Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76001) tomcica válasza stefyY (#75997) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Legjobb a noi learazott :K :DDD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#76002) -Pepe- válasza xy.zsolt (#75999) üzenetére


-Pepe-
tag

Jól nyomod! Azért várjuk meg a Tom féle kijelzőt is. Az emígyen szólna: Életkorra és neme vonatkozásában a gyerek járóka és a lány öltöző határán mozog. Teljesítményében enyhe maszatolás rajzolódik ki. ;]

Pepe véleménye szerint: holnap ugyan ez, de 16km-en. :K

Run fasta, eat cipőpaszta

(#76003) tisn válasza tomcica (#76001) üzenetére


tisn
addikt

nem tudom. lehet csak a bondi miatt, de ugy erzem a noi nimbus nem kimeli elegge a tergyem. nem lehet, hogy valami 50kg-ra optimalizalt habot raknak a noi verziokba, nem 100kg-ra specizettet?

(#76004) tisn válasza xy.zsolt (#75999) üzenetére


tisn
addikt

vo2 max erteke az also 20%-ban van :O :O

hat most rettento mod meglepodtem. miota futok leesett 35-rol 34-re :)

fittness kor 49 helyett 46, vallonveregetes. bar 20-nak erzem magam...

(#76005) tomcica válasza -Pepe- (#76002) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Pedig meg akartam dicserni epp :K ;] de akkor legyen: Szep-szep, meg egy jo 9-10 % felfele,es oda lehet allni versenyezni...addig jo lesz barmilyen asszonykorusba :DDD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#76006) Hi!King válasza -Pepe- (#76000) üzenetére


Hi!King
őstag

Általánosságban a decás cuccoknak az előnye, hogy sok esetben olcsóbban kapod ugyanazt. A hátránya viszont az, hogy sok esetben adnak egyféle megoldást, ami lehet hogy neked bejön, lehet hogy nem, ráadásul sokkal erősebb a fast fashion jellege a termékkínálatnak mint a nagy márkák esetében, ha valamely nagy gyártó megjelenik valami hirtelen trenddel, ami vagy jó neked, vagy nem, akkor ők úgy veszik át, hogy adott vonalon minden termékük olyan lesz, pl. ilyen volt a túranadrágoknál a két oldalon lévő tépőzár az öv helyett (katasztrófa...), vagy mikor túracipőik sarkát downgrade-elték az aktuális divat mentén.

A másik, hogy az elmúlt 2-3 évben a középkategóriát elkezdték kiiktatni azzal, hogy alsótól középig nem árat emelnek, hanem minőséget rontottak, míg a saját kínálatban legdrágábbnak számító termékeik árát úgy emelték, hogy már minimálisan olcsóbbak csak a márkás termékekhez képest, utóbbiaknak viszont nagyobb akcióik szoktak lenni.

Most is van amit onnan veszek, főleg futó cuccaikban vannak még jó termékeik, illetve apróságokban, pl. zoknikban jók. De apróságokban is, pl. régebben jó kesztyűket lehetett ott kapni, mára teljesen kiiktatták a minőségibb saját márkás kesztyűiket.

[ Szerkesztve ]

(#76007) -Pepe- válasza ígyvanferi (#75994) üzenetére


-Pepe-
tag

Félre értetted, a kopásra hívtam fel a figyelmet, ezért tettem másodlagos szempont közé a habanyagot. Nyilván, ha a hab gatya, akkor csillapítás sincs. Számos tesztet néztem 1000-1500km-t futott cipőkről. Sokkal, de sokkal jobban el voltak kopva. Ezért elképesztő, hogy egy ilyen olcsó gyártó ilyen talppal jelentkezik.

Run fasta, eat cipőpaszta

(#76008) xy.zsolt válasza xy.zsolt (#75999) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Én az 500k alatt betonon már felkeményedett 7ezer forintos Lli-ning cipőt használom a puhább terepre (ma is).....arra még így tökéletes :D De ahogy a végén kiérek a betonra érezni, hogy ott már odaver a térdeknek.

