Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23001) jegenye77 válasza #78687232 (#23000) üzenetére


jegenye77
addikt

Jövőhéten már itt is + lesz napközben. Utána szépen lassan melegszik.
10 - 15 fokban gondolom még ezeket a ruhákat lehet ( kell ) hordani. ?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#23002) #78687232 válasza jegenye77 (#23001) üzenetére


#78687232
törölt tag

Ha megvalósul a napközbeni +6-9 fok, akkor én már váltok sima pólóra, a hosszúnadrág még kérdéses, de +10 felett már simán váltok nyári szettre. Előző hétvégén a Zúzmara félmaratonon +3 fok körül volt a legmagasabb hőmérséklet, nekem már néhol az is betett.

(#23003) Danika256


Danika256
aktív tag

Sziasztok!

Túledzettséggel kapcsolatban szeretném kérni a segítségeteket! Nagyvonalakban október - novembert nagyon megnyomtam az alapozással és sajnos nagyon monoton edzéseket csináltam végig. A végén megközelítettem a heti 100km-t, 4 alkalommal. Akkor nem éreztem semmi + fáradtságot, mint egyébként. De persze így utólag nézve, igen besokalltam!
December elején aztán ért egy nagy trauma, elvesztettem valakit, így december közepéig nem sokat futottam. Aztán ahogy lelkileg is jobban lettem, próbáltam folytatni az edzéseket, de már nem ment úgy. Egy verseny így ki is maradt.. A pulzusom a másfél évvel ezelőtti szinteken mozog máig, hálisten a szívdobogásom, meg az ízületi fájdalmak elmúltak. Most már próbálok edzegetni, de messze nem megy úgy, mint korábban. Felszedtem 5kg-t, semmiféle fittségi érzésem nincs, mint ahogy korábban. Próbálok változatos edzéseket csinálni és egyéb keresztedzéseket, de sajnos nem sok javulás van.

Aerob szinteken nem tudok edzeni, max biciklivel vagy séta :) Jó 20bpm-nyi pulzust vesztettem! A nagy intenzitású edzések mennek, a magas pulzus tartományokat bírom, de az ezekhez tartozó teljesítmény is elmarad és most egy szimpla 5:00- tempót is emberfelettinek érzek, ha km-eken keresztül kell tartani. Azért ez 3 ezer Km és majd 2 év után kissé idegesítő! Az ad reményt, hogy azért a terhelést bírom hosszabb távon is, 12-15km-t is simán lenyomok, csak hát a sebesség, meg a pulzus..

Az egyéb problémákon kívül tudom mit, miket rontottam el, csak azt nem hogyan hozhatnám helyre… Pihenések megvoltak, változatosan edzegetek, jobban figyelek a kajára, és jó sok idő el is telt.
De most szinte ott tartok, ahol 2015 őszén, bár a lábam nem úgy néz ki :)

Szóval, ha van ebben tapasztalatotok, esetleg ötletetek, mit hogyan kéne ha már megtörtént, nagyon szívesen fogadom a tanácsokat! Nagyon remélem nem kell teljesen elölről kezdenem felépíteni magamat, de semmiképpen sem adom fel!
Február végén lesz az idei első fm versenyem, addigra kéne valamilyen értékelhető állapotba kerülnöm!

Köszi mindenkinek a segítséget!

[ Szerkesztve ]

(#23004) borix válasza Danika256 (#23003) üzenetére


borix
őstag

Ennyi kihagyástól nem kellene így visszaesni.Lelkileg még nem vagy jól igaz?Szerintem inkább ott a gond.

(#23005) zaskar válasza Danika256 (#23003) üzenetére


zaskar
senior tag

Nekem 2015-ben volt hasonló problémám. Az első félévben elég feszített tempót diktáltam, munka és futás mellett beteg édesapámat ápoltam, akkor úgy éreztem, hogy bírom. Júniusban viszont elvesztettük Őt. Szeptember végén kezdtek jönni a furcsa tünetek. Egyre erőtlenebb lettem, futás közben úgy éreztem, mintha valami gyulladás lenne a szervezetben, mintha hőemelkedésem lenne. Csináltattam egy csomó vizsgálatot, de nem találtak semmit. A belgyógyász barátom annyit mondott, hogy nem tud mivel kezelni, tartsak pár hónap szünetet a futásban. Ez az időszak majd 3 hónapig tartott, hetente egyszer azért csináltam egy 10 km körüli próbafutást, hogy javulnak-e a dolgok, de nem nagyon javultak, így pszichésen is kikészített az a tény, hogy nem tudom, mi bajom. Végül 2016 elején kezdtem úgy érezni, hogy javulok, és a tavalyi évem egész jól sikerült futásilag. Utólag én is csak a lelki okokra tudok gondolni, hogy azok okoztak ezt a vizsgálatokkal ki nem mutatható visszaesést. Szóval nekem legalább 3 hónap kellett, hogy újra elinduljak a javulás útján, viszont akkor már elég volt néhány hét, hogy visszanyerjem a régi formámat.

