Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11591) zetor2000 válasza npera (#11590) üzenetére


zetor2000
senior tag

Hát, ahogy olvasom, szinte semmi.
1 év alatt 2 motor, nem működő fedélzeti HiFi, jármű elektronika is elég érdekes, pláne a hibagyűjtése. A CD/DVD le nem játszás is érdekes, mert ez szerintem alap, de inkább ki is kellett volna hagyni, és saját cuccot erőltetni bele, mert szerintem azok jobbak, mint a gyári és olcsóbbak. Persze ez szlalomautó, és ott volt helyben, nem nagyon lehetett módosítani az extralistát.
Talán az, hogy ki a gyár tulaja, még kevésbé lenne problémás, mert pl. a Volvo most asszem talán kínai tulajok kezében van zömmel, de a társaság nagyja maradt az asztalánál / székénél, és jók is az autóik. Ergo ez a néha jobb napokat látott márka is lehetne jó, mert indiai a tulaj, de ez a modell pont nem az. Még a francia motor se lenne gond, ha nem ilyen lenne ebben. Mert azért vannak jó francia autók. De ez, hogy egyben cserélik a motort, ez érdekes. A tulaj szerintem az "egyben cseréljék az autót" híve, főleg, ahogy olvasom.
Mindenesetre elég nagy bukó egy ilyen verda, még motorcserék nélkül is. Megvette 24ért, most ismerve a verdát, 12ért vennék meg. Röhej. Bukja egy rendes autó árát.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.