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#76009) -Pepe- válasza Hi!King (#76006) üzenetére


-Pepe-
tag

A zoknik nagyon bírják és van kesztyűm is, ami szintén. A rövid szárú túranadrágjuk is strapabíró. A téli sapkájuk is bevált.
Nyilván fejlesztésben elmaradnak a nagyokhoz képest, de nem is invesztálnak bele annyi pénzt.
Meg nem specialisták, mert minden sportágat felölelnek. Ennyi mindenben nem lehet jó egy gyártó. golf, túra, vízi sportok, stb.

Run fasta, eat cipőpaszta

(#76010) tisn válasza Hi!King (#76006) üzenetére


tisn
addikt

nekem cipoben nem jott be a deca. gyereknek volt kipsta focicipoje, szetmalott 3 honap alatt (pedig akkor meg a minosegi cipoi tovabb birtak), az enyem ugy csuszott, hogy gumiboritasu palyan tobbszor seggre ultem benne (kozrohej targyakent). a minosegibb futsall ingenio meg mostanra siman markas cipo aru lett, mikozben azert nem extra a minosege.

asszony futott egy ideig kipstaban (elso cipokent), de jobban szerette az asics cumulust meg most a bondit.

en nem mernem egy kiprunra bizni a tergyem oszinten szolva de attol meg lehet jo.

(#76011) -Pepe- válasza xy.zsolt (#76008) üzenetére


-Pepe-
tag

Nem semmi brand. 2015-ben alakult, azt nem lehet mondani róluk, hogy drágák. :D Erre a gyártóra nem merek rápróbálni.

Run fasta, eat cipőpaszta

(#76012) -Pepe- válasza tisn (#76010) üzenetére


-Pepe-
tag

Ismét Tom idézet: Nem a cipő a rossz, hanem az ember a gyenge. :DDD
Nálam a szalagok érezték, de nagyon, főleg az elején, aztán beedződtek és már nincs térdkörüli problémám. Persze amikor tudok földúton futok, nem nyúzom magam annyit aszfalton. Persze a fogyás is közrejátszott, zsírosbödönből csonti. A kiprun long 2 nem rossz rövidebb távokon, főleg kezdőknek jó cipő. Olvastam olyat is, aki maratonozott benne, sőt ultrázott is. Az már őrültség szerintem.

Run fasta, eat cipőpaszta

(#76013) Chuck Norris válasza Never79 (#75947) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

@xy.zsolt nem is tudtam, hogy létezik bringás alsógatya.

@zzola grat, szerintem is nagyon motiváló tud lenni, a másik meg, hogy én már ki sem megyek terepre track nélkül, hogy a leírást olvasgassam merre is kell menni.

@Never79 eredetileg bringázni mentem volna, be is neveztem és egész péntek estig néztem a meteorológiát végülis úgy döntöttem, hogy esőben és hidegben nem akarnék tekerni pláne úgy, hogy nincs egy értékelhető hosszú bringás nadrágom sem. Így mentem el a Bükki forrásokra, ha jól számolom 12 forrást érintett az útvonal, nagyon tetszett, hogy van benne egy kis játékosság és nem csak megyünk az erdőben, az útvonal nagy része teljesen ismeretlen volt számomra. Én voltam a 21. induló ezen a távon ezért csak elvétve találkoztam emberekkel. Végig irdatlan sár volt, sokszor esett aprószemű jég és szakadt az eső is, rohadt sok bedőlt fa volt, az utolsó forráshoz konkréten fél óra volt mire fel meg lemásztam négykézláb a sárban, szóval összefoglalva egy szóban szuper volt :)

(#76014) ígyvanferi válasza tisn (#76003) üzenetére


ígyvanferi
addikt

A női Nimbusnak extrém nagy a dropja, szerintem amiatt érzed úgy, hogy nem kíméli a térdet. Általában minél alacsonyabb a drop, annál inkább térd(és csípő)kímélő a cipő, míg a magas droppal a vádliról tudod levenni a terhelést.