[ Szerkesztve ]

(#23006) inf3rno válasza Danika256 (#23003) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Szerintem hagyj időt neki. Ha az aerob csak bringán megy, akkor bringázz inkább, vagy sétálj. Így sem vagy valami jó állapotban lelkileg, felesleges még tovább rontani a helyzetet.

Buliban hasznos! =]

(#23007) parandroid válasza jegenye77 (#22997) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Decathlon - ahogy írtam korábban -, arra ideális, hogy fillérekből összeszeded a kezdő felszerelést, és látod, hogy mire lesz később szükséged, mi az, ami tényleg beválik, és abból lehet normális minőséget venni később. Csodát nyilván ne várj tőlük, de tanulópénznek inkább ez, mint megvenni a 60 EUR-s márkás futónacit, vagy 120-ért egy kabátot, aztán rájönni, hogy nem is kell, mert pont ilyesmi zavar futás közben.

Szóval most tessék futni, aztán minden kialakul közben.

Arra figyelj, hogy futás közben meleged lesz, szóval úgy kell elindulni, hogy kicsit fázz. Sokszor volt már téma, amikor leírtuk, hogy ki milyen időben miben fut, érdemes egy ilyen beszélgetéssoron még egyszer átfutni. Nyilván vannak egyéni különbségek, ki fázósabb, ki kevésbé, de ahogy nézte eddig, nagyjából egybevágnak a vélemények.

10-15 fok pl. tipikusan egy háromnegyedes gatya + egy hosszú ujjas futópóló kombinációt igényel csak, talán egy atléta/aláöltöző felső mehet felülre, ha vékony a póló, de szerintem az is csak alapozáskor max.

Én a decembert (+január első hete) hosszú, vékony naci (egyelőre Decathlonos, most tavasszal figyelem, lesz-e téli cucc végkiárusítva valahol, gondolom igen) alul, technikai aláöltöző, pamutpóló, és azon egy téli futós fölső + csősál kombinációval toltam végig, és bőven elég volt.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#23008) Lackooo84 válasza parandroid (#23007) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Én a mínusz 5-ben csak cicanaci, póló, hosszú felső, csősál, de a felsőm ujját fel is szoktam tűrni mikor bemelegszek. Persze mindenki úgy néz rám az utcán, mint a szaros gatyára olyankor... :D

The Truth is out there...

(#23009) borix


borix
őstag

Az ország nagy részén szmogriasztás van kéretik nem ilyenkor szétcsapni magunkat.

(#23010) Danika256 válasza zaskar (#23005) üzenetére


Danika256
aktív tag

Mindegyikőtöknek nagyon köszönöm!

Akkor sajnos valószínű, hogy tényleg ez van.. Gondoltam, hogy ilyen hosszútávú túledzettség nincsen.. Azért már jobban vagyok lelkileg mint decemberben, remélem szépen lassan javulok majd.Nem fogom erőltetni a dolgokat. A versenyre azért elmegyek, de ezek alapján időjavításról még szó sem lehet. Megpróbálok inkább örömfutást csinálni, mintsem szenvedéses erőlködőst. Jó lesz ez ha 2 órán belül meglesz, úgy is egy kemény szintes pálya.. Aztán ahogy sikerül majd ráerősítek. A fő verseny úgy is szeptemberben van, addig talán még lesz időm behozni.

