Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#25469) npera válasza Jahno (#25466) üzenetére


npera
újonc

Álomszép.

Itt a prímet a svéd vállalkozások bolgár vagy román rendszámú és gyakorlatilag forgalomban való részvételre teljesen alkalmatlan állapotban levő Mercedes-Benz kisbuszok viszik. Családi parkolóba, rokkant parkolóba vagy csak úgy az út közepén lek*rva parkolnak. Minden szabályra fosnak támadó hattyú állásból, a saját anyjukon is áthajtanának két fillérért kábé.

De a legtöbb közel-keleti és afrikai eredetű svéd honpolgár is csodás műveleteket tud végrehajtani. Annál már csak egy rosszabb van. A jómódú és mindenbe belesz*ró Volvo cégautós sofőr. Azok a megengedett duplájával mennek, mert a sok biztonsági extra miatt mi baj lehet. Ha esetleg csattan, akkor úgyis a másik autós döglik meg a saját beleit felköhögve, nekik maximum kicsit lehorzsolja a csuklójukat a légzsák és köhögnek egy picit a légzsákokból jövő por miatt. S60, V60, XC60, S90, V90, V90CC és XC90 típusok a leginkább érintettek, meg persze az XC40-es. Úgy nézem, hogy sok BMW-s és Audis váltott különféle Volvo típusokra, szóval kicsit keveredik a natív volvós tahó és a new adopter halmaz.

Az egészet talán csak egy márka tudja űberelni, a Toyotások. Azt csak olyan vesz akit nem érdekel a vezetés, tehát nem is veszi a fáradtságot, hogy megtanulja. Én már csak tudom :C

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.