(#76015) Hi!King válasza -Pepe- (#76009) üzenetére


Hi!King
őstag

Én sok évig futottam kizárólag a legolcsóbb Kalenji futócipőben, igazából minőségre az a kategória volt, mint pl. a Nike Downshifter sorozat, ami normál áron 3-szor annyiba került. De mivel árat nem emeltek, egyre gagyibb lett, egy ponton leszedték a külső talpról a tapadó réteget, ennek eredménye, hogy az utolsó példányommal nem lehetet vizes aszfalton kényelmesen futni, mert csúszott mint a fene. De a Kiprun cipőik nagyon jók, 2 generációt használtam belőle, egyedül a cipőfűzűjük volt szar, de egyébként a Saucony Ride vagy a Nike Pega sorozattal simán felvették a versenyt.

Nem az a baj, hogy elmaradnak a fejlesztéssel, pár generációval ezelőtti márkás sportcuccok is jók tudnak lenni, hanem hogy gyakran agyatlanul átvesznek trendeket.Én már azt csinálom, hogy ha valamit vettem náluk és minden szempontból bevált, akkor veszek gyorsan még egy példányt még gyorsan a modellváltás előtt. Mondjuk ezt nagy márkák is csinálják néha, de ott gyakoribb, hogy nem minden terméküket változtatják meg egyszerre egy rövid átmeneti divat alapján.

(#76016) tisn válasza ígyvanferi (#76014) üzenetére


tisn
addikt

erdekes, mert a ferfi nimbusnak is eleg magas a dropja, az meg kenyelmes volt. igaz akkor meg nem volt a bondi, lehet csak azutan fura minden regebbi cipom.

(#76017) tisn válasza Hi!King (#76015) üzenetére


tisn
addikt

kivezettek pl. a tok jo es olcso fekete uszonacijukat, van meg 3 ugyan, de mar mind ki van szurkulva a medenceviztol/mosasoktol. nezegetem a tobbit, de nem tetszenek :(

meg volt fekete turapulcsijuk, azt nagyon szerettem, lett helyette szurke, ami meg valllahato. de ha azt is lecserelik valami bumburnyak szinre, mit fogok felvenni osztol-tavaszig? elve minden cuccom sotetre optimalizalt, hogy ne kelljen mosasnal valogatni :)

(#76018) Hi!King válasza -Pepe- (#76012) üzenetére


Hi!King
őstag

Az ördög nem alszik, de nekem úgy tűntek el a térdproblémáim, hogy igazából nem tudom miért tűntek el, de a legvalószínűbb az, hogy nekem is beedződött a lábam, mert sokkal nagyobb terhelés mellett nincs problémám, mint amennyi mellett 10+ éve volt. Nyilván más

Nekem volt Kiprun Long-om, még az első, szerintem az nem kimondottan kezdőknek szánt cipő (de kezdőknek is jó lehet), hanem ahogy a neve is mondja, hosszú futásokra kiváló, nagyon jó a csillapítása (ma már túlépítettnek mondanám), ezért aszfalton szuper, de gyorsabb futásokhoz nehéz és nem ideális kialakítású. Én 2000 km-ig használtam, aztán bringáztam benne, egyszer maratont is futottam benne egyébként. Nem őrültség, simán egy kategória a márkás edzőcipőkkel, csak egyébként már a 2 is kifutott modell, szóval ha még akad valahol, sokkal olcsóbb, mint azok, de az új Kiprunok már nem annyival olcsóbbak a nagy márkák cipőinél.

@tisn
Nekem kettő szürke úszónadrágom van onnan, nem fecske, de rövid száras, és nagyon elégedett vagyok velük, viszont úszószemöveget nem láttam olyat, ami megmarad az én nyomi fejemen, míg Speedo-ból és Arena-ból van olyan amelyik igen. Ezért mondom, hogy mindig egyéni igénytől függ, hogy megfelel-e a dekás termék, vagy mélyebben a zsebbe kell nyúlni, ráadásul ez modellváltásonként változik.