(#23011) mukibuci


mukibuci
MODERÁTOR

tegnap nyomtam egy számomra gyilkos 10k-t, 52:50-es idővel, többnyire öt perces ezrekkel. átlag pulzus 165 lett, 185ös maximummal.
ma egy könnyű 20k-t, 2:05:30 idővel, átlag 144 pulzussal. 18,5 km után kezdett csak 150 fölé csúszni.

egyébként heti 2-3 10-15k futásom szokott lenni, pulzusra figyelve, hogy ne szálljon el

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#23012) zaskar válasza Danika256 (#23010) üzenetére


zaskar
senior tag

Igen, ez esetben a türelem és az idő oldja meg a problémát. Egyébként én is elmentem közben egy 30 km-es hegyi versenyre, mert már be voltam nevezve. Sajnos nem nagyon tudtam élvezni, ráadásul közel 1 órával mentem rosszabbat, mint amire normális esetben képes lennék. Fel a fejjel, kívánok mielőbbi javulást!

(#23013) Vertigo18 válasza mukibuci (#23011) üzenetére


Vertigo18
addikt

És képzeld el, hogy a világcsúcs (jah, persze, ne ahhoz hasonlítsalak...) a "számodra gyilkos 10k"-nál pont feleannyi idő, nah az milyen gyilkos lehet? :)

Egyébként, ahogy nézem, kb. ugyanott vagyunk, mármint ugyanannyit futunk.

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#23014) joysefke


joysefke
veterán
LOGOUT blog

Sziasztok!

ma futottam 10,2Km táv +/-120m szintet terepversenyen. Van valami formula amivel kiszámíthatom, hogy hasonló terepviszonyok között, de síkon 10,0Km-t futva mennyi lett volna az időm?

üdv
J.

[ Szerkesztve ]

(#23015) t1 válasza joysefke (#23014) üzenetére


t1
addikt

Azt nem tudom, de ha használod a STRAVA-t akkor ott van egy olyan rész, hogy GAP és mutatja az időt ami a síkhoz hasonló lenne.
Amúgy milyen időt mentél?

(#23016) joysefke válasza t1 (#23015) üzenetére


joysefke
veterán
LOGOUT blog

A Strava-nak az előrejelzője nekem nagyon nem jön be, mivel ritkán mérek, ezért totál ökörségeket dob...

45min19sec, de volt hó és jég, illetve egy olyan 1.5Km-t szántásban, magas fűben kellett futni. A végén jeges dombon dombon le olyan 100m sprintbefutó volt és én nem mertem ereszteni, a kategóriámból meg is előzött ott valaki.

A terepet nyilván nem lehet kivenni az egyenletből, de arra azért lehetne valami jó becslés, hogy ha nem lett volna szint (+-120m) és 10,2Km helyett csak 10,0-t kell futni, akkor mennyi alatt értem volna be...

J.

(#23017) inf3rno válasza joysefke (#23016) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Szerintem értelmetlen az ilyesmi, síkon sem úgy futsz, hogy 300m-ig sprintelsz, aztán meg visszaváltasz kocogásra. A nagyobb terhelés, ami a dombbal jár meg kb a sprintnek felel meg.

Buliban hasznos! =]

(#23018) joysefke válasza inf3rno (#23017) üzenetére


joysefke
veterán
LOGOUT blog

Dombon visszaveszek a tempóból, nagy meredeksegnél egyenesen gyaloglok. Igyekszem dombon fel sem ellőni a puskaport...

(#23019) t1 válasza joysefke (#23016) üzenetére


t1
addikt

Semmi köze hozzá, hogy hány tevékenységet raktál fel, egy képlet alapján számolja, pl:
[link] Itt 7:26 volt az átlag GAP 6:35.

GAP:
Grade Adjusted Pace (GAP)

Grade Adjusted Pace estimates an equivalent pace when running on flat land, allowing the runner to compare hilly and flat runs more easily. Because running uphill requires extra effort, the Grade Adjusted Pace will be faster than the actual pace run. When running downhill, the Grade Adjusted Pace will be slower than the actual pace.

The adjustment generally becomes larger as the grade steepens, although research has shown that the downhill adjustment peaks around -20%, after which it becomes slightly less extreme. Grade Adjusted Pace does not account for terrain differences or the technical difficulty of running downhill. The calculation of Grade Adjusted Pace is inspired by work done by C.T.M Davies and Alberto Minetti studying the effects of grade on the energy cost of running.

(#23020) Danika256 válasza zaskar (#23012) üzenetére


Danika256
aktív tag

Nagyon szépen köszönöm! Majd megírom, ha rendbejöttek a dolgok.Amúgy ma futottam egyet, picit a pulzus jobb volt. Talán márciusra talpra állok..

