettenet vastag, 56cm a kerülete, vádli meg 46, kettőnk közül mégis csak én tudok félmaratont futni.

stranger28: a gyúróst nem degradálónak szántam, ne érts félre, az is sport, edzeni kell hozzá, ugyanolyan sokat, mint bármi máshoz.

[ Szerkesztve ]

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#5475) stranger28 válasza deicide (#5474) üzenetére


stranger28
addikt

Persze, az egyik nagy erőkifejtésre van, másik pedig hosszútávra. Te nem tudsz 150-nel n darabot guggolni, ő nem fut x kilométeres maratont.

(#5474) deicide: Nem értettem félre, tudom én, hogy sok a gyökér, mondom. :P

(#5476) deicide: Próbálkozom, de nagyon nehéz, mert így semmiben sem leszel igazán jó. :DDD Cserébe viszont bármit kezdhetsz magaddal.

[ Szerkesztve ]

(#5476) deicide válasza stranger28 (#5475) üzenetére


deicide
veterán

Köszi, akkor jól gondoltam, hogy az izmok fizikai felépítése más a két esetben. Te viszont akkor ilyen átmenetet képezel a kettő között. :D

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#5477) Alg válasza deicide (#5474) üzenetére


Alg
veterán

szerK közben csináltam egy kávét és megelőztek :DDD

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#5478) cekkk válasza stranger28 (#5475) üzenetére


cekkk
veterán

Én pedig azt hittem csak attól nő az ember, jah meg a szájtek proteintől ;]

Egyébként érdekes dolog ez amit írsz láttam a terembe sok embert akik hatalmas súlyokkal edzettek, de nem tudtak egy fekvőtámaszt vagy húzódzkodni.
Ellenben elnézem amikor kint futok az pályán és ott a srácot csinálják ezeket a fegyenc edzéshez hasonló gyakorlatokat, hogy milyen erejük van és mennyivel strukturáltabb izomzatuk van.

(#5479) DBAtti válasza cekkk (#5478) üzenetére


DBAtti
aktív tag

"Ellenben elnézem amikor kint futok az pályán és ott a srácot csinálják ezeket a fegyenc edzéshez hasonló gyakorlatokat, hogy milyen erejük van és mennyivel strukturáltabb izomzatuk van."

++
Valahol itt van az igazság. Én is próbálom terjeszteni az igét egy ideje.
Nagyon örülök, hogy divatja is van a crossfitnek, vagy külön a kettlebellnek, TRX-nek, fegyenc edzésnek. Valahogy ideje volt már a kizárólagos konditermi gyökérkedés után (szintén no offense, aki olvassa a builder.hu az edző válaszol rovatot, az tudja, hogy nagy az Isten állatkertje). Igaz a Sárga kapszula is nagyon hasznos kiadvány, pont a sok alapvető baromság elkerülése végett. De legtöbben inkább edzenek egyet ahelyett hogy elolvasnák egyszer, hogyan kellene értelmesen...

"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

(#5480) tomcica válasza DBAtti (#5479) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Mondjuk en nagy partoloja vagyok a cross-fitnek amiben van huzodzkodas,TRX meg minden egyeb...mindig talalok valami izmot amit meg kell erositeni meg ennyi ido utan is :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#5481) cekkk válasza DBAtti (#5479) üzenetére


cekkk
veterán

Nekem az ezzel a féle testedzéssel kialakított férfi test sokkal "szebb és mutatósabb" mint ezek a felfújt emberek, akár mennyire is hisztizik a nyúl, hogy ezek az emberek semmire nem valók :W

(#5482) stranger28 válasza cekkk (#5478) üzenetére


stranger28
addikt

Szájtek proteint semmi pénzért nem töltenék magamba. :DDD

Na, ne keverjük a dolgokat. Akikről te beszélsz, azok a nagy súlyokkal sem tudnak bánni, az csak a látszat. Ha megnézed, ezek az emberek nem szabályosan csinálják a gyakorlatot, hanem látszatra mennek, kineknagyobbafsza játékot játszanak a teremben... nem is minősíteném. Ők jó, hogy nem tudnak semmit se kezdeni.

Fegyencedzés meg a másik véglet, azt se tartom megoldásnak. Kondiparkos bohóckodást sem. Én is kimegyek oda néha, de az sem vezet jó irányba hosszútávon. Strukturáltabb = szálkásabbak. Ennek is van oka.

(#5479) DBAtti: Végére +99.

