Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8448) FőDudu válasza blueboi69 (#8444) üzenetére


FőDudu
addikt

Amig a telefonjaval 4K minosegben tudja rogziteni es tovabbitani a kijelzon folyo dolgokat, addig kar adatvedelemrol beszelni. Meg ne tudjon masolni a levelezesbol...
Marhasag. Csak a felhasznalot szivatjak a sok szaballyal - megnehezitve a munkat.

Ez a 'bivalyode' per pillanat jo mondjuk mobil telefonra - de domainba leptetett gepre azert kicsit komolyabb frissitesi szabalyok vonatkoznak, eleve rendes halozat be se engedi ha nincs frissitve.
Akkor meg ott fog kavezni 2 orat mire a gepe eleri az approved statuszt es csinalhat valamit a ceges infrastrukturan?

Nem tudom mi lehetne a jo megoldas. A virtualizalt munkakornyezet is korlatokkal jar (USB es egyeb eszkozok nem mindegyike megy at az ilyen terminalos mokan) - per pillanat nehez az irodai geptol konnyebben kezelheto scenariot felvazolni (IT szempontbol). Azt fel lehet ebreszteni tavolrol, ra lehet tolni a frissitest amikor a user nincs a gepnel, lehet rendesen garantalni a biztonsagot.

Fejlesztonel kell a masodik gep - de hat eleve errol szol a fejlesztes. Nem azon fejlesztunk amin tesztelunk es ami elesbe megy. Megvan a folyamat. Fejleszto megcsinalja amit akar, atteszi a teszt rendszerre, ha atment a treszteken, akkor megy elesbe. Jo esetben ez a workflow. Rossz esetben meg valami kimarad :)

FőDudu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.