Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#25730) zetor2000 válasza Phülöp (#25727) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ez a telepítős dolog felém olyan, hogy a szervízcsomaggal egybeépített Windows akármit szeretem telepíteni, mert akkor nincs ez. Minden mást viszont szeretek külön-külön driverrel feltenni, azaz az ilyen driverpackkal egybegyúrt vackokat, meg a driverinstaller akármiket nem szeretem. Néha szopolok is fél napokat, mert nincs meg a megfelelő driver. De az ilyenek már akkor nem ellenfelek.
DotNet általában lejön frissítésként (ha nem, akkor nekem nem is kellett épp), a SP1 meg alap, hogy kell, mert sok okosság abban lapul.

Linuxot nem próbáltam, csak messziről láttam olyat aki értett hozzá, nos, ő egy rakás dolgot töltött le a netről, én meg néztem, hogy mit is csinál. De azt hiszem, hogy ez a dolog nem nekem való. Debian-t egyszer telepítettem, annak kellett, aki ezt a dolgot csinálta. Nos, a telepítés gyerekjáték. De a többi... Valami asterisket is fel kellett tennem, de azt nem tudom, sikerült e, volt a honlapjukon valami instrukció, azokat kiadtam, de passz... És akkor nem beszéltem a mindennapi alkalmazásaimról, amiket nyúzni vagyok kénytelen. Windows alatt valahogy felhasználóbarátabb az élet -vagy csak nekem tűnik annak?

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.