[ Szerkesztve ]

(#76019) itouchfan


itouchfan
senior tag

Ismét jövök: Garmin WTF Börzöny terep "L" táv (04.29.) éremmentes nevezésem is átadó az eredeti nevezési díjnál kedvezőbb áron, akit érdekel esetleg írjon privátot. Sajnos a térdem továbbra sem engedi a futást, pláne nem 23 km/800 szintet. :(

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

(#76020) stefyY válasza tomcica (#76001) üzenetére


stefyY
őstag

Tegnap futás közben egy femili egyik tagja megfogta a karom azzal a felkiáltással, hogy "Hova futsz?!"...na ha a női Ultralight lenne rajtam, talán még a fenekemre is kapok. :)

#75999 xy.zsolt: Nagy gratula! :R

#76000 -Pepe-: Felcsigáztatok ezzel a habdologgal rendesen. :U

[ Szerkesztve ]

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#76021) LanyUs válasza tisn (#76016) üzenetére


LanyUs
senior tag

Bondi után érzetre egyetlen cipő nyújtja számomra ugyanazt betonon: az Arahi 6. Az összes többi modell kevesebbet csillapít, de attól még jók. Pl. a Pega 39 nekem nagyon bejön. Jobbnak érzem, mint a 38-ast. De ma a vizes fűben esőben ismét megváltás volt a Pega 38 GTX. Szárazon emeltem ki a lábam belőle. Hihetetlen cipő. Csillapít, bírja a vizet és viszonylag könnyű is. Igazi reggeli pára daráló :) Mindezek mellé még stabil is, mert a puha fű tele volt kis gödrökkel. A tempó éppen ott ment és nem ment ki a bokám. Gondold el közel 100kg tempó futással a gödrös sűrű fűben. Amikor érkezel nagyon stabilan kell talajt fogni, különben a játéknak a vége. Egy pillanatnyi kihagyás és a játéknak vége. Ha leesik a Hrm a játéknak vége... Ez a Tom féle spártai hajnali kiképzés :R

(#76022) Chuck Norris válasza Agony (#75961) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Nagy gratula!

(#76023) jimpo válasza Hi!King (#76006) üzenetére


jimpo
aktív tag

Régebben több "olcsó" és jó cucc volt a dekában. :K
Kedvencek selyem alá kesztyű, volt vagy 790 ft anno 5+ éve, kalenji futósapka 990 ft, gyapjú csősál 1990 ft mindezek természetesen akciós árak. :C A sálból vettem többet csak sajnos. :W
A kesztyűn az a kis fülecske nagyon hasznos, a múltkor terepen csak beakasztottam a karabínerbe vagy a mellcsattal rácsatoltam a hátizsákra. :K

A tom által linkelt "decas rovid futos gatya" KIPRUN SPLIT, rövidnadrág van nálam is használatban. Igaz kicsit már lukas. A régebbi szériás jobban bírja, ott a belső háló lukas. :O 10 kilométer felett kell a Meru Guard kidörzsölődés elleni krém. :K Ennek hiányában fájdalmas a helyzet főleg nyáron, mikor kicsit izzadol. :DDD

Stryd Next Gen

(#76024) xy.zsolt válasza Chuck Norris (#76013) üzenetére


xy.zsolt
őstag

Ilyet vettem utoljára [link]
2k-ról ennek is rendesen fel ment azóta az ára :((
A lényeg, hogy ennél is el kell találni jól a méretet....se bő, se túl szoros ne legyen

[ Szerkesztve ]

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#76025) jimpo válasza Agony (#75969) üzenetére


jimpo
aktív tag

Gratula
Látom megy a másfél méter neked is. :))

