Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-02 09:11:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19691) bacus válasza pepe091 (#19610) üzenetére


bacus
őstag

Köszönöm, bár válaszod nem volt kedves és megértő :D, de mégis ez segitett a legtöbbet.

Két alkalmazás is van, amit most visszaigényeltem, az egyik egy tasker plugin, aminek nem volt trial verziója, dropbox syncet csinált volna, de 3 perc várakozás után, hibaüzenet, igy kifutottam az időkeretből, ez 1,5 dollár volt, azonnal vissza adták az árát.

A másik program az NG Call Recorder, magyar értékelés nem volt ( a többit meg alapból nem látom), a demóját letöltöttem, és látszólag működött is, azaz felvette a beszélgetés mindkét oldalát. Egy fél óra probálgatás után megvettem. Az első szar másnap jött, mert újra inditva a telefont, kiderült, hogy az alkalmazás nem indul el magától. (ez nem akkora probléma, hiszen nálam ritka esemény egy telefon újrainditás). Tasker használóként pár kattintás után újrainditás után tasker inditotta az appot, probléma letudva, viszont hétvége volt, nem igen volt sem bejövő, sem kimenő hivásom. A második pofon akkor jött, amikor egyszerüen nem csörgött a telefon véletlenszerüen embereknek. Az egyik a testvérem volt, akinek aznap volt a születésnapja, először azt hittem, hogy valami beállitás ez, hogy a születésnaposoknak más a csengőhangja :D. De másnap már nejemnek sem csörgött, pedig neki nem volt szülinapja.
Googli turizás után, tele van elégedetlen felhasználóval a net, nem is értem, hogy miért hagyják fent a playen az ilyet.

Uninstall megoldotta, viszont már 3 v. 4 nap telt el a vásárlás óta. Kiváncsi vagyok, hogy ezt visszatéritik e.

Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.