(#23021) joysefke válasza t1 (#23019) üzenetére


joysefke
veterán
LOGOUT blog

Ahh, ok már azt hittem Strava-n a képernyő jobb oldalán mutatott estimate-kre gondolsz (1K, 1 mile, 5K, 10K, 21K).

Ehhez a versenyhez sajnos nincsen ilyen GAP kírás, mert manuálisan vittem fel: Rajt előtt addig bohóckodtam a telefonnal (nem akarta az öv pulzusjelét venni, nyilván mert még nem volt elég nedves a bőröm) hogy már elindították a versenyt, én meg hiába cipeltem magamnál telefont, az nem mért...

(#23022) joysefke válasza t1 (#23019) üzenetére


joysefke
veterán
LOGOUT blog

Látom elég rendesen koptatod mostanában a cipők talpát :R

(#23023) t1 válasza joysefke (#23022) üzenetére


t1
addikt

Csak a szokásos megy :D Most volt egy jó hetem 81km 1000m szinttel, de amúgy olyan 50-60km között szoktam menni / hét.

(#23024) Matykoh


Matykoh
tag

Sziasztok!

Az Ambit3-mal mi a tapasztalatotok? Amazonon vannak fent jóárasítva, de még sosem rendeltem innen, és lassan csereérett lenne a forerunner 15-m.

(#23025) inf3rno válasza Matykoh (#23024) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Hát én az alap funkciókat használom, benyomom a gombot azt futok. :D Nem volt vele bajom, hamar talál műholdat ha előtte frissítve volt, a pulzusmérővel is rendesen párosodott, vízálló, a pántra vigyázok, de ha elszakad, akkor is cserélhető, ennyi. Interval-ra, ilyesmire még nem használtam. 54 az jó ár érte, én 61-ért vettem itthon.

Buliban hasznos! =]

(#23026) Newboy911


Newboy911
tag

A pár nappal ezelőtti órás dologra visszatéreve, megrendeltem a 920XT-t a sweatshopon.
Előtte nap viszont egy Suunto ambit3 sportot a RW-on.
Egy eladó órám biztos lesz.

(#23027) tomcica


tomcica
Topikgazda

kis mini beszamolo,mert ritkan irok h mi is van

nov es dec megtolva full kretenbe 180km/het...dec vegere teljesen ki is keszult a jobb achilles (megint,par eve szinten ez volt a gyenge lancszem...azzal a kulonbseggel h akkor alul epp a sarok felett lett rajta egy gyulladt pont ami kihulve fura pattogo hangot adott 2honapig gyogyitgattam,most tanultam a dologbol igaz kicsit feljebb jott elo,de nem vartam meg putyut idoben levettem mindent) at is alltam full bringara Deicide tanacsai szerint a pulzust es idot illetoleg + heti 1x teljes test crossfitt ugra-bugra

ma voltam kint eloszor futni az iden 12km,benne 10km mini felmero palyan 18utan szoval fejlampa (tobbi el classico = kisgatya,nike pro combat alapreteg es az inov8 eso/szeldzseki + nike storm kesztyu,cipo nike lunartempo 2 meg egy kis elet van benne 1000+ km) a 10K az erdekes, 36:48 lett (3:40es iram kereken) a pulzus 182-es atlag (a veget felkaptam 2x 3:35-os is lett es az utolso 400m extra finish ott elerte a 190-et 30mp-s utolso 200m :DDD )

lenyeg a lenyeg,ugy erzem egy bizonyos kondit (futos kondit) siman meg lehet orizni bringaval is,foleg ha csak par hetrol van szo

a kigyorsitast illetoleg a tav vegen ereztem,hogy ez a tel tobbet "oregitett" a testemen,mint visszamenoleg 35-40 eves koromig az egesz,munka lesz ezzel h ne lassuljon,mondjuk a korosztalyban a tobbieknek is hasonlo a teher :P

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#23028) borix válasza tomcica (#23027) üzenetére


borix
őstag

Erről az achilles sérülésről írhatnál pár sort álltalában mitől jön elő és,hogy gyógyítják.

(#23029) inf3rno válasza Newboy911 (#23026) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Kettővel fentebb már van is egy vevő. ;-)

Buliban hasznos! =]

(#23030) inf3rno válasza borix (#23028) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Mondjuk heti 180 km-től full kreténbe? ;]

Buliban hasznos! =]

(#23031) borix válasza inf3rno (#23030) üzenetére


borix
őstag

USA-ban az ultrások a hegyi utakon nyomnak ennyit.
Hegyi terep versenyeny 160km 16-17 ó alatt jó melegben?
Az 5- 10k versenyző Emil Zátopek napi 100X400 nyomott gyorsakat 3 tempóban (reggel 50,délután 50)
Ez csak az átlag ember színtjén nagy dolog.