Hamarosan nekem is el kell kezdeni edzeni, mert eddig csak alapoztam. :U :B
Tegnap a negyedik 12 órás munkanapom után futottam 14 kilométert, az 5:10 tempó eléggé jól fekszik. Alapocska van, bár érdekes módon az 5:55 tempó arányaiban nem megy annyival alacsonyabb pulzuson mint amennyivel lassabb.
Annyira mondjuk nem bárom, az nálam szürke és vagy dögön vagyok zóna aszfalton.
Azért eszembe jutott tom "100-as pulzussal pihentebb hajnalban 6:00-as atlaggal kocogok (na jo lehet 115bpm,de akkor is)". Rá kellett próbálnom nekem is. :DD

A Cooper teszt után vagy 3 napig romon volt a test, de mintha kitisztult volna kicsit a tüdőm. :DDD A pulzus is sokkal jobb most. :K

Szombaton pörgettem picit a lábakat, 10.6 kilométer AVG 4:52/km 145 bpm 170 bpm 252 W 177 spm 19:00 starttal. A Kinvara 11 volt a soron, tette a dolgát szerencsére nem volt nagy sár az aszfalton. :C

[ Szerkesztve ]

Stryd Next Gen

(#76026) tisn válasza LanyUs (#76021) üzenetére


tisn
addikt

Gondold el közel 100kg tempó futással a gödrös sűrű fűben. Amikor érkezel nagyon stabilan kell talajt fogni, különben a játéknak a vége. Egy pillanatnyi kihagyás és a játéknak vége. Ha leesik a Hrm a játéknak vége... Ez a Tom féle spártai hajnali kiképzés :R

:R :R kemeny vagy. ilyen magas fuben nem felsz a kullancstol? az aztan csunyan veget tud vetni minden futasnak vegleg.

(#76027) xy.zsolt válasza tisn (#76026) üzenetére


xy.zsolt
őstag

hajnali 5kor még a kullancs is alszik :D

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.

(#76028) tomcica válasza tisn (#76026) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Annyi zsir van meg a bore alatt,hogy a kullancsnak evekig tart atfurni magat ;] :P

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#76029) tomcica válasza jimpo (#76025) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Sokszor van az,hogy az alapozos temposebesseg mar nem javul,megis tortennek meg dolgok amitol kesobb a nyelgazas versenysebesseg jobb lesz :K
Volt nekem mar 5:10-5:00-4:50 sot 4:30-as alapozos sebesseg mind 145 bpm-en,kozben a nyelgaz szinte ugyanaz lett a vegen.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#76030) LanyUs válasza tisn (#76026) üzenetére


LanyUs
senior tag

20 cm felett már nem szeretem. Minden alkalommal átnézem magam derékig. Nyáron pedig a legjobb módszer, hogy a tűző napon megyek az árnyék helyett. Extrém esetben be is fújom riasztóval a lábaim.

xy.zsolt: 110m kellett volna a MindEgy futáshoz :) :R

Tom: már hiányozna ha nem lötyögne a melegítő réteg :)

(#76031) tisn válasza tomcica (#76028) üzenetére


tisn
addikt

az a pocijan van, a laba mar szinhus ;)

(#76032) norby_42 válasza Chuck Norris (#76013) üzenetére


norby_42
aktív tag

Megnézem, szép kört mentetek. (Azért a Vörös-kőhöz még leszaladhattál volna :)

Eat pasta, run fasta

(#76033) stefyY válasza LanyUs (#76030) üzenetére


stefyY
őstag

Az első mondatot nőtől ritkán hallani...

:U ;]

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#76034) margithid


margithid
veterán

Ez a cmp kabát mennyire ajánlott?
[link]

(#76035) Chuck Norris válasza norby_42 (#76032) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Ha lenne ott forrás biztos berakták volna :)

(#76036) tomcica válasza margithid (#76034) üzenetére


tomcica
Topikgazda

ez egy szeldzseki...nem latok meg DWR bevonast se rajta,ez atazik egybol.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#76037) jimpo válasza margithid (#76034) üzenetére


jimpo
aktív tag

CMP 32C6107 Men's reflective windproof jacket 150g sima széldzseki

Inkább decathlon, ha ott is van ami tetszik.

