Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#42161) Jahno válasza eattila (#42159) üzenetére


Jahno
őstag

Ajajj, itt is nézegettem a deres/jeges mindenfélét, de most még a nyári esküvős képekkel szívok, akkukat töltöttem, portalanítottam, de semmi termelés. Rábeszéltek, hogy ne legyen annyira sűrűre leválogatva és átnézik az összes képet. Gyenge pillanatomban rábólintottam oszt csak a tortavágásról van vagy 30 darab :-D Aztán mondhatják, hogy ne csinálj sokat, de több 100as nagyságrendben vágnak hülye fejet, félremegy valami, belelógnak a képbe, estébé.

Már rájöttem, hogy eredetileg is úgy kellett volna felmásolni a kártyákat, hogy előzmény, vonulás, szertartás 1-2-3, csoportképek, buli, csókolom. Így meg ömlesztve a 2-3 gép cucca, aztán nem győztem ide-oda lapozni közte. Egy részére a preset működött, de az sem túl jellemző. Mindig tanul az ember.

Jövő hét? Hétfőn haveri körös mókázás + sör, kedden videójátékos egyesület megszümntető gyűlés, szerdán maszekolok, csütörtök karácsonyi buli, péntek karácsonyi buli, szombat este minimál maszek meló de sokat kell pakolni... Vasárnap lehet eljutunk Almásfüzitőre fotózni aztán ha az nem jön össze akkor környéken van egy tanösvény. És akkor jönnek az ilyen ezt kellene, azt kellene dolgok, hátpersze :-D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.