(#23032) Vertigo18 válasza inf3rno (#23029) üzenetére


Vertigo18
addikt

Nem mondta, hogy az Ambitot adja majd el! :)

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#23033) concret_hp válasza borix (#23031) üzenetére


concret_hp
addikt

tényleg az emberek többsége ennél többet fut :C csak nem hetente hanem 25-től a sírig :U

vagy fullba vagy sehogy :D

(#23034) t1 válasza Vertigo18 (#23032) üzenetére


t1
addikt

Azt fogja ;]

(#23035) Vertigo18 válasza t1 (#23034) üzenetére


Vertigo18
addikt

Én is gondolom! :)

Bár, attól függ, mennyiért vinnék melyiket! ;)

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#23036) joysefke


joysefke
veterán
LOGOUT blog

A szmog bekergetett az edzőterembe futógépen futni. Itt futás mellett spinracingelni is tudok. Ez a biciklizéshez eléggé hasonló tevékenység.

Na a kérdés az, hogy a futásnak és a spinracingnek legyen-e preferált sorrendje. Nekem valamikor egy nem túl sportos ember azt mondta, hogy jobb bicajozás előtt futni, mert a pedálozás kilazítja a bokaszalagokat, futáshoz az meg nem jó. Ehhez képest a triatlonisták tipikusan kerékpározás után futnak.

Hol az igazság?

[ Szerkesztve ]

(#23037) Alg válasza joysefke (#23036) üzenetére


Alg
veterán

Tökmindegy, ha csinálod. Ilyen apróságokon a mi szintünkön tök felesleges gondolkodni.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#23038) concret_hp válasza joysefke (#23036) üzenetére


concret_hp
addikt

a triatlonban úgy tudom biztonsági megfontolások miatt alakult ki a sorrend így.
úszás mindenképp az elejénkellegye, hogy felhevült testtel ne menj a vízbe, és ha mártotál kész vagy az erőddel, akkor inkább futáson ess el, mint bringával, gondolom ez is érthető.

vagy fullba vagy sehogy :D

(#23039) joysefke válasza Alg (#23037) üzenetére


joysefke
veterán
LOGOUT blog

Itt most a sérülések elkerülésén van a hangsúly, a teljesítmény csak utána jön. A bokaszalagjaim nincsenek a helyzet magaslatán...

concret_hp:
igen, én is így hallottam, és érdekes, hogy ennek ellenére is az úszás a legveszélyesebb része a triatlonnak (legtöbb haláleset)

[ Szerkesztve ]

(#23040) t1


t1
addikt

Haladok ezzel az alapozás dologgal .
Ma 16km Z2 tetején és Z3 alján 16km- 5'11p/km @ 141 AVHR [link]
Eddig ez a legnagyobb sikerélményem a PK-s edzések alatt.

(#23041) tomcica válasza borix (#23028) üzenetére


tomcica
Topikgazda

keress majd vissza a forumon,egyik alkalommal elovettuk rendesen ezt az achilles temat....diohejban par nap (szuk het) mire lement a gyulladas addig nem szabad se terhelni,se nyujtani semmi...fekete nadalyto,ha gyorsabb megoldas kell ibuprofen alapu kremek amig lehuzzak,jegeles jol johet (van akinel ez nem mukodik sot ront rajta)

amikor mar nem gyulladt akkor el kell kezdeni beerositeni,ehhez a lepcson torteno pipiskedes a megoldas,egesz negativba leengedni es fel labujjhegyre,napi szinten szepen novelni fel a sorozatot (egylabasak)

nekem a napi tobbszori finom masszirozas es hideg-meleg zuhany segitett,ez azert jo mert elinditja ujra es ujra a verkeringest azon a ponton

ezutan jott a bringa es kesobb bringa-futas,majd csak futas

en tudom nalam mitol jon elo,magas heti kilometerszam (foleg ha csak futas van) es minosegi edzes is van benne,na ez szokta kicsapni a biztositekot egy ido utan :DDD (en csak ugy hivom FULL KRETENBE toltam)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#23042) inf3rno válasza tomcica (#23041) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Lehet kapni fahéj illóolajat. Krémmel vagy olajjal elkeverve az is lokálisan elindítja a keringést. Higítani mindenképp érdemes, mert koncentráltan lemarja a bőröd, illetve tesztelni kell használat előtt, hogy nem e vagy allergiás rá. Nem tudom milyen mélységben hat, talán egy próbát megér, hátha gyorsabb a gyógyulás vele.

