Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9981) npera


npera
újonc

Dlágaszág.

Vettem egy erősítőt a számítógéphez. A költözés előtt volt egy Z623-as Logitech hangszóró a géphez, amin nagyon jól szólt a Skype és jutúb. De mivel állandóan belerúgtam a szubba és volt egy DAC és fejhallgató erősítő a gépre kötve, ezért motoszkált bennem a gondolat, hogy kellene a DAC-ról hajtani egy erősítőt és arról "rendes" hangfalakat. Hogy amikor anyámmal (vagy anyóssal) beszélek szkájpon, akkor jó legyen a hang. Vagy amikor a ruszki deskem videókat nézem.

Ezért most megnyomtam a gombot. És leadtam a rendelést egy SMSL SA-36 erősítőre. Nagyon sokat vaciláltam az SA-50 és SA-98E típusok között is, de az SA-50 már csak íbéjen van heroináron, az SA-98E pedig a 160W-os csatornánkénti teljesítményével "kicsit" túlzásnak tűnik.

A 36-os kábé 20W-ot tud, Z Reviews elemzése szerint úgy érzem, hogy az én felhasználói profilomhoz ez áll a legközelebb.

A hangszórók a helyi skandináv Hifi Klubben saját gyártmányú Argon sorozatából jönnek majd, a sima bookshelf széria nagyobbik tagja. Alto5 néven fut. Semmi extra, csak hangszóró. Skype és jutúb. Rendes zenére úgyis az AKG K701 van használatban.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.