(#5481) cekkk: Valamilyen szinten igazad van, nem hat igazán természetesnek egy túl nagy kar vagy valami. Pláne, hogy sokan kihagyják a diétás részt. :DDD

Egyébként köszönöm mindenkinek a segítséget, egy Jazz 16 lett a befutó. Viszont azt nem gondoltam, hogy a 44-es lábamra egy 46-os kell majd belőle. :U

[ Szerkesztve ]

(#5483) cekkk válasza stranger28 (#5482) üzenetére


cekkk
veterán

Én itt az aktívban edzettem, ugye te tudod melyik mivel debreceni vagy.
Akkor még Béla is ott volt, nem saját termébe. Egy időben nem működött a lift, na amikor ő feljött a 2. emeletre és épp a túléléséért küzdött akkor nekem minden hitem elszállt a testépítők irányába. Lehet, hogy 150-250 kilóval gugol stb világbajok, de 2 emeletet alig bír megmászni :O

(#5484) stranger28 válasza cekkk (#5483) üzenetére


stranger28
addikt

Jaja, vágom.

Kathi? :Y

(#5485) cekkk: Kész, jövő héten futok terem helyett is. ;]

[ Szerkesztve ]

(#5485) cekkk válasza stranger28 (#5484) üzenetére


cekkk
veterán

:K

(#5486) gooool válasza cekkk (#5483) üzenetére


gooool
őstag

Ha nem gond beleszólok. :B
Azért más az a fajta testépítés meg mondjuk egy átlag illető, aki kondizni jár. Nekik lehet sose volt az életükben állóképességi sportág jelen, így nincs is megalapozva az efféle kondijuk. A testépítés meg ugye aránylag a lusták sportja, hiszen alapvetően könnyebb rávenni magad, mint izzadni egy futóedzésen és tüdőd kiköpni.
Na de a lényeg:
A professzionális testépítőknek nem célja az, ami ebben a topicban természetes dolog, hogy mondjuk fussanak egy laza sziget-kört...Csak az, hogy embertelen méreteket öltsenek, bármi áron (ami nem helyes, szép az én szememben...Arnold példakép, a maiak elrettentő példák...)
Szóval:
Az emberek 90-át megszégyenítő kondival is lehetsz eredményes futó, de nem szabad keverni a sportban a kategóriákat...( hobbi, amatőr, profi pl. )

Na de egy kis ON:
Szépen lassan én is futom a távjaim, heti kétszer 4km olyan 14-15perces tempóval, és egyszer 5x100m-es sprintedzés még benne pluszban. :)

Üdv, Balázs

(#5487) stranger28 válasza gooool (#5486) üzenetére


stranger28
addikt

Persze, hát náluk az a cél, hogy bitang erősek legyenek kevés ideig.

Lusták sportja? Persze, van egy réteg, aki lejár kettőt bicepszezni, aztán beszélgetni, de azért sokan vért izzadnak ott is. Nagyobb súlyokba az utolsó ismétlések simán felérnek egy tüdőkiköpős edzés végével részemről. De nyilván, ehhez szenvedni kell, túllépni egy határt. Arnold is elmondta (úgy rémlik ő, de nem 100), hogyha megállsz, amikor már fáj, nincs keresnivalód a testépítésben. Akkor kell megállni, amikor már nem tudod mozgatni az izmod. Pl. egy vádlizásnál ez olyan, hogy amikor még fáj, akkor nem fejlődik semmit. Amikor zsibbad, akkor már alakul. Amikor pedig már tényleg semmi reakció, tök béna, na, akkor jól megedzetted. Van még 2 kör. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#5488) gooool válasza stranger28 (#5487) üzenetére


gooool
őstag

A lusták sportját arra értettem, hogy azért kezdi el sok ember, mert alapvetően nem kellenek hozzá oyan képességek, mint az állóképességi sportokhoz...kényelmes...
Aztán persze ez átbillenhet az általad írt szintre, amikor már komoly munka folyik minden edzésen. :)
Pont ma vádliztam...ismerős... :DDD

[ Szerkesztve ]

Üdv, Balázs

(#5489) stranger28 válasza gooool (#5488) üzenetére


stranger28
addikt

Persze, de az nem is edzés. Erre írtam a beszélgetős-bicepszezős huszárokat, általában egybevágnak azzal a halmazzal, amit te leírsz.

Aki már kicsit is akar edzeni, az lemegy párszor, és érzi, hogy ez így nulla. Aztán elolvassa, hogy neki bizony kardió kell. Na, akkor kardió, aztán az edzés. Aki meg nem akar, az talál valami kifogást, hogy miért nem megy, meg miért nincs fejlődés, aztán vagy abbahagyja, vagy beszed valami szart és kipurcan. :DDD

Na, akkor vágod.