Buliban hasznos! =]

(#23043) borix válasza tomcica (#23041) üzenetére


borix
őstag

Köszi.Nekem lentebb a sarkamnál sarkam felső részénél szokott fájni időnként de nálam a rendes (bemelegítés hiánya/vagy nyújtás?) hozza elő.

Más.
Minden sz@rt kipróbálok L-Carnitine,BCAA,Kreatin,hogy jobban regenerálódjam jobban bírjam a heti 4-5 lassú tempójú futást.Futok 15k másnap munka miatt szünet harmadnap 12k-ba bele kellett sétálgatnom mert nem volt erőm.Úgy veszem észre,hogy munkám mellett heti 3 edzés ami kivitelezhető és akkor nem megy a futás/munka rovására.
Heti 3 edzésnél meg nem kellenek ezek a kiegészítő dolgok csomó pénz elmegy rájuk.

[ Szerkesztve ]

(#23044) parandroid válasza t1 (#23040) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Érzésre ettől még vagy 2-3 évnyire vagyok. :DDD

Ma kicibálták az öltéseket a lábamból, azon melegében nem mertem elmenni futni, holnap alkalom nem adódik, de na majd csütörtöktől! Tegnap egy 45 percet már megengedtem magamnak valami nagyon gáz módon lassú tempón (6 km lett a vége), nem volt finom, húztak az öltések azért, de gondoltam búcsúzóul érezzék csak, miből maradnak ki. 13 napja futottam utoljára akkor (mielőtt összevagdostak, gyorsan letoltam még vagy 15 km-t), és igaz, hogy ez futópadon történt, de úgy elszaladt a pulzusom, alig láttam a messzi távolban, ezzel a 7-8 perc közötti tempóval pillanatok alatt állt be 160 fölé, a végén 170 fölött fejeztem be. Érdekes módon fáradtnak nem éreztem magam, izzadni is csak módjával izzadtam, de nem sok jót vetít ez így előre most az újrakezdéshez.

Szerencsére nem volt teljes lustulás, felsőtestes erőedzést nem hagytam abba a 'lábadozás' (lol, sic) idejére sem, az azért jól esett, hogy nem csak otthon ülök, meg talán nem is eresztettem le teljesen.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#23045) inf3rno


inf3rno
nagyúr

3 hét után újra kint. Hát elég szar a formám. [link] Kell még 1-2 hét, hogy újra legyen keringésem.

Buliban hasznos! =]

(#23046) Newboy911 válasza t1 (#23034) üzenetére


Newboy911
tag

Ma meg is jött az ambit3 sport.
Szép kék színű, nem is gondoltam,
hogy ilyen cuki kicsi a polzusmérője.
És igen az ambit3 sport lesz az eladó.

(#23047) t1 válasza parandroid (#23044) üzenetére


t1
addikt

Nekem ez picit kevesebb mint egy év volt, itt egy tavalyi alapozás utáni hasonló tempó: [link]

Newboy:

Nekem tetszik a kék Ambit, de nem volt kérdés szerintem melyik megy a háztól :)

(#23048) Newboy911 válasza t1 (#23047) üzenetére


Newboy911
tag

Egyik sporttárs rávett bennünket (egy futótársammal), hogy idén induljunk csapatban triatlon versenyen.
Ezért döntöttem eredetileg az ambit3 sport mellett. De ahogy megláttam a 920xt akciót, nem haboztam.
Majd fél éve nincs órám, már alig várom.

(#23049) StLui


StLui
veterán

Véletlenül betévedtem a MM-ba, és láttam ott Tom-Tom órát, spark 2, hát élőben bazi nagy csalódás, olyan pici a kijelzője, hogy megdöbbentem, pedig majdnem megrendeltem mégis a feleségemnek :(

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#23050) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Mindig meglepődöm, amikor valaki rácsodálkozik, hogy mennyivel jobb ilyen hidegben odabent, indulás előtt bemelegíteni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.