Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5988) brownus válasza tomcica (#5985) üzenetére


brownus
veterán

hello,

erről vélemény, ismeritek? inov-8, szombat este ajánlotta nekem egy futás mániás ismerős. ami tetszett, hogy hihetetlen pihe könnyű cipők! szóval ilyen must have:) azt tanácsolta, hogy menjek el az üzletbe, próba, és ebay rendelés, mert így kábé a harmadáron hozzájutok....

ja, meg mondta, hogy ezeknek a cipőknek vékony a talpa, a boka részen is, és ezzel inkább úgy lehet futni, hogy a talp első részére érkezik az ember, most nem jut eszembe, ezt hogy nevezik. már próbálkoztam ezzel, de nekem hagyományos magasabb sarkú futó cipőm van, egy tök alap cipő... gyorsan elfárad, megfájdul a vádlim alsó része:(

még egy dolog, biztos hallottatok már erről: őrült futás:), erre megyek jövőre, ők voltak és azt mondták, hogy kellemes:)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.