[ Szerkesztve ]

(#5490) cekkk válasza gooool (#5486) üzenetére


cekkk
veterán

Semmi bajom ezzel, csak úgy van előadva itthon, hogy az a fasza gyerek aki 120+ kiló színtiszta izom aki nem ilyen az buzi ;]
Na most nekem ezzel csak egy bajom van, hogy lehet valaki 120+ kiló ha utána megmozdulni nem tudja még a seggét sem tudja kitörölni, meg 1-2 emeletet megmászni :O ;]

(#5491) Csaby25


Csaby25
senior tag

Sziasztok!
Mit ajanlotok benti mozgasra(le szeretnek adni kb 10 kg-ot, es persze megtartani a sulyom :) ), futopad-futogep, bicikli, vagy esetleg masvalami..?
Koszi!

[ Szerkesztve ]

A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.

(#5492) stranger28 válasza cekkk (#5490) üzenetére


stranger28
addikt

Pedig általában fordítva van. ;]

Mer' jól néz ki elvileg. De gyakorlatban pedig legtöbb csaj aszondja, hogy nem begyere az ekkora állat. És ami a legnagyobb érdekesség volt számomra, hogy akiknek régen bejöttem véznán is, azoknál már esélyem nem lenne, pedig teljesen emberi méreteim vannak most is.

(#5491) Csaby25: Én biciklit vennék, azok nem kerülnek sokba, ismerősöknél is szokott lenni mindig valami használt. Végtelen kerettel pedig futópad + bitang nagy TV.

[ Szerkesztve ]

(#5493) #72042496 válasza stranger28 (#5492) üzenetére


#72042496
törölt tag

Én azt látom, hogy egy csomónak a dagadt zsírdisznó jön be. Ja, kell hozzá egy X6-os BMW is. :)

[ Szerkesztve ]

(#5494) stranger28 válasza #72042496 (#5493) üzenetére


stranger28
addikt

1. Valamiből meg kell hízni ugye.
2. BMW
3. Az egészségtelen életmód miatt elég hamar örökli a pénzt az asszonyság.
4. Képtelen megölni az ura, ha rajtakapja egy normális pasival. :DDD
5. ?

[ Szerkesztve ]

(#5495) tomcica


tomcica
Topikgazda

Legyen egy kis ON is...julius 13 nap,lefutott kilometer 260,egy cseppet megszaladt ;]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#5496) gombi01 válasza tomcica (#5495) üzenetére


gombi01
tag

(#5495) tomcica:
Ha ez a 260km egy nap alatt lement ott a helyed a spartathlon-on :) :R
http://www.spartathlon.gr/en.html
persze heti adagnak is kemény!
nekem mostanában egy hónapra is sok lenne, télen jóval többet futottam most
rákattantam a cross-fitre.
Holnap azért elmegyek a pétfürdői félmaratonra, legalább futok egyet a héten :)

"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali

(#5497) gooool válasza gombi01 (#5496) üzenetére


gooool
őstag

Itt szerintem ő arra gondolt, hogy a július 13 napja alatt futott összesen 260-at, vagyis napi 20-ast tett a futóművekbe. De azt nem akárhogyan... ;]

Üdv, Balázs

(#5498) tomcica válasza gombi01 (#5496) üzenetére


tomcica
Topikgazda

ahh utalok minden 5K feletti versenytavot :P julius alatt szaladt bele 2 pihenonappal(teljes piheno) azaz 11 nap kb. 23km/nap atlag de ezt kar igy kimutatni mert 2 laza 22km nem is merheto egy szetcsapos resztavoshoz ami kb 12km (bemelegitessel,kifutassal cakum-pakk)

ma nekem is egyik edzes egy ora full test cross-fit volt,foleg kettle bell - 16kg kezdesnek 4 sorozat a kovtkezobol: 30 KB allig huzas,15 szocske,20 KB swing,15 KB guggolas...majd allomasok 1 perc evezes,gyurun felhuzva tartas,kezenallas falnal,TrX felhuzv tartas,2x 12kg KB kinyujtott kezzelfej felett tartas,plank,falnal guggolas

3 x fel perc 10kg fej fole emeles, fel perc fent tartas.... 3 x fel perc suly nelkul guggolasbol felugras,fel perc guggolasban tartas (siules)... 3 x fel perc valtott labu szokdeles helyben,fel perc szunet... 3 perc fekvotamaszban passziv tartas fent,a kez egy picit kozelebb a hashoz nehezitesnek

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#5499) tomcica


tomcica
Topikgazda

szetcsapos felmero...16km foldesuton 5km konnyu tempo rahangolodasnak...3km felmero (3.03-3.17.-3.05 = 9.27) lassu hosszu eszhez terni es 10 x emelkedo (ez gratisz a ceg ajandeka :D ) kifutas haza :P

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#5500) gooool válasza tomcica (#5499) üzenetére


gooool
őstag

Ezekért az eredményekért érdemes felkelnem...Még olvasni is jól esik. :D
Gratula, rendben van a forma úgy gondolom. :R

Üdv, Balázs

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.