Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-02 09:11:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12586) LonGleY válasza stickermajom (#12573) üzenetére


LonGleY
veterán

Mivel egy launcher is ugyanolyan app mint a többi, semmi "rootolást" vagy egyéb hackelést nem kíván. Én is ettől tartottam addig, amíg nem tudtam, hogy miről van szó. Csak telepíted, használod, és hamar rájössz, hogy a gyárit hol is 'szták el - legyen az Sense vagy bármi. Ezek után lehetőséged van rendesen személyreszabni a drawert is.

Az Apex-et és a Nova-t javaslom, ha a modernek közül választanál, ezeknek ICS-en és fölötte is van értelmük. Az Apex ingyenes verziójában is minden funkció megvan, amire szükséged lehet (a Pro-t a gesture-ök miatt vettem meg). Ezek mindegyike sokkal normálisabbra varázsolja a drawer-t (nálam pl. nem oldalra lapozós, hanem lefele finoman görgethető), a program rejtés meg alap. Kezdd tehát azzal, hogy felraksz egy launchert, kipróbálhatsz többet is (a GO-t kerüld). A felületért és a sebességért még hálás leszel. :] Végül uninstallálod azt, amelyik nem tetszik - az ikonbeállítások a launcherekhez kötöttek, tehát ha egyik indítót sem tartanád meg, a gyári felület épp olyan lesz, mint amilyen a launcher tesztek előtt volt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.