Nekem ilyen 10000 mm-es terep esőkabátom van, igaz még a kék sárga színű. Bár az duplán, van egy M meg egy L méret is, pufikabátra hogy fel tudjam venni kell az L-es. :K

Sima széldzsekim nincsen. :( Viszont ha az esőtől véd akkor a széltől is fog, igaz picit nehezebb az esőkabát.... :U

[ Szerkesztve ]

Stryd Next Gen

(#76038) margithid válasza tomcica (#76036) üzenetére


margithid
veterán

azt néztem én is, hogy nem vízálló.
Most egy sima széldzsekibem futok meg télen egy kicsit vastagabb addig dasban, de az már kezd szétmenni.

Viszont bestsecreten 7-8k ez a cmp.

[ Szerkesztve ]

(#76039) jimpo válasza stefyY (#76033) üzenetére


jimpo
aktív tag

Nem csak a méret a lényeg.... Jelen esetben a hossza. :DDD

Stryd Next Gen

(#76040) Never79 válasza Agony (#75986) üzenetére


Never79
tag

Igen ismerős érzések. Nekem is inkább a tempós edzéseknél szokott eltolódni az erősebb láb felé.

Chuck Norris: köszi a leírás, illetve akkor jó kaland volt :).

Ismerősöm, akivel a Vérkört futottam (50 év feletti), 67 km-et futott egy hétvégi 6 óráson, így korosztályos első lett. Szerintem nagyon jó adottságai lehetnek, ha előbb kezdi a futást, nagyon jó eredményeket tudott volna produkálni. Amúgy olyan hű de sokat nem is edz (heti 6 óra körül).

(#76041) stefyY válasza jimpo (#76039) üzenetére


stefyY
őstag

Erős hárítás volt... :DDD

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#76042) norby_42 válasza Chuck Norris (#76035) üzenetére


norby_42
aktív tag

Van pedig, csak kicsit odébb

Eat pasta, run fasta

(#76043) nepszter1


nepszter1
addikt

Sziasztok!
Barátnőmnek keresnek valami extra ütés csillapitos cipőt. Nem fut gyorsan szerintem max 6:00 átlag.

(#76044) -Pepe-


-Pepe-
tag

Születésnapom alkalmából futottam egy 17.7km-t. Jól esett, nagyon könnyedén ment, pedig hajtottam tisztességesen. :K Annyit nem tudok, mint amennyi éves vagyok, ezen ne is törd a fejed Tom. :DDD

Run fasta, eat cipőpaszta

(#76045) bandus


bandus
veterán

kipchoge vegul a hatodik helyen ert be, nem tett jot neki a hideg :/ :(

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#76046) -Pepe- válasza Never79 (#76040) üzenetére


-Pepe-
tag

Emberek mennyit le tudnak futni. :U Mondjuk szép helyen jól esik a futás, nem válik unalmassá. :K

Run fasta, eat cipőpaszta

(#76047) tomcica


tomcica
Topikgazda

Epul a machina...87%-os tempocska (90% alatt nem neveznem meg temponak ;] )
25km benne 16km tempocska...hosszu kifutas a fuvon,majd a vegen 10x100m/100m repulo sprint.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#76048) LanyUs válasza tomcica (#76047) üzenetére


LanyUs
senior tag

Majdnem elérted LanyUs szintjét 89% helyett 87% és 15 db 100m helyett 10 db. Az átlagod sem túl acélos, de nem baj! Holnap javíthatsz! :)

(#76049) stefyY válasza LanyUs (#76048) üzenetére


stefyY
őstag

:DDD

#76047 tomcica: :R

Őszre jó lenne egy hasonlót tudnom... :U

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#76050) norby_42


norby_42
aktív tag

Ne hallgassatok zenét futás közben, veszélyes...
(A pulzus eleje nem valós, nem húztam meg eléggé.) Szóval ma laza futás volt, aztán útközben kifogyott a podcast, és találtam a telefonon Green Day-t. Szerint látszik, hol :D

Eat pasta, run fasta

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.